ממצב אנשים? כנסו..

MC Oosh E

New member
ממצב אנשים? כנסו..

טוב דבר ראשון מקווה שהכל אצלכם מצוין ושנהנתם אתמול במה שלא עשיתםםם...לפחות כמו שאני נהנתייייי!!!:) אני חדשה כאן...ואני חולה בנשמה שלי על מוקי כמו שאני דיי בטוחה שגם אתם..הקיצר נאי יודעת שזה היה דיי מממזמן...אבל מישהו כאן בנוער העובד והיה בהופעה שלו בלונה גל?!?!?! אממ..זהו חג עצמאות שמחחחחח... מוקי די שולטטטט אם.סי עושייי

../images/Emo24.gifברוכה הבאה,חמודה../images/Emo24.gif

מה שלומך? ספרי קצת על עצמך? בת כמה? מאיפה?
אוהבת את מ ו ק י מיימי שבק או מעכשיו
אז.... תמשיכי לבלות פה
שירן

MC Oosh E

New member
היי שירןןן אחותי!!

איתי מצוין!!! אממ...אני בת 14.. מכפ"ס.. ואת? אני אוהבת את מוקי דיי מעכשיו..כי הייתי בהופעה שלו והתאהבתי בו ובשירים שלו..אזזז...סבבבבבבבה?! מכירים אותי יותר עכשיו? חחח..יאללה.. ותודה אחותי..(על היחס..)

הלו?בובה?!

אז אני שירן בת 19 מאשקלון וכמוך... גם אני מתה על מוקי. ואין בעד מה אחותי
נשתמע...

ברוכה הבאה בובה ../images/Emo165.gif

תהני בפורום ...
אני מיכל
ובקשר לנוער העובד והלומד אז יש פה את צליל macker girl שהיא בנוער העובד והלומד!

The Macker Girl

New member
מי אמר צליל?

מיכלוש... שאלה לי אלייך... גם הפרוטקציה נסע לאוקראינה?

MC Oosh E

New member
לצליל...../images/Emo105.gif

את בנוער העובד?? טוב אז כבר את שווה... היית בטיול פסח..? בת כמה את בכלל? היית בהופעה של מוקי?

The Macker Girl

New member
יש! אני שווה! :)

אז ככה... אני בת 17+, מה שאומר - כיתה י"א, מה שאומר - שכבת מעפילים, מה שאומר - שלא יצאתי לטיולי פסח כי לא היו לנו בגלל שהיה לנו סמינר הגשמה. להופעה של מוק לא באתי, כי הקבוצה הפארשית שלי לא רצתה לנסוע רק למופע האביב. אבל לא נורא, ראיתי מספיק הופעות :) אה, ואני מקן חדרה מרכז. מאיפה אתה?

MC Oosh E

New member
כן כן את שווה!!!

חפיף באתי לתקן אותך ואז ראיתי ת'הודעה אז כן אני בת!! לא אתה את.. (= אני מקן כפר סבא ישן!! שולט.. ברור..חח.. אממ.. ו..זהוו..

The Macker Girl

New member
ואללה, מגניב...

איזה קבוצה? ואיזו שכבה? ותגידי... קבוצת חבל"ז זה חדש או ישן? בכל מקרה, אנחנו ביחד בגרעין. ופרנציפ זה ישן או חדש?

MC Oosh E

New member
אממ..

חבל"ז לא מכירה אז כנראה שהם בחדש.. ופרנציפ בטוח בחדש אני מכירה דווקא כמה משם.. אני קבוצת אינפקציה.. אני שכבה ח'.. השנה עולים לבוגרת ..:) סוג של..אושר

בהביבו

New member
למה לי לראות את

"ע"דיר מילר אם יש לי את המשחק : d f black hawk down ואנשים ברשת משחקים ו
אחד את השני ?

בן!!!

אני צריכה להתנתק אז אם אתה רוצה להגיד לי משהו תשלח לי מסר, זה עדיף, ואני אענה לך כשאוכל...... זה גם לכולם

למעלה