ממצב אנשים?

לפי דעתי..

זה קצת מאוס.. אבל תעשי מה שאת אוהבת.. זה הגוף שלך

אדוו

New member
לפי דעתי

זה גם קצת משדר כזה ... יש כאלה שלא אבל לא יודעת אני לא מתה על זה. יש כאלה שזה ממש יפה ומתאים להן וזה גם תלוי באופי של הבחורה. אם היה לי מקום יש מצב שהייתי עושה יותר מאוחר כי אמרו לי שיכול להתאים לי אבל בכל זאת, זה קצת פרחי

GirlFromHell666

New member
גועל נפששששששששש!!!

נכנסתי לכאן תוך כדי שיטוטי בתפוז. זה פאסה כזה!? את מפגרת?! את לא חושבת שעגיל את צריכה לעשות כי את אוהבת את זה ולא האנשים מסביבף?! את שטחית. ואת מגעילה אותי. אני לא מגזימה.

SuGar and SpicE

New member
אין צורך לקטול יקירתי...

אני חושבת שלהסיק כאלה מסקנות על בן אדם מהודעה של שתי שורות יהיה קצת מוגזם.

GirlFromHell666

New member
שיש אנשים כמוה שחושבים ש..

"וואי עגיל בפופיק זה מאאאאאגניב וכולם עושים אז גם אני אעשה"

No BoDy1

New member
בסדר.... אבל..

קשה להגיב יותר נורמלי ובלי לקלל ולדבר מגעיל?

../images/Emo45.gif

ובלי להעליב או משהו כזה אבל כל אחד והדרך חיים שלו.. אז ההיא חושבת ככה ועושה ככה וההיא עושה ההפך.. כאילו מה
שכל אחד יעשה מה בראש שלו.

GirlFromHell666

New member
לא מעליב..

אני הגבתי על ה-So called דרך חיים שלה. כל הפורום נראה לי די חסר תכלית. שטחי. ואחר כך מתפלאים למה בנות דופקות דיאטות ואנרקטיות.

SuGar and SpicE

New member
אין שום קשר

זה הפורום האחרון שיעודד אנורקסיה. חבל שאתה לא מנסה להסתכל יותר עמוק.. ולנסות להכיר לפני שאתה שופט וחורץ עמדה. אולי עדיף שתוריד את רמת הנוגדנים שלך ותפתח יותר לאנשים. גם דרך-החיים המתנשאת שלך לקויה, ולעניות דעתי, לא פחות מזו שאתה מבקר.

SuGar and SpicE

New member
סליחה, עכשיו שמתי לב שאת בת..

פשוט התבלבלתי מהכותרת של ההודעה האחרונה שלך.

julietta16

New member
סליחה שאני שטחית...או שלא

עם כל הכבוד, לא נראה לי שיש מישהי מספיק מטומטמת בעולם הזה, שתהפוך לאנורקסית בגלל הפורום הזה. אז אופנה מעניינת אותנו. אז אנחנו משקיעים במראה שלנו. אז אנחנו מתעדכנים במה אין ומה אאוט. למה זה אומר שאנחנו שיטחיים?! למה לך יש זכות לקבוע שאני שטחית בגלל שאני כותבת בפורום הזה?! הפורום חסר תכלית? אפחד לא אמר לך להיכנס לפה. גם ככה הגישה השלילית והקוטלת שלך הורסת ת'אווירה.

GirlFromHell666

New member
אבל

להגיד "כדאי לי לעשות עגיל או שזה פאסה" זה יותר מדי התעסקות במה אחרים יחשבו עליך וכן, דברים כאלו מובילים לאנורקסיה.

julietta16

New member
אז כנראה שאת לא ממש יודעת מה זה...

כי אנורקסיה לא נובעת מהתעסקות יתר במה שאחרים יחשבו עליך אלא מדימוי עצמי נמוך,מהתעסקות יתר במשקל שלך, ומחוסר ביטחון עצמי (ועוד כל מיני דברים). בחורה שמפסיקה לאכול, לא מפסיקה לאכול כי אחרים חושבים שהיא שמנה. היא מפסיקה לאכול כי היא חושבת שהיא שמנה. אפילו אם היא ממש לא. מדובר במשו פסיכולוגי לגמרי, בתפיסה של הבנאדם לגבי אוכל, לגבי התדמית והמראה שלו, ובמחשבה שאם אותו בנאדם יוריד כמה ק"ג...הוא יהיה רזה ויגשים איזשהו סטריאוטיפ. אז במקום לדבר כ"כ הרבה שטויות חסרות בסיס, אולי תעשי משו מועיל.. נגיד לקרוא את "מבוזבזת" של מאריה הורנבאכר אח"כ תתווכחי איתי על הסיבות לאנורקסיה

למעלה