ממצב אנשים?

No BoDy1

New member
ממצב אנשים?

ניהיה פה יבש נגב... באתי להרטיב אותכם ואותכן =) חחח סתם מתוקות... אז.. החדר שלי השתנה משהו מפחיד אבל יפה... כל החדר כחול טיפה בהיר וקיר אחד כחול כהה... מיטה זוגית חדשה פינת מחשב... פינת טלוויזיה ודיוידי.. ארון קיר ענק... ועכשיו קניתי מהחנות "תומר" פוסטר ענק של KoRn שתליתי מעל פינת המחשב ואני מחפש צייר קיר שיצייר לי משהו יפה על הקיר הנקי... ו... ו... קניתי חולצה של Metallica וזהו ותתחילו לדבר קצת יא אנשים יבשים

תתחדש...

נשמע שיש לך חדר פצצתי
אני קניתי בזמן האחרון מכנס וחולצה (ארוכה) מלי קופר 2 בשמים - "יגואר" ו"צי'בלנון" (או משו כזה) 2 דיסקים - ZOOLA - צי'לאאוט ו-פרלה מלקוס עם סלסה גרוב. וזהו נראה לי

No BoDy1

New member
תתחדש גם אתה=)

יא טחון.. חחחחח אני לא סובל את הבושם "יגואר" בא לי להקיא ממנו... אבל כל אחד וטעמו.. =)

../images/Emo6.gif

טיפ: אל תשימו על עצמכם את הבושם "ארמיס" שמתי אותו עליי בחנות ואחרי כמה זמן נהיה לו ריח מתוק-פרש כזה וזה היה ממש מזעזע
גם ורטיגו אני לא אוהב, יותר מדי חרוש..

LipStiK

New member
תתחדש....../images/Emo70.gif

בזמן האחרון אני בקושי קונה.... אין זמן בעע.. חח אבל לא נורא אני מתכננת לעשות פשיטה על ת"א בסוכות... קניתי שבוע שעבר מכנס לספורט... הוא מן רשת שחורה (אבל עדינה, לא משהו גס) ועם פס ורוד בכל צד.. אה וגם ההורים שלי בחו"ל אז אני מאמינה שאמא שלי קנתה בערך את כל נתב"ג... או לפחות את כל הבשמים האפשריים... וביקשתי מהם לקנות לי את המכשיר של בייביליס שאפשר להחליק איתו ת'שיער ויש בו גם מתלתל וכאלה... נקווה שהם הביאו... וזהו...!

No BoDy1

New member
אמממ.. לא ראיתי..

אבל יש מצב... יש שם מלא מלא פוסטרים... בעיקר להקות רוק ופוסטרים של סרטים... אבל תלכי ותחפשי אולי תמצאי משהו..

KitiKiti

New member
אני קניתי ג'ינס+גופייה תכלת כהה..

אה ונעלי אולסטר(מגיעות אליי מחר,אם לא תהיה שביתת מטוסים..)

אול סטאר זה דבר טוב!

מאווווד טוב. אני צריכה לקנות חדשות.. תחדשי. באיזה צבע?

KitiKiti

New member
כן יש שביתה..אז אני לא יודעת

כשאמא שלי תבוא מחו"ל,רק אז אני אדע. ותודה..

AmiTutiT14

New member
אוי מטאליקה../images/Emo99.gif

קודם כל מזל טוב
דבר שני, אני מוחה!! למה מיצרים רק חולצות של מטאליקה לבנים (ענקיות כמו סחבה)
טוב תהנה

K2 שי

New member
היום קניתי שלוש חולצות בג'ט ב80(!)

ש"ח יש להם אחלה מחירים עכשיו(סוף עונה כמובן)

למעלה