ממצב אנשים?

whatascene

New member
ברוכה הבאה ונצל"ש - גרין דיי בMTV2

שוב. הפעם הולכים על בטוח, כתוב שזה מתחיל ב12, אז אני מניחה שיראו לפחות פעם אחת משהו מכל מה שיש שם. אז, מ12 עד 1 וחצי יש 3 מייקינג של וידיואים כלשהם, אח"כ יש משהו אחר, ואז חוזרים לגרין דיי עם עוד מייקינג, storytellers, טופ 10 וטופ 5, וזה נמשך עד הערב (אבל אם חושבים על פעם שעברה, לך תדע). וזהו, בהצלחה למי שרוצה לראות את זה

WiseL

New member
אוף אין לי MTV2

ומשעמממממממממממממממם ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

whatascene

New member
אחח איזה יופי, בילי מנגן!

מדהים,כבר שכחתי איך זה נראה.. =) סטוריטלרז היה נחמד, בהחלט.

BlueBeIl

New member
כן../images/Emo99.gif

במיוחד כשהגיטרה לא עליו אפילו! זה רק אני או שהיו שני גיטריסטים עודפים בסיינט ג'ימי?

whatascene

New member
עודפים?

לא יודעת, לא שמתי לב.. ומתי הגיטרה לא הייתה עליו בדיוק? נו די, תני לו קצת קרדיט, הוא בכל זאת ניגן.

BlueBeIl

New member
בst jimmy

כמו שאמרתי לא ראית שהוא סתם התרוצץ על הבמה והתלהב עם המוזיקה סטייל אבריל לאבין? חח זה היה די חמוד, אבל זה בכלל לא נראה כמו גרין דיי... אחר כך בטופ 10 זה היה כל כך בולט כמה הם השתנו.... שמתי לב שבילי הפסיק למלמל מילים לא מובנות. חבל
הוא לא ניגן הרבה.... גיטרה שניה כל הזמן, או גם זה לא...

whatascene

New member
לא נכון, הוא ניגן בכל השירים

חוץ מהקטע שהוא קצת הסתובב, אבל זה בכלל לא זכור לי. חוצמזה זה משנה, הוא ניגן. ד"א, בספטמבר אין לו כ"כ הרבה צלליות כמו שזה נראה בקליפ, יש לו רק אייליינר כמו שהוא תמיד שם. ככה שזה לא כזה נורא.

BlueBeIl

New member
התרככת../images/Emo10.gif

יש לו צללית, לא ראית את ההשוואה לאבריל שעשיתי?? בכל סיינט ג'ימי לא הייתה עליו גיטרה... בהולידיי הוא ניגן רק קצת... באמריקן אידיוט הוא רק עשה אפקטים כאלה...

whatascene

New member
ראיתי, אבל ראיתי את המייקינג

וראיתי שלא הייתה לו שום צללית. והוא כן ניגן, קוטרית!

BlueBeIl

New member
קצת, בwhatername

לקטע ככה, וגם בגלל שזה שני אקורדים אז הוא לא צריך להטריד את הראש הקטן והדביבוני שלו וזה שמאחורי הקלעים לא היה לו עדיין את הצללית לא אומר...

whatascene

New member
גם בוידאו לא היה לא!!

אחח הסוציולוגיה הזה אוכל לך את המוח!!

Green SimSit

New member
גם לי אין ../images/Emo7.gif

אבל מה שכן אני יכולה לראות מה יש ואני ממש מקנאה בכם

sivi GrEeN hEaD

New member
זאת רק' אני או שהמייקינג של

WMUWSE ממש משעמם?
והשירים ששמים בין התוכניות מציקים.

BlueBeIl

New member
כן....../images/Emo122.gif

כאילו, בקושי ב1/3 ממנו רואים את הלהקה בכלל את מי מעניינים שני המכוערים הקטנים?? את מדברת על שירים של להקות אחרות? אני דווקא נהניתי ממה שהם שמו היום. הם ניסו לשמור על אותו סגנון...

sivi GrEeN hEaD

New member
כע שני הדיבילים האלה. קוצ'י מוצ'י.

כע דיברתי על שירים של להקות אחרות. זה לא ממש עיניין אותי..

sivi GrEeN hEaD

New member
ראיתם בstorytellers שבילי ג'ו כמעט

בכה? ואיי זה ממש עצוב. חמוט הבנדם. עברו כ"כ הרבה שנים-23-.

למעלה