ממצב אנשימוס

טיפקסית

New member
ממצב אנשימוס

רק לפני שעה וחצי הגעתי הביתה [הייתי אמורה להגיע ב-11:00 בבוקר]. היה לי יום חביב+ לקחו אותנו מטעם הבסיס להתנדב באיזה בית אבות בצפת,קיצר עשינו לזקנים שם שירה בציבור,שרתי סולו את ירושלים של זהב. והכי מצחיק שאחד החבר'ה אצלינו הביא חוברת אקורדים לגיטרה וראיתי שם את הרבי ג'ו כפרה,אף פעם בשום חוברת אקורדים עד היום לא נתקלתי בו [תמיד בחוברות תוים שלי היה את "סמי וסומו","עננה","שלוש בלילה",נו טוב תמיד יש פעם ראשונה] תגידו,לא מתחשק לכם לראות את טיפקס בתקשורת שוב? מה עם איזו קפיצה לטלוויזיה,מה עם איזה ספיישל בלווין או בכבלים..בכל זאת עברו שלוש שנים מאז הספיישל בערוץ 11. בא לי על איזה אירוח באיזה ערוץ,זה ממש חסר לי

הוד11

New member
ראיתי לפני שנה

את ריקוד הפסדובלה בספר אקורדים לגיטרה

טיפקסית

New member
וסתם כי אני חייבת הנה משהו שקשור

קבלו שרשור קדוש במיוחד והפעם-טיפקס הופכים לרבנים שלא תגידו שלא ראיתם אז נתחיל:

טיפקסית

New member
מוטי יוסף איזה רב

ברוך היית,ברוך אתה וברוך תהיה לכל חייך ונאמר אמן מוטי יוסף-הרב עם הקצב,"את המנגינה הוא חי גופו מחושמל" [מתוך "הרקדן האוטומטי של צביקה פיק]

טיפקסית

New member
ואחרון חביב אבל תמיד ראשון-קובי הרב

קובי הלוא הוא גם הרבי ג'ו כפרה סתאאאם קובי מחופש לרב

טיפקסית

New member
וופס....שכחתי את רמי,הרב של המנגינה

רמי הרב שינגן לכם את התורה כולה בכף יד אחת

טיפקסית

New member
תמונות מסט הצילומים של ספיישל טיפקס

בערוץ "בריזה" לפני שלוש שנים התמונות פורסמו באדיבותו של גל פרמן באתר של טיפקס ממש לפני הספיישל. דרך אגב בספיישל הזה הוציא ביג אם את הציטטה הכי ענקית של חייו [קחו את הציטוט בצחוק,זה לא באמת קרה,ביג אם סתם אוהב להמציא ציטטות הזויות] "פעם כמעט אנסו אותי בשירותים ציבוריים,זה לא קל להיות סלבריטי"

sunshiner

New member
דרך אגב

אני חושב שיצא לי לראות את הספיישל הזה בזמן אמת. זה אחד הדברים הטובים היחידים שיצאו מערוץ בריזה, חוץ מכמה עונות ל"שמש" ותוכנית קורעת מצחוק עם יפנים נלחמים כאלה שדיבבו אותם בצורה חרצופית מצחיקה...אחת הסדרות היותר מצחיקות שזכורות לי בכל הזמנים.

הוד11

New member
עוד תמונות של טיפקס באדיבות בשמת

מכפר המוזיקה של השנה האחרונה http://www.ashdode.com/at.asp?at=dif תסתכלו בטור הימני

קצת לא הבנתי,,,

מה את מנסה לעשות בזה, שירשורים קדושיים וכאלה, אני לא יודעת איך להתייחס לזה בציניות או שזה באמת, אבל מה שבטוח אני לא ניסית להיות קדושה בפניי העולם! אני בסה"כ באמת התכוונתי למה שאמרתי כול מילה
אבל בסדר אהבתי את התמונות הרגו אותי מצחוק, קובי אוז דתי רמי וכאלה. בכול אופן העולם כזה גלגל אולי יום אחד הם היו באמת דתיים לכי תדעי. מה שבטוח שעד כמה שאני יודעת קובי הוא בחור שמאמין באלוהים, והוא גם שומר מעולה על האמונה שלו, רק לא מדבר יותר מדי על זה לא? אני טועה?

טיפקסית

New member
התייחסות

חוץ מהמתופף תמיר ימיני שחזר בתשובה לפני חמש שנים אף אחד מהם מעולם לא היה דתי ממש. וקובי מאמין באלוהים [והוא גם שומר שבת] אבל חוץ מזה לא ידוע לי משהו מעבר

תגובה.....

תראי טיפקסאית, נתחיל בזה שאני קצת חוששת לדבר על החיים האישיים של קובי,,,(ואני חושבת שאת מבינה למה לא?) למרות שפה זה הפורום שלו, ושל לבטיני ונועד בשביל להכיר את האמנים. אבל בכול מקרה את יודעת אמונה זה לא רק בלבוש, או בספרים האמונה זה מעבר לכול הדברים האלה, בעצם במקום מסוים, האמונה=זה חלום, וחלומות זה מזונה של הנשמה. ומעבר לזה זה במקום מסוים זו שאיפה, אז אי אפשר למדוד אותו לפי כמה הוא שומר, (למרות שאי אפשר בכלל למדוד אנשים, מה אנחנו שופטים??? זה קצת מעלינו, את לא חושבת ככה?) נו מה אני נכנסת לשיחות כאלה, נו זאת אני
בכול אופן אמרתי לכי תדעי מה יקרה עוד כמה שנים טובות ואלי באמת קובי יהיה דתי (ודתי מבחנתי, זה בנשמה, לא בלבוש זה מעבר!) ואם כבר אני מדברת ככה במקום מסוים (לדעתי) קובי כבר דתי בנשמה. ערב נהדר
יאללה ביי

טיפקסית

New member
על החיים האישיים של קובי

תראי אורייה קובי תמיד היה הכי חשוף לקהל שאפשר. גם בפרידה מאביטל,אחרי שהיו חברים לא מעט שנים [בסביבות החמש שנים שהם היו חברים],וגם בתהליך הגירושין והפרידה ממנה שמסופר כולו בדיסק שלו "דמעות וים",ולאחר מכן החברות עם שירה ארד [או כמו שקובי מכנה אותה "המהממת"] וכמובן שגם החתונה של השניים שהתרחשה בערב ראש השנה היהודית. ותדעי לך שבזכות הרגישות של קובי למדתי על קובי הפרטי,קובי שמחוץ לתודעה הציבורית. מותר לדבר על החיים של קובי עד מקום מסוים. אני חושבת שאת רוב תמונת החיים של קובי אנחנו מכירים. את הילדות וגיל ההתבגרות,את העזיבה שלו כשעזב את שדרות בגיל 18 [זה היה בשנת 1987],ואפילו את השירות הצבאי שעשה בתור טכנאי טנקים בבה"ד 7 [צריפין],את ההגעה וההסתגלות לתל אביב ואת הפגישה הראשונה עם גל בחודש מאי 1988,את התגבשותה של להקת טיפקס ואת חילופי ההרכבים אני מניחה שכולנו או בכל אופן רובינו מכירים. מותר לדבר על החיים של קובי עד גבול מסוים שקובי העביר. מבחינתי עבורי קובי הוא השראה,הוא כמו אבא רוחני,ואני מרגישה שהרבה מחוכמת החיים שלו עברה אליי במהלך שש שנות ההיכרות האחרונות שלי איתו.

יא אללה

חשבתי שאחרי העזיבה הארוכה מאוד שהייתה לי (מחשב מפגר
) העניינים יסתדרו עם אור של יה הזאתי. מסתבר שטעיתי...

חח גם אני חשבתי שזה יגמר יותר מהר

לא בא לי לדבר בקודים, הרי כולם מבינים בעצם את מה שאנחנו מדברים, לא ניראה לי שאנחנו צריכים להמשיך לדבר בקודים! בכול אופן הנה התשובה שלי, קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אז זה שנפרדת ממנו זה בניכם, ולא בין אף אחד אחר, מה שקורה בניכם הוא רק בניכם. וכן מותר לדבר על קובי עד שלב מסוים, ואם היית מסתכלת טוב במה שכתבתי הייתי רואה שלא היה את הצורך, בלומר שוב שעד גבול מסוים. אולי לא אמרתי את זה בדיוק כמו שאת אמרת ולא היה את כול הצורך הפירוט הזה. זה רק אומר שאנחנו לא מקשבות אחת לשנייה, וזה חבל! טוב שיהיה שבוע טוב לכולם.
יאללה ביי

ועוד משהו לאחר מחשבה מעמיקה

בנושא, עוד משהו שלא אמרתי.... אמרתי שלא הולכים רק לפי הספרים, אבל אין ספק שספרים זה עזר, בשביל להבין את האמת, ובכלל להבין איך להתנהג, הכול זה ההיסטורייה שלו העולם הזה. מכול מלמדי השכלתי מכירה? אז בספרים אומרים לנו מה עשו, ואיפה טיענו ואיך צריך לתקן, ואנחנו יכולים ללמוד וכול הספרים האלה, מכול הטעיות שנעשו בעבר. נו טוב אני והשיחות הפילוספיות שלי. טוב אבל ניראה לי שמובן עיקרון השיחה הזו לא? יאללה ביי

למעלה