ממצב בננות??

I LOVE JT

New member
ממצב בננות??

אני חדשה פה..אבל בכללי אני בפורום של ג'סטין בגופ אני מנהלת אותו אבל אף אחד לא שולח הודעות ותגובות אז אני מקווה שתיכנסו לגופ ולפורום שלי.. יש לכן פורום מאוד יפה ותמונות מהממות.... נ.ב. בקשר לנושא של JC יש לו שירים מאוד יפים באלבום אבל הבעיה היא שהבחור אובסיסיבי לסקס כל האלבום שלו גניחות וסקס ואת האמת הייתי בשוק ממנו..אבל חפיף..אין כמו ג'סטין בננות הכוסון המושלםם וזה זמר אמיתי עם שירים מ-ה-מ-מ-י-ם.... אהה צירפתי תמונה מהממת שלו שאין לדעתי בין התמונות הכי יפות שלו הוא פשוט כוסוןןןןןןןןןן

QAF Fan Block

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!

כולן כאן אחלה חוץ מאחת שרק צירפה את עצמה....... בכל מקרה קוראים לה "אנה ההורסת" ואם היא כותבת לך הודעה פשוט תתעלמי

justin love

New member
ברוכה הבאה../images/Emo25.gif

ואת צודקת זאת הסידרת תמונות הכי מדהימות ד"א הם מתוך המאחורי הקלעים של ההופעה שלו.. וכן יש פה בנות מזה מותקקק אנחנו ממש מגובשות !!! ואני בטוחה שגם הפורום שלכם בגופ ממש פצצתי אני לא ממש נכנסת לשם אבל נשמע נחמד! קיצר ברוכה הבאה אני ספיר

I LOVE JT

New member
תודה בננות אתן באמת חמודות...

אני רואה שיש פה הרבה בנות מנתניה אז את האמת גם אני מנתניה...:) עכשיו ישבתי וקראתי את כל ההודעות שלן בפורום שהוא באמת פצצה ויש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי: 1.בעמ הראשון יש סצנת סקס מה זה באמת מהסרט שלו אדיסון?? ואם כבר אם מי הוא עושה את זה (איתי חחח הלוואי)?? ומאיפה לקחתן את הקטע?? 2.אפשר עדיין להצביע לראש 1 לאנשים הכי יפים ואם כן אני עושה וי אבל זה לא עושה שום דבר מה עושים אם זה?? 3.היה קטע על אוננות בעמ הראשון מה ג'סטין אמר את זה באמת???? טוב חח סליחה על ההצפה של השאלות..אבל את האמת יש לי עוד הרבה שאלות אז אחרי שתענו לי עליהן בננות :) אני ישאל עוד אם זה לא מפריע... אהה ותכנסו לפורום שלי בגופ פליז כי אני לא יודעת היה בהתחלה פורום ואזאת האתר שם ונמחק גם הפורום של ג'סטין ועכשיו אני פתחתי פורום לא ממזמן אבל אף אחד לא נכנס ומשאיר הודעות פליז כנסוווווו...
אהה דרך אגב איזה תמונה יפה אההה??

QAF Fan Block

New member
דווקא בריטני אמרה שהוא לא ממש מבורך

באזור המפשעה....... אבל זה היה לצהובון ואי אפשר לדעת אם היא באמת אמרה את זה....

NarihS

New member
זה ממש לא נכון

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת ומה שקרה זה, שאנשים סתם לקחו תמונה של בריט והמציאו לזה כאילו מה היא אומרת שזה יראה כאילו היא אומרת שיש לו ז** קטן...

I LOVE JT

New member
דרך אגב...

תציפוווווווווווווווווווווווווווו חייבים שג'סטין יזכה בתחרות של היפיםםםםםםםםם כי את האמת הוא הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חתיךךךךך שם!!!! אההה חחח על שאלה אחת עני כבר עניתי לעצמי חחח אהה ודרך אגב בננות כולנו יודעות שלג'סטין יש חבילה ענקית בין הרגליים אז מצאתי תמונה שהוא עם אמא שלו אחרי משחק גולף ותסכלו למטה ...:) איזה @#$ את האמת אם אני ימצא עוד תמונה כזאת כי יש לי שמראים לו את כל הגוף הוא עם גרבים וסנדל קצת מצחיק על חפיף הרי זה ג'סטין...:)

justinnn

New member
ברוכה הבאה!!

טוב שלא הצפת חחחח אבל אנחנו מרשים לך כי את חדשה חיחיחיחי

למעלה