מילים לשיר באנגלו/יוונית, ויוונית למתרגמים
Μη με εγκαταλείψεις Στέλιος Ρόκκος Μουσική: Στέλιος Ρόκκος Πρώτη εκτέλεση: Θέμης Αδαμαντίδης Δε τη χωράει το μυαλό σου την αγάπη μου κι ούτε ο νους σου βάζει πόσο σ' έχω ανάγκη ίσως το λάθος μου που πάνω σου κρεμάστηκα ίσως το λάθος μου η τόση μου αγάπη... Μη, μη μ' εγκαταλείψεις γιατί θα μου λείψεις, γιατί θα μου λείψεις για το Θεό... Μη, μη μ' εγκαταλείψεις γιατί θα μου λείψεις, γιατί θα μου λείψεις και θα τρελαθώ... Δε το χωράει το μυαλό σου αυτό το πάθος μου κι ούτε ο νους σου βάζει πόσο σ' έχω ανάγκη ίσως το λάθος μου που πάνω σου κρεμάστηκα ίσως το λάθος μου η τόση μου αγάπη... MI ME EGKATALEPSIS DE TI XORAEI TO MIALO SOU TIN AGAPI MOU KI OUTE O NOUS SOU VAZEI POSO S'EXO ANAGKI ISOS TO LATOS MOU POU PANO SOU KREMASTIKA ISOS TO LATOS MOU I TOSI MOU AGAPI MI MI M'EGKATALEPSIS GIATI TA MOU LEPSEIS GIATI TA MOU LEPSEIS GIA TO TEO… MI MI M'EGKATALEPSIS GIATI TA MOU LEPSEIS GIATI TA MOU LEPSEIS KAI TA TRELATO… DE TO XORAEI TO MIALO SOU AVTO TO PAOS MOU KI OUTE O NOUS SOU VAZEI POSO S'EXO ANAGKI ISOS TO LATOS MOU POU PANO SOU KREMASTIKA ISOS TO LATOS MOU I TOSI MOU AGAPI…