ממצב כולם???

chili angel

New member
ממצב כולם???

אני חדשה פה...
אני תמיד קוראת את ההודעות שאתם כותבים ורציתי לכתוב תגובה אז... עכשיו אני כבר יכולה!!חחח..הייתי פעם בפורום בהייד פארק אבל איזה אחת עיצבנה אותי..לא היה לי זין אלייה.. אז לא כתבתי יותר וגם לא ראיתי יותר את ההודעות שם..
אני בת 12..(פיצית..כן..)אבל איך אומרים..קטנה קטנה אבל ממזרטה...
אז הקיצר אני שרופה על צ'ילי פפרס שלנו..מאוד! ונולדתי בתאריך של פלי..16/10..אני אוהבת אותו הכי מהלהקה..חיחיחי..

דור rhcp

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

איך קראו לך בהייד-פארק? מאיפה את? סליחה על השאלות אם זה מטריד...

גיל מ

New member
Welcome

ואם כבר יש מישהי חדשה אולי תגידי לנו איזה חמישה שירים את אוהבת, 3 אלבומים ולמה התחלת לאהוב את רד הוט?

גיל מ

New member
../images/Emo6.gif טולי מאיזה פורום של

להקה ישראלית אחרת?? אולי?

chili angel

New member
איזה חפירות...

אני אשכרה אוהבת את כל השירים שלהם!!!אני פשוט שרופה עלייהם!!!נראה לי 3 האלבומים האהובים עליי הם..cali',BSSM,MM,..כע.. אני התחלתי לאהוב אותם ככה: הכרתי איזה ילדה אחת ככה בביצפר אז באתי אליה יום אחד ואז היא סיפרה לי שאבא שלה טס לחו"ל והוא קונה לה שם את הדיסק ה"חדש" של רד הוט צ'ילי פפרס שבמקרה קוראים לו by the way..ואז כזה אמרתי לה מי????חחח.. אז היא סיפרה לי עלייהם והכל ואז שאבא שלה חזר אחרי שבוע ככה היא השמיעה לי את הדיסק והתאהבתי בהם..:))) חבל שזה מby the way הא? אז הקיצר היא הביאה מאמא שלה דיסק משנת 1991והיא אמרה שזה שלהם והוא היה ממש שרוט..אה..זה היה blood sugar sex magic..כן..חחחחח.. אז שמעתי ועוד יותר התאהבתי...חחחחחח...אני ממש גנובה היום פליז איגנור מי..אקיצר הם הלהקה הכי טובה שיש מי שלא מסכים איתי לא מבין במוסיקה..חחח..זהו!!

lollapalooza

New member
רגע רגע רגע...

את התחלת לאהוב את הפפרז מ- BTW
וואו. צריך ממש המון דמיון כדי לדעת שהם טובים, רק לפי הדיסק הזה. סחתיין.
ושוב ברוכה הבאה.

מאז ששמעתי את "ביי דה וואי" ברדיו

כן כן כמה שחרשו עלוי.. החלטתי לקנות דיסקים. באותו זמן נסענו לאילת וראיתי בטלוויזיה במלון את עשרת הגדולים, אז החלטתי לקנות את קלי' ו-BSSM, כי משן היו רוב הקליפים. כשחזרתי לעד קניתי את BTW כי היה במבצע

למעלה