ממצצאאתתתייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 זה אח של ג'סטיןן?!
פ פרה של שוקולד New member 15/8/07 #2 שמעי.... הרי אם לא מצאנו תמונה של אח של גסטין זה אומר שגם עכשיו אנחנו לא יודעים.... אבל כל הכבוד אחותי מצאת..!!!הם דומים
שמעי.... הרי אם לא מצאנו תמונה של אח של גסטין זה אומר שגם עכשיו אנחנו לא יודעים.... אבל כל הכבוד אחותי מצאת..!!!הם דומים
ע עדן מיזן New member 15/8/07 #5 חחחח לא זה בובת שעווה שלו במוזיאון השעווה בלונדון, רואים שהוא לא בנאדם. ועכשיו יש גם בובת שעווה שלו במוזיאון השעווה בניו יורק, אני יעלה תמונה.
חחחח לא זה בובת שעווה שלו במוזיאון השעווה בלונדון, רואים שהוא לא בנאדם. ועכשיו יש גם בובת שעווה שלו במוזיאון השעווה בניו יורק, אני יעלה תמונה.
פ פרה של שוקולד New member 15/8/07 #11 זה האמיתי תראי את השפתיים...עם האור והכל...זה נראה לי האמיתי...לא נראה כמו שעוה
T tsofa New member 15/8/07 #13 כן גמאני חשבת,, אבל ליד יש את בריטני על העמוד הזה לא יכול להיות שהוא הצטלם ככה
S survivor112 New member 15/8/07 #14 או מיי גאד!!!!! זה בול אותו דבר! איך עושים את זה??? זה מטורף..בטוח שזה לא הוא??
ע עדן מיזן New member 15/8/07 #15 זה לא הוא, זה בובת השעווה מוזמנת ללכת ולבדוק או פשוט לחפש את הכתבה על זה בכל מיני אתרים שלו..
פ פרה של שוקולד New member 16/8/07 #16 מאמינה חח..פשוט אני בשוק זה כזה נראה אמיתיייייי....כשראיתי את בריטני כבר האמנתי