ממקססים וזוכים בתפוז
אנשים

ממקססים וזוכים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב בשעה 19:00 יארח פורום סטודנטים את ד"ר חנה פוטר-כץ, ראש החוג להפרעות תקשורת בקריה האקדמית אונו שתשיב לשאלות הגולשים בנושא ההתמחות שלה. בואו להתייעץ. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=123546131
איך הוא ממקסס? תחרות הרמיקסים של פורום מוזיקה שחורה עולה שלב. כל המיקסים של השיר "איך היא רוקדת" של סגול 59 עלו לפורום ועכשיו הזמן לבחור את המוצלח ביותר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=123572577

Robin Sparkles

New member
עוד 400 ימים בדיוק אני מתגייסת!!../images/Emo3.gif

תוןצאה של שיעמום בשיעור סוציולוגיה
ואני וחברה ספרנו ימים לכלמיני שטויות חח

linoy7

New member
../images/Emo6.gif ואני עוד 90 יום!../images/Emo41.gif

יום לפני הבחירות לראשות הממשלה

linoy7

New member
ככה עזבת אותנו בלי לומר שלום../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
כע... גם בקושי היה לי זמן להגיד שלום לחברות..

שאני מכירה.... אמרתי כולה שלום רק ל2 ועם השאר הייתי צריכה להיפרד בSMS או במסן/איסי...

NITSAN6

New member
יאוו היום לחברה שלי נקרע התיק../images/Emo110.gif

ועזרתי לה לסחוב את כל הדברים..חחח בבוקר היא עולה לאוטובוס ואומרת שהיא מופתעת שהתיק שלה לא נקרע עד עכשיו ובסוף היום היא באה אלי כזה "ניצקי נקרע לי התיק..את יכולה לעזור לי לסחוב את הספרים?" יאוו ושתינו נשפכנו
אוי ועוד שבועים יש לי מבחן רבע במתמטיקה על כל מה שלמדנו עד עכשיו
אוף אני לא יודעת בכלל איפה להתחיל..חח המורה דיבר על זה קצת אז הוא כזה "אתם לא צריכים להתחיל להילחץ יומיים לפני המבחן. תילחצו כבר מעכשיו"
ממש מעודד

NITSAN6

New member
יאוו היום חברה שלי וידיד שלי../images/Emo110.gif

ממש עצבנו אותי וזה כבר ככה לא מעט זמן..אז היום חברה שלי התקשרה אליי ולא זוכרת מה בדיוק היא אמרה ואז אמרתי לה ה-כ-ל וזה כבר כמה זמן שרציתי להגיד לה את זה אבל לא בטלפון וגם אמרתי לה שאני מצטערת שזה יצא ככה בטלפון. אחר כך היינו צריכות להיפגש לראות אם האוהל בסדר [אנחנו יוצאים לגיחה ביום ראשון] ואז גם ידיד שלי בא ועזר לנו [וגם עליו כעסתי]. אח"כ הסתובבנו קצת במושב וזה וחברה שלי כנראה סופסוף הבינה והיא באמת היה בסדר וגם ידיד שלי חזר לעצמו והזכיר לי למה אנחנו ידידים כאלה טובים כבר כמה שנים
אתם לא חייבים להגיב..סתם רציתי לחלוק
אוי והיום הייתה לי הרצאה באנגלית..הלך סבבה
התבלבלתי קצת והפתעתי את עצמי עם האילתורים

linoy7

New member
העיקר שהכל הסתדר!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

תהני בגיחה!

למעלה