ממרום שנותיי בספינינג

vanilla maple

New member
ממרום שנותיי בספינינג ../images/Emo3.gif

חשבתי שראיתי הכ-ל את זה שעשה מולי ווילי בשיעור וגם התקדם עם האופנים. (אין לי מושג איך הוא עשה את זה אבל זה היה מלחיץ ברמות). את אלו שרוקדים על הכסאות, כאלה שירדו מהאופנים בשביל לרקוד, את ה***** כסאות.. הקשקשנים, המסמסים ואלו שדיברו בטלפון במהלך השיעור ועוד ועוד ועוד. היום נשבר השיא שקלטתי באחד מהשיעורים שעשיתי מישהו שיושב על האופנים ולא פחות ולא יותר לועס מסטיק, ואני שואלת את עצמי לאן הגענו.. שבן אדם מוכן לקחת כזו אחריות על עצמו ושבסופה מי שיהיה אשם זה המדריך. שיהיה סופ"ש מקסים לכולם

גם מייקל ג'ורדן

היה לועס מסטיק בפעילות גופנית קצת יותר תובענית ואינטנסיבית. למרות זאת גם לי נראה שאין צורך ללעוס מסטיק בשיעורים ושזה באמת מיותר.

הוא הוציא לשון בצורה מסוכנת

אין פלא שהוא לא הגיע לשום מקום :) מסכים שזה לא מתאים וממש לא לענין ללעוס מסטיק בשיעור ספינינג אבל זה עוד יחסית בקטנה למה ששומעים לאחרונה. צריך לפתוח פינה מיוחדת לענין כי זה מתחיל לכסות את הפורום.

adiu2

New member
להתקדם זה לא קשה

יש שני דרכים - האחת עם הידיים למשוך עם הידיים את האופניים כלפי מעלה וכמובן הפעלת כח עם הרגליים על הפדלים - זו הדרך הרעה אבל אם מסתכלים בזה אחרת - אופני הספינינג הם הדבר הכי פחות מאוזן שיש. המשקל בחלק האחורי בזמן הישיבה גדול יותר ואז כאשר נמצאים בעומס גבוה מאוד והאופניים לא מאוזנות - קל להזיז אותם לגבי SMS או שיחות במהלך שיעור - אין דבר יותר חצוף מזה מסטיק - טוב נו הוא/היא לא ממש התאמנו אפשר לשאול מה זה ווילי?

daykal

New member
היי adiu2

ווילי זאת הרמה של הגלגל הקידמי של האופניים כאשר מושכים את הכידון לכיוון הגוף מקווה שעזרתי שתהיה לך שבת מהנה ומקסימה ושבוע טוב ונעים

adiu2

New member
תודה

אני מכיר מדריך שעושה ווילי וכמובן מתקדם עזרת וגם לימדת, שבת מהנה גם לך ושבוע מצוין

אני גם לועסת מסטיק בזמן ריצות, ספינינג,

רכיבה בחוץ, בעצם במהלך כל פעילות גופנית מלבד שחייה. נראה לי לגיטימי כל עוד הלעיסות מתבצעות בצורה סבירה(ללא הפרחת בלונים ) ולא בצורה שגם אני לפעמים מתפתה אליה(נו צריך להודות, זה כייף ללעוס כמו פרה
)

אם זה השיא אז.....

את כותבת: "היום נשבר השיא שקלטתי באחד מהשיעורים שעשיתי מישהו שיושב על האופנים ולא פחות ולא יותר לועס מסטיק" אם כך - הגעתי "לשיא" אחד לפחות.. אני לועסת מסטיקים וגם קוראת את הבדיחת של בזוקה....)): ומתאכזבת כי תמיד כתוב לי "עד גיל 21 תגיעי לירח" - ועדיין ....לא הגעתי...)): לא עושה בלונים , לא לועסת בקולות, אף אחד לא יודע שאני לועסת אז מה פסול בכך? עוד לא ראיתם דבר כזה באף מקום.... מכירה מדריך אחד ידוע ונחשב, ממלא אולמותת.. שהפעם היחידה שהוא עולה על האופניים באימון היא כדי לעשות ווילי, כל הבמה עם הנרות שהוא מדליק כל אימון, נעה כמעט עד למתאמנים...נו טוב, על זה הייתי "סולחת" לו אבל הוא עושה זאת תמיד באותו שירררר כבר 4 שנים ויותר, שיחליף כבר... שתהיה שבת שלום עם הומור וצחוקים.

למעלה