ממרח אבוקדו וטחינה, מישהו

אפרת12

New member
ממרח אבוקדו וטחינה, מישהו


אני אוהבת אבוקדו, אוהבת טחינה וחושבת שהם אחלה ביחד. החלטתי לנסות לעשות מהם ממרח, במקום הממרח הרגיל שלי (עם ביצה ומיונז). אבוקדו, טחינה גולמית, שום, לימון, מלח, פלפל (זה היה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכרת בבירור, אבל מניחה שזה מה שעשיתי). לא יצא טעים.
יש למישהו רעיון, או מתכון לממרח אבוקדו עם טחינה - טעים
 
אני הייתי

מועכת אבוקדו, מלח פלפל מיצלימון בנדיבות, שום ועל זה מזלפת טחינה גולמית בעדינות ולא מערבבת! זורה מעל הכל ירוקים קצוצים בנדיבות- כוסברה, פטרוזיליה, דקדקדק ואפשר גם טבעות בצל סגול- ולתפארת מדינת ישראל. בלי לערבב את הטחינה נראה לי הכי חשוב
 

אפרת12

New member
גם לך שלום


למה, בעצם, לא לערבב את הטחינה?
ואם אי אפשר לערבב את הטחינה, אז אשמח לרעיון אחר לממרח אבוקדו טבעוני, מפני שהרבה פעמים אני מביאה את הממרח איתי לכל מיני אירועים שקצת קשה לשמור לקראתם על השכבתיות...
 

ella100

New member
לטעמי,טחינה ואבוקדו כבד מדי.

אני אוהבת למעוך את האבוקדו,להוסיף לו בצל קצוץ דק,
או בצל ירוק או עירית,מלח,פילפל,מיץ לימון לטעם ונגד השחרה.
אפשר פטרוזיליה,שמיר,כוסברה קצוצים דק דק וחובה מעט שמן זית
להוצאת הטעמים מכל התערובת הירוקה.
אפשר להוסיף קוביות קטנות או מעוך תפוח אדמה מבושל.
טעים.
 

אפרת12

New member


אני מחפשת משהו שהוא מעבר לבסיס. אולי אנסה תפוחי אדמה. נשמע מעניין.
 
ראשית אבוקדו

עם מיצלימון, מלח, שום זה טבעוני ובסיס לכל דבר.
שנית לגבי להביא את יכולה להניח בעלי שאת לוקחת ולסדר. הערבוב מסמיך את הטחינה והופך את כל המוצר לבעל מרקם עיסתי מעיק. זירזופי טחינה גולמית לא יעשו את זה, אפשר להוסיף אחרי הטחינה עוד מיץ לימון.

ממרח אהוקדו טחון במעבד מזון/ בלנדר טוב עם כוסברה, שום, מיצלימון טרי, מעט שמן זית כדי להניע את כל המרכיבים. אחרי שנהיה ממרח להוסיף לזה בצל קצוץ דק, ירוק או לבן, פלפל שחור. להכניס לכלי ולסדר מעל פלחי לימון, זיתים שחורים כבושים במלח ועגבניות שרי.

אבוקדו יסתדר טוב גם עם עזרה של חופן קשיו שרויי מים במקום מיונז וביצים.
 

RSPA

New member
אם לא יצא טעים אז משהו במרכיבים "רקוב"...

לעיתים יש טחינות מרירות ולפעמים גם אבוקדו כבר על סף ריקבון ובעל טעמים שונים מהמקובל. גם לתבלינים יכולה להיות השפעה - לפעמים שום מריר.
מציע לך להכין מחדש עם טחינה אחרת ואבוקדו טרי טרי ולבדוק היטב את התוספות לפני הוספתן לעיסה. כמו כן לתת למישהו נוסף לטעום את התוצאה.
 

אפרת12

New member
יתכן שהאבוקדו היה קצת זקן...

לא רק לי זה היה לא טעים, אני לא היחידה שטעמתי
אני היחידה שהמשיכה להתעקש לאכול את זה עד שנקעה נפשי...
 
למעלה