אין בעיה להכין בצק היום ולאפות מחר
את הבצק משאירים בקערה גדולה, עוטפים בשקית ניילון גדולה של הסופר את הקערה עם הבצק ושומרים במקרר. התפיחה תהיה איטית.
בבוקר מוציאים את הבצק מהמקרר, נותנים לו שעה "להפשיר" קצת, מעצבים עוגות, מתפיחים את העוגות המעוצבות ואופים.
יש חשיבות לחלבי או פרווה?
אני ממליצה על הבצק שאני מצרפת
בקישור. הוא חלבי והוא מצויין ומתאים בול להתפחה במקרר ללילה.
בקישור יש מתכון מלא לבצק ולמליות, וגם שיטות עיצוב עוגות שמרים.
אם יש לך עוד שאלות, אני פה.