ממרח שוקולד

anbv789

New member
ממרח שוקולד

נשארה לי 3/4 חבילה של ממרח שוקולד "פרה" שקנינו לפסח ולא השתמשנו (הבנות לא כ"כ אוהבות ממרחי שוקולד... מעדיפות ממרח תמרים המוזרות
)
מה אפשר לעשות עם זה? לעוגה? קינוח?!
תודה
 

bali

New member
מנהל
ממרח שוקולד יוצא אחלה בעוגות שמרים

 

anbv789

New member
תודה. חשבתי על זה גם

אבל לא נראה לי שאמצא זמן לעוגת שמרים... את כל האוכל לשבת אכין רק הערב/הלילה... מעדיפה בלי התעסקות של שמרים.

בעצם - האם אפשר להכין את הבצק הערב ולאפות מחר על הבוקר? פעם קראתי על זה משהו... אם כן - אשמח להדרכה מה לעשות ואיך לשמור (כמה מקסימום זמן אפשר). וגם כמובן אשמח למתכון מנצח ולא קשה מידי...

תודה
 

bali

New member
מנהל
אין בעיה להכין בצק היום ולאפות מחר

את הבצק משאירים בקערה גדולה, עוטפים בשקית ניילון גדולה של הסופר את הקערה עם הבצק ושומרים במקרר. התפיחה תהיה איטית.
בבוקר מוציאים את הבצק מהמקרר, נותנים לו שעה "להפשיר" קצת, מעצבים עוגות, מתפיחים את העוגות המעוצבות ואופים.

יש חשיבות לחלבי או פרווה?

אני ממליצה על הבצק שאני מצרפת בקישור. הוא חלבי והוא מצויין ומתאים בול להתפחה במקרר ללילה.

בקישור יש מתכון מלא לבצק ולמליות, וגם שיטות עיצוב עוגות שמרים.

אם יש לך עוד שאלות, אני פה.
 

anbv789

New member
נשמע טוב!

יש מצב שאנסה להכין את זה הערב. תודה לך!!!
 

anbv789

New member
עוד שאלה

עברתי עכשיו על הסדנה המצולמת שלך (שמקלה מאד על העיניינים, תודה).
אני רואה שמהכמות הזו יוצאות 3 עוגות - האם אפשר במקום להכין עוגה או שתיים ומהשאר להכין רוגעלך/קוראסונים/סהרונים (איך שקוראים לזה....)?!
 

bali

New member
מנהל
אין בעיה להכין עוגת בורג ומהשאר

להכין רוגלך או קרואסונים או מה שבא לך.
קחי בחשבון שאם את אופה רוגלך קטנים, זמן האפייה שלהם קצר מזה של עוגה גדולה, שלא יתייבשו לך.
 

bali

New member
מנהל
ואפשר לשמור את הבצק במקרר יממה.

 
למעלה