"ממריאים" - המילים:

1mayush

New member
"ממריאים" - המילים:

"ממריאים" (שחף וולמן) למעלה, הלאה אם נאמין נוכל להמריא רחוק תן לי כוח לא להשתנות כשהעולם מולנו מרגישים מתי זו אותה קנאה שמפרידה בינינו כמו רוח קרה באוויר סימן בהיר ואם ממשיכים /שוב ממריאים/ למעלה, הלאה אם נאמין נוכל להמריא רחוק תן לי כוח לא להשתנות /לא להשתנות/ תרגיש איך זה סוער בי כמו גלים אל מזח שאין לו סוף חוזר אלי כל פעם אוווו, לא מפסיק לסחוף /ולסחוף/ מבטים חודרים אלי עכשיו כולם רואים שוב ממריאים למעלה, הלאה אם נאמין נוכל להמריא רחוק תן לי כוח לא להשתנות /לא להשתנות/ רעד, פחד אלפי פרפרים בפנים שוב רודפים אותי זה הזמן אז תמריא איתי /תמריא איתי/ כמו סופה אבודה שמצאה את דרכה בחלום שמתחיל ביחד רק אתה ואני מול כולם בשבילי בוא תמריא איתי מעלה, הלאה אם נאמין נוכל להמריא רחוק תן לי כוח לא להשתנות /עוד/ רעד, פחד אלפי פרפרים בפנים שוב רודפים אותי זה הזמן אז תמריא איתי /תמריא איתי/ כשהעולם מולנו רק איתך אוכל להמריא רחוק הקליפ של "ממריאים"

moranosh7

New member
ביוגרפיה על גילת באתר מומה!!!

והוספתי גם תמונה שצילמתי את גילת (על הדרך)..!

מורן ומאיה ../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אחלה תמונה, ואחלה מילים. שחקה אותה שחף. מורני, עוד תמונותתת. שימי את ההיא שדיברנו עליה. לגולם בוקר טוב ונפלא. נשיקותתת.

sonic15

New member
רגע היא מכו אווריל לאבין?

בוואי בעשר היא אמרה שהיא לוקחת את אווריל קאלי ופינק ועוד אחת כמודל לחיקוי ייאלה גילת

למעלה