|ממשחק הדירוגים- המתחרות- אפרייייילללללל

|ממשחק הדירוגים- המתחרות- אפרייייילללללל../images/Emo47.gif

זה הזמן לדרג את התמונות של אחת מהמתמודדות הכי מושלמות בהיסטוריה של התחרות וזוכת עונה 2 האמיתית
A===P====R===I====LLLL הטופ טופ מודל אפריל. התמונות: תמונת ביוטי-שחור לבן אהבה נואשת עם מרסדס נעליים ורודות בקולוססססססססאווווווווווווווםםםםם השמש
מאוהב|
מתחת למים חווה בגן עדן

../images/Emo192.gif../images/Emo197.gif מTרגגגגגג--->>

מקום 6- חווה בגן עדן מקום 5- נעליים ורודות- אם רק היו רואים יותר תפנים.... זה היה מושלםםםם מקום 4- אהבה נואשת. באמת שפעם נדהמתי מזה. זה כבר לא מדהים כל כך... :( מקום 2- מתחת למים. מקצועית בטירוווווווווףףףף ומדהימה עם הגוף הזה
מקום 1------------------------- כמווווווווווווווווובןןןןןןןןןן הקולוסאום התמונה ההה====הה===אלוהיייייייייתתתתתתת של עונה 2 ואהבת חיי.

כמובן כמובן טעות שלייייייייי../images/Emo140.gif

מקום 3 זה כמובן מתחת למים ומקום 2- השחור לבן המושלמתתתתתתתתתתת!! :)

efif1212

New member
מדרגת ../images/Emo26.gif

6. נעליים ורודות.לא אוהבת את התמונה הזאת. 5. חווה בגן עדן. (כי לא אהבתי את הפוטושוט הזה ב-כ-ל-ל-!) 4. אהבה נואשת עם מרסדס. 3. ביוטי שוט בשחור לבן. 2. מתחת למים. התלבטתי אם לתת לה מקום ראשון, תמונה מדהימה. 1. קוליאסום

יו אפרתתתתתתתתת את תמיד מבלבלת אותי

או שאין לך תטעם שלי לפעמים בכללללללל או שבדירוג הזה את ב=ול כמוני....!! חוץ מזה שהשחור לבן יותר מדהימה מהמים!!
אחחחחחחח השלמות של הקולוסאום...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

6.נעליים ורודות. 5.במים-לגמרי התמונה הכי טובה מאותו פוטושוט,אבל פשוט לא אהבתי את הצילומים בכלל. 4.בקולסואום-אחת התמונות הפחות טובות שלה,אבל עדיין לא מאכזבת.נחמדה שכזאת. 3.אהבה נואשת עם מרסדס.התמונה של יואנה ושנדי הרבה יותר טובה לדעתי,אבל גם התמונה הזאת מהממת.אהבתי מאוד את הפוטושוט. 2.ביוטי-תמונה מהממת.נראית כמו נסיכה יפנית. 1.חווה בגן עדן-פוטושוט מדהים ותמונה מעלפת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אה כן...

גם אני מקנא באפריל שהיא יותר יפה ממני ובגלל זה אני לא מת על תמונת הקלוסאום,אז תתחשבו,אוקיי?

Manga136

New member
מדרג. ../images/Emo142.gif

מקום 1~ איורי גוף
מקום 2~ שחור לבן
מקום 3~ אהבה נואשת
מקום 4~ מתחת למים
מקום 5~ הקוליסאום. מקום 6~ נעליי סטיב מיידן.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

6.נעליים ורודות (זה פוטושוט סטיבן מאדן) 5. מפה זה מתחיל להיות קשה-ביוטישוט שחור לבן 4.קוליסאום 3.מתחת למים 2.חווה בגן עדן-אי אפשר להאמין שזו הייתה התמונה הראשונה שלה 1.אהבה נואשת עם מרסדס. זו התמונה האהובה עליי שלה. תמונה מושלמת.

מדרגת-יש לה תמונות ממש טובות

חוץ מכמה
6-נעלים ורודות:לא רואים לה בכלל את הפנים
5-מתחת למים:לא ממש אהבתי את התמונה הזאת. 4-אהבה נואשת:יותר אהבתי את מרסדס בתמונה הזאת, אבל גם אפריל הייתה מעולה
3-חווה בגן עדן:תמונה ממש יפה
2-בקולסאום: מדהימה
1-שחור לבן:
ממש אהבתי

NP16

New member
>>>>>>>>><<<<<<<<

1.שחור לבן -מדהים! 2. איורי גוף :) ^ 3.מתחת למים.. ^ 4.בקולוסאום,היא נראית שם מדהים בלי לדעת את זה. בעקרון היא לא מעבירה מה שצריך, אבל היא נראית שם פשוט מעולה. 5.אהבה נואשת..אוהב את מרסדס שם,לא ממש אותה. 6.נעליים ורודות. תמונה סתמית הייתי אומר..

Yann Tiersen

New member
../images/Emo194.gif

מקום 6 נעליים ורודות. אם רק היו רואים לה את הפנים.. מקום 5 בקולואסיאום. לא נפלתי. מקום 4 מתחת למים. תמונה יפה, פוטושוט מעצבן. מקום 3 התמונה עם מרסדס. יפה מאוד, אבל של יואנה ושנדי יותר טובה. מקום 2 חווה בגן עדן או מה שזה לא יהיה. אחת התמונות היפות בכל הפוטושוט. מקום 1 הביוטי שוט השחור לבן

למעלה