ממשיכה את המשחק שעבר עמוד..

נעה 124

New member
ממשיכה את המשחק שעבר עמוד..

כי זה משחק מגניב ובא לי להמשיך לשחק אותו.. אז תמשיכו מהשאלה של עמית- בעד מיליון דולר הייתם מוכנים ללכת 40 יום במדבר? (כן כן, קצת הקלתי עליכם מה-40 שנה בסיפור יציאת מצריים)

reuttut

New member
בטח =]

בעד מיליון דולר הייתם אוכלים 40 חבילות מצות?

נעה 124

New member
איכס../images/Emo5.gif אבל כן.. P:

בעד מיליון דולר הייתם נכשלים בכוונה בבגרויות במתמטיקה ואנגלית?

angel doll

New member
בלי לחשוב פעמיים.. ../images/Emo13.gif

בעד מיליון דולר הייתם מסכימים לעשות ניתוח לשינוי מין ? (נו מה אני אעשה, דנה אינטרנשיונל צצה לי פתאום בטלויזיה..)

נעה 124

New member
נראה לי שלא..

בעד מיליון דולר הייתם מדגמנים לפלייבוי, כשאתם יודעים שהמשפחה שלכם הולכת לראות את זה?

תכל'ס כן../images/Emo29.gif אבל רק אם אני אופיע בתמונות שעדיין לובשים בגדיםXD כאילו תחפושת של וונדר וומן/ספרנית/ארנב וכל החרא הזה, כי בטח הם כל כך יאפרו אותי/יסדרו לי את השיער/יעוותו אותי בפוטושופ שאף אחד לא יראה שאני מכוערתXD

flora non

New member
בעד מליון דולר הייתם...

מפלרטטים עם אולמרט, או גרוע מכך, פרס?
זה נישמע דיי אקסטרימאלי... O.ם"

amit678

New member
גרוע ככל שזה נשמע בעד מיליון דולר, כן ../images/Emo9.gif

בעד מיליון דולר הייתם משתתפים בסרט פורנו ומעבירים את הלינק שלו לכל רשימת התפוצה שלכם במייל/מסנג'ר/אייסיקיו?

flora non

New member
אין מצב... ../images/Emo12.gif

בעד מליון דולר הייתם מגלחים את כל השיער, מכל הגוף, ושמים בשקית ושולחים בדואר ל"אהוב ליבכם" או למורה למתמטיקה, עם הקדשה? |כן, אני יודעת שזה חולני ודוחה, אבל פשוט ניזכרתי בבוראט, חיחיחי
|. אתם יכולים להתחיל להקיאD:".

נעה 124

New member
לא!

כאילו שהמורה שלי למתמטיקה לא שונאת אותי מספיק
בעד מיליון דולר הייתם אוכלים את הכלב/חתול שלכם? (
)

אין מצב../images/Emo29.gif תמורת מיליון דולר הייתם רואים במרתון של ארבעה ימים סרטי שואה וסרטים על חיילים שנהרגו שמשדרים ביום הזיכרון?

flora non

New member
אני מניחה שכן...

בעד מליון דולר הייתם מוכרים את הירח לחייזרים? וזהו, לא תראו אותו יותר!

נעה 124

New member
בכיף../images/Emo6.gif

מה, גם החייזרים רוצים
בעד מיליון דולר הייתם מוותרים על מוזיקה לכל החיים? (נו, אין לי יותר רעיונות..
)

R i s a

New member
No way.

כל החיים זה יותר מדי, אולי לכמה חודשים - מקסימום שנה. בעד מליון דולר הייתם לא מתקלחים חודשיים? (וזה פוסל גם מוצרי הגיינה כמו דיאורדורנט, בושם וכו') ואני לא מדברת על הסתגרות בבית - אלא פעולות יומיום רגילות.

למעלה