ממשיכה את ליהי-משחק ההעפות שלב 8

Forever NemeSh

New member
ממשיכה את ליהי-משחק ההעפות שלב 8../images/Emo70.gif

הפעם ברב סוחף
הועף
מיכאל הנגבי
וכעת נשארו לההעפה: רועי לוי רשף לוי רודי סעדה יאיר הברבור גרינברג חן מזרחי עוז כהן אסף יצחקי עופר חזון נדב פרישמן רן אפלברג שחר ושוקי יונתן ברק ארז שלם אורי חזקיה אבי נוסבאום ארז קליימן עמי ואלי מה קשור ישראל קטורזה אדיר מילר פרוזק נאור ציון שחר חסון אדם שרון אמירם טובים יוסי טרבלוס ירון ברלד רוני ששון דדי היושב (הנכה) בן אוסדון רועי צברי עדי אשכנזי מירב הרמל יהודה ארי מני עוזרי (עכשיו כמה מהארכיון) אייל קיציס וילוז'ני נא לסמן ב
או ב
או ב
את ההכי פחות אהוב מהרשימה.

../images/Emo128.gifישראל קטורזה../images/Emo128.gif

רק כי אני באילת, והוא עדיין ממשיך להופיע פה עם אותה הצגה

הסטנד אפיסטית מיטל זכריה מזמינה

הסטנד אפיסטית מיטל זכריה מזמינה: ל"משחק מקדים" מופע סטנד אפ בכיכובה של מיטל זכריה ובהשתתפות: ירון קייזר אלון נהרי דרור גבע סיגל שמאי סיגל ליבוביץ רוני ורדי ליעוז במופע ישולבו זמרים, שחקנים ורקדנים/יות. ביום שני הקרוב בשעה 21:00 במועדון של ננסי ברנדס ר"ח יד חרוצים 17 תל אביב

EagleGirl

New member
סחטיין על הפלייר!!!

קייזר, אני בוכה פה מצחוק........ וקצת קשה להצחיק אותי במיוחד כשהשעה עכשיו 2:51 בלילה ובמיוחד שאני אחרי יום קשה שבו כמעט הלכתי לאיבוד בירושלים בלי בטרייה בפלאפון ובלי שעון....... כל הכבוד על זה שהצלחת להצחיק אותי! בוא נדבר דוגרי! תכלס 130 ש"ח כניסה זה מ-א-ו-ד מוגזם! היחידים ששווה לבוא לראות אותם אלו נהרי, שלא ראיתי יובל כמעט... וגבע שתמיד יוצא פעם ביובל לראות אותו מופיע באיזור... וכמובן אךי אפשר בלי ליעוז!! אבל העיקר ששמת תמונה שלך ושל מיטל ואת הלוגו של ננסיברדנס כי המקום יהיה הומה אנשים רק בגלל הפרסום הזה! האנשים שיהיו שם אלו האנשים שיש להם ימי הולדת במקרה באותו יום... אז לא להתרגש יותר מדי!

למעלה