ממשיכה את משחקי!

המממ

New member
ממשיכה את משחקי!

מאחר והמשחק ירד למטה, אני חוזרת עליו: אז ככה, מובאים בזאת שלושה ציטוטים, וכמובן שעליכם גם למצוא את הקשר בין השלושה! אם לא תצליחו, אני ארמוז... אבל קודם נסו בעצמכם! הרי הציטוטים: 1. "I´m seeing a tunnel at the end of all these lights" 2. "You might think that I won´t make it on my own" 3. "All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke" התשובות שהתגלו הן: 1- travis- why does it always rain on me? 2- מחכה שתגלו אותו... 3- אנג´י- האבנים המתגלגלות. אז גלו את 2 ואת הקשר... בהצלחה!!! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

t@li

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif

Thats so crazy it might even work

המממ

New member
ויש לנו תשובה נכונה!!!

אני לא הורגת אף אחד א. כי זה אסור. ב. כי צדקת. אז התשובות הן טראוויס, בריטני ספירס והאבנים המתגלגלות (או בשמם העברי The Rolling Stones) עכשיו שמישהו יספר לי מה הקשר!!! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
ניחוש יפה, אהבתי את הרעיון. אבל...

זה לא זה. צר לי... אגב, ברוך שובך מאיפה שלא היית, מיוזיק דוד... אם תרצו רמז, אל תתביישו לבקש
אבל בכל זאת, נסו לחשוב עוד קצת. בהצלחה!!!

תֶּשֶׁת

New member
ובכן...

טראוויס חידשו את hit me baby one more time של בריטני ספירס שחידשה את (i can´t get no) satisfaction של האבנים המתגלגלות. השאלה הנותרת היא איזה שיר של טראוויס חידשו האבנים המתגלגלות.

המממ

New member
ויש לנו מנצח!!!../images/Emo106.gif

והמנצח שלנו הוא תשת!!!
טראוויס חידשו את בריטני שחידשה את האבנים המתגלגלות. לגבי שאלתך, איזה שיר של טראוויס חידשו האבנים... ובכן- למזלנו, אף שיר.
(אין פה סגירת מעגל, מצטערת). תשת, אני נותנת לך בזאת את הזכות לנאום נאום ניצחון מרגש. (ואגב, האם אתה מבקר לעתים ב"אבטיח"? כי שמך מוכר לי עד מאוד). רוח של תשוקה, טלי, קוציני, מיוזיק דוד ומור, חן חן על השתתפותכם. לאן היינו מגיעים בלעדיכם? המשך יומטוב ושקט שיהיה לנו!

תֶּשֶׁת

New member
תודה

תודה
רבה לאייפל 65 ולגאיה
ששלתו ולאלואים
וכן
, אני תשת המכונה בתשע
בכיכר (הפורום של אבטיח
) תשת.

המממ

New member
תשת, מה עם נאום ותשובה לשאלתי?

אנחנו במתח! בואו לא נתווכח: הגרסה הכי טובה של i cant get no satisfaction היא של הרולינג סטונס.
יש הסכמה? תשת, אל תתעלם מכותרת הודעה זו
אני מעצבנת, אני יודעת. אבל בבקשה...

למעלה