ממשיכה. כל פעם מחדש.

TiShLeR Michal

New member
ממשיכה. כל פעם מחדש. ../images/Emo182.gif

כל יום, מחדש, אני מוצאת את עצמי נכנסת לפורום. כל יום, מחדש, אני מחפשת עוד טיפת מידע, להתעכדן, לא לפספס שומדבר. כל יום, מחדש, אני נשארת פה. חוזרת לפה. למה? אני לא כל כך בטוחה. לא חושבת שמילים יוכלו לרָצוֹת את התשובה. ובכל זאת, מאד מעניין אותי. למה? כל פעם, מחדש, אתם עוד פה? למה? כל פעם, <כאילו> מחדש, הולכים להופעה? למה? למה דווקא דנה ברגר? מה כל כך מיוחד בה? מה היא נתנה לכם? לנו. שתפו אותי, אותנו. בואו נשכיל אחד מהשני
ועכשיו חדל היסחפות. מלא אהבה.

מילי17

New member
למה דנה../images/Emo23.gif

למה דנה. כי לשמוע אותה זה זכרונות. למה שהיה. בעיקר למה שכבר לא יהיה. דנה זה תחושה של געגוע וביטחון גם יחד. הקול, החספוס והעומק, ומנגד הכנות, היופי. לשמוע את ..."ראש השנה בחוץ בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלון נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר.." ולא להבין איך דנה נכנסה לי ללב, עמוק והוציאה ממנו הכול.
דנה זה הכי בית שאפשר. הכי שלנו. הכי ישראלי. חיבור, קסם, אהבה. דנה.

המ...

יש בה משהו טוב ואמיתי ופשוט... קל להתחבר אליה ולהזדהות עם השירים שלה היא פשוט...דנה

למה דווקא דנה?

אני לא אשקר כשאני אגיד שדנה היא מכלול של הרבה דברים והרבה תכונות מדהימות שלא מוצאים באומנים אחרים. דנה ברגר היא אופי, היא רגש, היא אמיתית, היא כנה, היא שנונה, היא מלחינה בצורה מדהימה. היא יוצרת שאני רק לומדת ממנה, היא יודעת להביע רגש ולבטא אותו במילים, להשתמש באמצים יצירתיים, היא לא סתם זמרת, היא לא סתם אומנית... כל שיר שלה היא מדהימה אותי יותר ויותר, כל שיר שלה נוגע בי בצורה שונה, אני מעריכה אותה מאוד. ולהיות בהופעות שלה ולשיר איתה את השירים, זאת הרגשה נפלאה, כי היא עצמה זורמת נורא בהופעות, ואני יודעת שגם אני אהיה כזאת עוד כמה שנים

נשמת

New member
יש בה טוהר. כנות.

השירים שלה מציגים מודעות וחיבור למחשבות, לרגשות שלה ואני אישית מזדהה ומתחברת. יש עומק ותיחכום במילים, זה מושך אותי והלחנים שלה אף פעם לא מאכזבים. הקול שלה מיוחד, שונה וחודר.

למעלה