ממשיכה לנסות את כל העוגיות שמופיעות
באוסף המתוק של "על השולחן" והפעם - עוגיות שקדים ולימון. המראה (והתמונה) לא עושים עימם חסד, אבל הטעם משובח, לי הוא הזכיר מאוד מרציפן. עוגיות שקדים ולימון/קרין גורן 200 גרם חמאה קליפה מגוררת מ-2 לימונים 150 גרם סוכר כמה טיפות תמצית וניל משובחת 200 גרם קמח 50 גרם שקדים טחונים 1 ביצה 200 גרם שקדים מולבנים, פרוסים + מעבדים את כל החומרים, מלבד השקדים הפרוסים והביצה, לבצק חלק. + יוצרים מהבצק גלילים בקוטר 5 ס"מ, חותכים את הגלילים לעוגיות ברוחב 1 ס"מ, משטחים מעט, מורחים בביצה וטובלים בשקדים הפרוסים, תוך הידוק, משני צדי העוגיה. + אופים את העוגיות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהן מזהיבות - כ-20 דקות.
באוסף המתוק של "על השולחן" והפעם - עוגיות שקדים ולימון. המראה (והתמונה) לא עושים עימם חסד, אבל הטעם משובח, לי הוא הזכיר מאוד מרציפן. עוגיות שקדים ולימון/קרין גורן 200 גרם חמאה קליפה מגוררת מ-2 לימונים 150 גרם סוכר כמה טיפות תמצית וניל משובחת 200 גרם קמח 50 גרם שקדים טחונים 1 ביצה 200 גרם שקדים מולבנים, פרוסים + מעבדים את כל החומרים, מלבד השקדים הפרוסים והביצה, לבצק חלק. + יוצרים מהבצק גלילים בקוטר 5 ס"מ, חותכים את הגלילים לעוגיות ברוחב 1 ס"מ, משטחים מעט, מורחים בביצה וטובלים בשקדים הפרוסים, תוך הידוק, משני צדי העוגיה. + אופים את העוגיות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהן מזהיבות - כ-20 דקות.