ממשיכה לעדכן...

לקשמי

New member
ממשיכה לעדכן...

אוקיי, אז שתי העבודות שהוצעו לי בשרשור הקודם לא הלכו. אבל לפחות זה נותן לי את ה"פוש" להתחיל לחפש עבודה ברצינות. זה וגם העובדה שאני חייבת להתפרנס איכשהו או לפחות לשלם את החובות המצטברים. אז שיניתי את דעתי ולא ביטלתי את הקו של הטלפון כי מה לעשות, כדי לחפש עבודה אני צריכה גם את האינטרנט ועוד יותר מזה את הפקס. מחר אתחיל לשלוח פקסים להצעות עבודה וחוץ מזה... אשים את מבטחי ברצונו של הבורא, כי אני מאמינה שהרצון שלו תמיד טוב, גם אם זה לא נראה כך לפעמים. המצב הזה מאוד מוזר לי, כמעט 5 שנים שאני גרה בלי ההורים וזאת פעם ראשונה שאני במצוקה כלכלית, עד כדי כך שלא הצלחתי אפילו לעשות קניה ב-27 ש"ח. אבל אני מבינה שזה שיעור, כמו כל דבר בחיים. ואני חושבת שאולי השיעור שלי עכשיו הוא לבקש עזרה. כן, אני מוצאת את עצמי נזקקת עכשיו לעזרה של אחרים ואני מוצאת שזה ממש קשה, לבקש הלוואות ו/או עזרה בצורות שונות. קשה להרגיש חסרת אונים אבל אולי זה מה שצריך לקרות. אני משערת שלמרות הקושי, אני צריכה להכיר תודה על ההזדמנות להיות חסרת אונים, כי זה מה שבסופו של דבר מאלץ אותי לבקש עזרה! לעשות דבר שהוא כל כך קשה לי בדרך כלל. הכל קורה לטובה...

אפשר רגע להגיד לך

שאת מדהימה? כן? טוב, את את מדהימה

לקשמי

New member
../images/Emo9.gif

מעניין שרק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך. כל כך מתאים לי לעכשיו ורק עכשיו שמתי לב. שום דבר אינו מקרי

sh53

New member
../images/Emo50.gif

ומקווה שיילך לך
משהו ששאלתי בפורום תפוז מחפשים בשבילך, אני מאמינה בזה וזה עזר לי קצת, לפעמים הקצת הזה הרבה בשבילי, ולפעמים האמונה נותנת כוח להתמודד עם היום שעובר עלינו וגם קצת עם היום שיגיע מחר.

לקשמי

New member
תודה לך ../images/Emo13.gif

אכן אמונה, כל אמונה, היא נכס יקר ביותר. אני נוהגת לומר שאדם יכול שמבחינה חומרית לא יהיה לו כלום, אבל אם יש לו אמונה קודם כל בעצמו וגם בכח העליון שקיים גם בו ובכל היקום (אותו כח שאני מאמינה בו ושקוראים לו אלוהים, או אם תרצי בכל שם אחר), אם יש לו את האמונה הזאת, אז הוא בעצם מאוד עשיר. ולהיפך, אדם יכול אפילו לחיות בארמון, אם אין לו אמונה, הוא למעשה עני. הגעתי למחשבה הזאת בעקבות סיפור ששמעתי על מישהו שיצא לי לפגוש כמה פעמים אבל לא ממש להכיר, לאחרונה התברר לי שהוא הומלס, אבל יש לו אמונה חזקה בדרך הרוחנית שהוא הולך בה. מספרים עליו שהוא מסוגל לתרגל מדיטציה בכל מקום שבו הוא נמצא, גם באמצע דיזנגוף... וכששמעתי עליו את הסיפור הזה זה היה ממש מדהים, הוא הומלס אבל הוא בעצם עשיר. כי יש לו נכס יקר מאוד. יש לו את האמונה. אני מאמינה שלתפילה יש כח עצום אם רק יודעים איך להתפלל. שוב תודה לך

למעלה