ממשיכים את הדרך הארוכה של ה-

Cm 2004

New member
ממשיכים את הדרך הארוכה של ה-../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והפעם עם.. הדס מורנו
המנחה החדשה ישנה של אקזיט
כל מה שקשור להדס ולדרכה והפיכתה לסלב
שרשרו לכאן בין 8 ל9 ולא יקרה לה כלום
(מתוך שיר הפתיחה של טלנובלה בע"מ למי שלא הבין)

Cm 2004

New member
../images/Emo106.gifאלאדין../images/Emo106.gif

כך בעצם פרצה הדס אל התודעה הישראלית.. כשמפיקי המחזמר חיפשו אחר נסיכת החלומות שלהם.. יסמין (אך התכוונו בעצם להדס)
אחרי אודישנים מפרשים והמון הצבעות נבחרה הדס מורנו לתפקיד הנסיכה יסמין שעלה שנה שעברה בחנוכה בכיכובם של תום אבני,צביקה הדר.. אלי יצפאן ועוד רבים וטובים..

שכטרון

New member
*נראה לי שכתבתי את השם הזה../images/Emo59.gif

יותר מידי פעמים בהודעה הזאת...

Cm 2004

New member
אני הייתי אומר 3 פעמים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

שכטרון

New member
רציתי לעשות קישור../images/Emo59.gif

דרך "הדס מורנו" שבגוף ההודעה... אבל בטעות עשיתי קישור עצמאי

Cm 2004

New member
../images/Emo12.gifטלנובלה ../images/Emo27.gifבע"מ../images/Emo37.gif../images/Emo12.gif

רק התפרסמה בעקבות השתתפותה במחזמר אלאדין וכבר קיבלה הדס את תפקידה הטלויזיוני הראשון.. בטלנובלה של ערוץ 3 (ובימינו מה שנקרא:HOT3) ולראות את הדס כל יום בין השעות 8 ל9 (לא מתה למזלנו)
זה באמת HOT
הדז נתנה של את כל כולה וגרמה לכולנו להיות מהופנטים למסך עם תפקיד מדהים ומשחק עוד יותר מדהים. ועשתה זאת ובגדול. הטלנובלה היתה משודרת לא מזמן כל יום בין השעות 8 ל9 ויחד עם הדס השתתפו לא אחר מעוד שותף וחבר להנחייה: עפר שכטר.. גילת אנקורי,יעל בר זוהר,טלי שרון ועוד.. הדס שיחקה שם בת להורים מפיקי טלנובלה חדשה שמתאהבת בלא מספר בחורים חווה אכזבות,משברים אך גם דברים מאושרים. מי שלא ראה את הפרקים יכול לראות אותם כרגע בHOT V.O.D (אתם מוזמנים להעלות לכאן תמונות של הדס מהסדרה,קטעי וידאו או כל דבר אחר שקשור) כמו כן,יש לשרשר בהתאם! תודה.

שכטרון

New member
תיקון קטנטן...../images/Emo59.gif

בזמן שבין האודישנים לטלב"ע עד לתחילת הצילומים היה לה את "קליפס" בערוץ 24...

Cm 2004

New member
אני יודע.

אני פשוט כותב על כל פרוייקט שהיא לקחה בו חלק בנפרד.

Cm 2004

New member
כבר ממשיך..../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים בנתיים להמשיך אתם ולהוסיף כל דבר שקשור להדס. מידע,פרטים,אתרים,כתבות,המשך דרכה של הדס.. וכמובן.. תמונות!

חן152

New member
אתר מעולה על הדססס המהממתתת!!

מלא פרטים...חידושים,עדכונים והפתעות באתר של נמרוד בטיפו!! תיכנסו חח ולא תצטערווו...

../images/Emo44.gifקליפס../images/Emo44.gif../images/Emo187.gif

הדס הנחתה את התוכנית קליפס בערוץ 24. התוכנית משלבת בין מוסיקה לאופנה והמשתתפים בה עוברים "מהפך" התוכנית ירדה מלוח השידורים בגלל "פרסומות סמויות" של חברת נטורל פורמולה. צירפתי כמה כתבות.

Cm 2004

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo95.gifשיר נולד../images/Emo95.gif../images/Emo79.gif

ההפקה הגדולה של חנוכה שמתקרבת אלינו בצעדי ענק והולכת להיות מתחרה של הפסטיגל השנה. גם בה לוקחת הדס מורנו חלק (עדיין לא ידוע מה הוא בדיוק התפקיד שלה שם) רוצים לדעת?! הזמינו כרטיסים ולכו למופע. מכירת הכרטיסים בעיצומה. המופע כולל את כל גדולי האמנים העכשווים בארץ בינהם יהודה לוי,נינט טייב,אגם רודברג,מאיה בוסקילה ועוד.. (כמובן שהדס בינהם) המופע הוא יכלול את מיטב שירי הילדים של כל הזמנים שרשימת השירים נבחרה ע"י הצופים בבית. הולך להיות HOT למרות שזאת המתחרה של YES שלקחה את החסות על המופע.

HiLi88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo95.gif ../images/Emo183.gif

(אהבתי את ההתאמה של האייקונים שלך
וגם את ה-הולך להיות HOT למרות שזה של YES
) בא לי ללכת לשיר נולד
למישהו כבר יש כרטיסים

Cm 2004

New member
חחח כן.. זה היה בכוונה! חחח

YES לי כרטיסים! למופע של נותת החסות YES לך YES?
לוקח את אחיינים שלי! YESSSSSSSSS YESSSSSSSS YESSSSSSSSS זזתי! אבארבנאל קורא לי!

חן152

New member
חיחיחי היום קיבלתי תכרטיסים שליי...

שורה שלישית באולם...ואני ב7.1 איףף יש עוד זמןן... מקום טוב נראאהה לי... תזמינו..תאמינו לי אתם תהנוו!! ומהר לפני שייגמרררר!!

למעלה