ממשיכים התהליכים לפגישה (פרק 2)....

Uranium

New member
ממשיכים התהליכים לפגישה (פרק 2)....

אוקיי, הרבה רשמו את הפרטים וההצעות שלהם, אז נתחיל ככה.... תגיבו וענו לי על הדברים הבאים.... לאחר שבחנתי את כל אלה שהגיבו להודעה הראשונה אני ממשיך וכותב ונורא כדאי לעשות את זה או בירושלים או בתל אביב או במודיעין...., אם למישהו יש הצעה יותר טובה שיכתוב, ואם למישהו יש מקום נחמד, לאוו דווקא בית בירושלים, תל אביב או מודיעין שיכתוב, כי זה ממש חשוב.... ובקשר תאריך.... אני הייתי הולך על ה-15, ה-16 או ה-17 ביולי, בשעה 3:00 - 4:00 כזה, להצעות טובות יותר, או לבעיות, לכתוב הגבות בבקשה, תגיבו הרבה כדי שנדע בדיוק איפה הכי כדאי ללעשות את זה ומתי, וככה נעבור יותר מהר לשלבים האחרים....

it me

New member
it(s) me again...and

רציתי לומר שאין בעייה ואפילו בכיף כל עוד זה יקרה ממש באמצע השבוע ז"א לא בימים ראשון או סופ"שים (חמישי שישי שבת). אבל שוב מעניין אותי מאוד מי אתאיסט ומי לא בפורום הזה... תרשמו לי בשרשור "אתאיסטים!!!".

DuStOfAnGeLs

New member
נמנמ...

בתל אביב זה טוב. תאריכים אלה- פסדר גמור... ובקשר לאמונה שלי---> זה מסובך... כשיהיה לי כוח/ בפגישה- אני אשב ואסביר לך כמו שצריך. ו.................. כדאי לעשות את זה בפארק הזה ליד עזריאלי... באמצע בין עזריאלי והבורסה.

Uranium

New member
במרכז תל אביב יש בכלל פארק?

איפה? איזה פארק?, על מה אתה מדבר, אני לא מכיר, אבל אם כבר פארק, פארק הירקון יהיה נחמד, מה אתם חושבים?

DuStOfAnGeLs

New member
סליחה, אהמ... אני "מדברת" לא "מדבר"

יענו, אני בת... "היא", "את" וכל שאר הירקות... והפארק הוא הפארק שבין עזריאלי לבורסה. ירקון יהיה נחמד, אבל יש לי די בעיה להגיע לשם, אם תוכלו להסביר לי את הדרך מתחנה מרכזית (אוטובוסים וכאלה) אז בכיף.

מתוך סקרנות:

איפה ראית פרק בין עזריאלי ובין הבורסה? אני עובר שם יום-יום הולך ושוב, ולא ראיתי "פארק". אלא אם כן את מתכוונת למשולש המסריח בין ארלוזורוב-נמיר-דרך פ"ת?

למעלה