ממשיכים להצביע לקליפ: כנסו!

ממשיכים להצביע לקליפ: כנסו!

חבר'ה! מי שעדיין לא הצביע, קחו לכם חצי דקה: שלחו 3103 למספר: 2424! בואו נעשה הכל כדי להגיע למקום גבוה במצעד! כל הצבעה היא חשובה מאוד. תזכרו שכשהקליפ יהיה מדורג גבוה, יהיו יותר הופעות טלוויזיוניות שלו כולל הופעה ב"המצעד" עם בקי גריפין!! אז קדימה............להצביע !

ניר86

New member
הצבעתי היום ...

מלא SMSים וגם באתר אני יעשה הכל שהוא יגיע למעלה !!!! גם אתם כמובן יאללההה גבוההה גבוהה!!!!

אני בהיסטריייייייייההההההה

ניכנסוווווווווווווווווו מקום 7 אני מתה איזה קליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ אחחחחחחחחחחח הלב פועם על 100 ראיתי אותו אחחחחח איזה שפתיים בעעעעעעעעעע צמרמורתתתתתתתתתתתתתתתת

orianush

New member
נכנסו למבוקשים ../images/Emo13.gif

מקום 7
יפה מאוד לכניסה
צריך להמשיך להצביעעע

יאללה למקום הראשון!!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

קדימה! הרבצנו כניסה, עכשיו נשאר רק לעלות למעלההההההההה! זה קלים מדהים ומיוחד במינו!!! אז קדימה כולם!!! להצביע כמה שיותר SMS!!!

ניר86

New member
איזה כיףףףףף !!!

אנחנו עושים את זה !!!!!!! אנחנו רוצים מקום ראשון !!!! יאללה להמשיך להצביע ולא להרפות מהSMS להמשיך לשלוח בלי הפסקה רצוי חחח יאללה למעלה !!!

וואיייי ראיתי ת'קליפ סופסוףףףף

איזה מדהיםםםם חבל על הזמןןןןן הוא נכנס למבוקשים! כל הכבוד!! חייבים להמשיך להצביע... להפיץ לכולם... לפחות פעם אחת ביום.. זה לא לוקח הרבה זמן כפרעליו איך הוא שר יפה!!!

a v a z

New member
אחלה קליפ!

אהלן אנשים... שנים לא ביקרתי כאן...(צבא) אני חייב לומר שהקליפ של יוסי מצויין... תמשיכו להצביע בקרוב הוא גם יגיע למקום הראוי! שבוע טוב!

למעלה