ממשיכים לנחש מי אני?
1 1איתן ולהב שלנו New member 5/10/04 #4 גם אני חשבתי על דפנה אבל נראה לי שהיא הייתה תינוקת בלונדינית משום מה...
ד דפנה מי New member 6/10/04 #12 לא רק שלא הייתי בלונדינית הייתי עם שער בצבע נחושת/ג'ינג'י חלודה (יש לי המון נמשים לא? ) אז אולי קצת "עזרתי" לכם אם אי פעם אשים פה תמונה סרוקה שלי מאז-אני אשתדל לעשות את זה מתישהו-שתראו כמה עדי ואני דומות
לא רק שלא הייתי בלונדינית הייתי עם שער בצבע נחושת/ג'ינג'י חלודה (יש לי המון נמשים לא? ) אז אולי קצת "עזרתי" לכם אם אי פעם אשים פה תמונה סרוקה שלי מאז-אני אשתדל לעשות את זה מתישהו-שתראו כמה עדי ואני דומות
G guessgame New member 5/10/04 #6 עוד לא גיליתן../images/Emo13.gif האמת שאולי זה לא כל כך פייר כי לא רבות מכן פגשו אותי אבל אני בטוחה שאלו שמכירות יזהו מיד את העץ שממנו נפל התפוח...
עוד לא גיליתן../images/Emo13.gif האמת שאולי זה לא כל כך פייר כי לא רבות מכן פגשו אותי אבל אני בטוחה שאלו שמכירות יזהו מיד את העץ שממנו נפל התפוח...
I isidora New member 6/10/04 #15 אני אני אני../images/Emo9.gif ומאיה כמובן אצלנו אומרים שמתחת לעץ תפוחים לא תמצא אגס אז נכון שלא הרבה מכן ראו אותי, אבל שבלינקה תטעה ככה?!
אני אני אני../images/Emo9.gif ומאיה כמובן אצלנו אומרים שמתחת לעץ תפוחים לא תמצא אגס אז נכון שלא הרבה מכן ראו אותי, אבל שבלינקה תטעה ככה?!
מ משוש30 New member 6/10/04 #16 אכן בעיה כי לא ראיתי אותך עדיין... היית תינוקת מתוקה נורא אלך לבדוק בגלריה אם יש דמיון...
ס סוס של נייר New member 6/10/04 #19 מגניב ביותר, ודווקא אחרי שפגשתי אותך, אני חושבת שאת מאוד מתוקה גם היום