ממשיכים לנסות ולהפיל את הרודן, לא לוותר

dory039

Active member
האדם היחיד שצריך להיות נתון בסגר במדינה הוא הנאשם בתיק 67104-01-20 , האסיר הנמלט, הפושע, המאפיונר והעבריין בנימין נתניהו, שמשום מה קוראים לו כבוד ראש הממשלה. טפו!

Harrington

Well-known member
מנהל
רודן? מזל שלא הגזמנו :).

מה שיפה בשמאל, או ליתר דיוק, בקבוצת חולי הנפש בשמאל (שהרי לא כולם כאלה), הוא שהוא לא קולט שאמירות מגוחכות ומוגזמות כאלו, מעבר לכך שהן רק מוציאות את מי שמבטא אותן מפגר ולא את מושא ההתבטאות, הוא כנראה גם מוסיף למושא ההתבטאות קולות שיאפשרו לו להיבחר שוב בבחירות הבאות :).

אולי יבוא יום וילמדו, אם כי אני חייב להודות שאם עד עכשיו הם לא קלטו את הקטע, אני די מסופק אם זה עוד יכול לקרות.

בינתיים נאחל למסכנים שלעולם לא ידעו מה זה לחיות תחת רודן אמיתי.

dory039

Active member
הצבעתי ללפיד, לפיד זה לא שמאל. נכון, נתניהו לא כולא מתנגדי משטר או רוצח אותם, ברוך השם. אבל הדה לגיטימציה שהוא עושה לכל מי שחושב אחרת ממנו זו רודנות שקטה. היא לא פחות מסוכנת, דווקא בגלל שהיא תרבותית. האם הקריאות של יאיר לפקידי האוצר "מחבלים" זה לגיטימי בעיניך? או שהוא משווה את נושאי הלפידים לנאצים? זה בסדר?

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל הדה לגיטימציה שהוא עושה לכל מי שחושב אחרת ממנו זו רודנות שקטה.
לא יודע מה זה רודנות שקטה. יודע מה זה רודן. נתניהו לא רודן, נקודה. נורא פשוט.
הוא עושה דה-לגיטימציה למי שחושב אחרת ממנו? מזל טוב. כולם עושים את זה. וכי לכנות את ראש ממשלת ישראל הנבחר רודן זה לא דה-לגיטימציה?

היא לא פחות מסוכנת
נו בחייך. נהניתי לקרוא שאתה מסכים שנתניהו בעצם לא רודן, אז דקה לאחר מכן אתה שוב נופל לרמה הירודה הזאת?
כאמור, לא יודע מה זאת רודנות שקטה, אבל אם זה מה שאתה מתאר אז צר לי מאוד, אבל לא רק שהיא לא מסוכנת, היא כמובן בשום צורה לא מסוכנת יותר מרודנות (אמיתית). פשוט ביטוי מחורטט שלא קשור לכלום.

את הקשר ללפיד, מחבלים, או נאצים לא הבנתי.

dory039

Active member
הקשר פשוט מאוד. במקום לרצוח או לכלוא מתנגדים, נתניהו הבן והאב מצייצים בטוויטר ועושים דה לגיטימציה למפגינים. אני לא מדבר על חוק הקורונה, שאמור לתת לביבי סמכויות רחבות ולהפוך את הכנסת לחותמת גומי. זה יותר מסוכן, כי אתה לא מרגיש שאתה ברודנות וחושב שאתה עדיין בדמוקרטיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
נתניהו הבן והאב מצייצים בטוויטר ועושים דה לגיטימציה למפגינים.
נו אז מה? ראשית לטעמי המפגינים (אני מדבר על האנרכיסטים, לא על המפגינים הלגיטימיים) עושים בעיקר דה-לגיטימציה לעצמם. לא צריך לא את נתניהו האב ולא את נתניהו הבן בשביל זה. אבל גם אם אזרום עם הטענה הזאת, מה 'רודני' בזה? מה לא דמוקרטי בזה? כמו שזכותו של א' להפגין כך זכותו של ב' להביע את דעתו על ההפגנות האלו. זה בדיוק דמוקרטיה ומהותה, ההיפך הגמור מרודנות כלשהי. אם תבקש לאשר את ההפגנות מחד אך למנוע הבעות דעה עליהן מאידך, או אז אתה הוא דווקא זה שנוהג ברודנות (לא אתה אישית כמובן).

dory039

Active member
מי שחצה את הגבול, צריך להיענש. לצד זאת, חוק הקורונה הזה יבטל את כל מה שיוחלט בוועדות. זאת דמוקרטיה? כמו שאמרו לי בטירונות, אגיד לנתניהו בזו הלשון: צפה פגיעה. לא פיזית, חלילה. שלטונית.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שחצה את הגבול, צריך להיענש. לצד זאת, חוק הקורונה הזה יבטל את כל מה שיוחלט בוועדות. זאת דמוקרטיה? כמו שאמרו לי בטירונות, אגיד לנתניהו בזו הלשון: צפה פגיעה. לא פיזית, חלילה. שלטונית.
לא קראתי את החוק ואני לא נעול על מה הוא בדיוק קובע. אבל יש בעיית משילות כרגע והיא צריכה להיפתר ובדחיפות. אם זאת הדרך? לא יודע. כאמור לא קראתי את הצעת החוק (ותסלח לי התשקורת שאינני סומך על דיווחיה בעניין). אבל אם זה מה שיפתור את הבעיה, אני חושב שאני יכול לחיות עם מעט פחות דמוקרטיה לזמן קצר מאשר עם הבלגן הנוכחי.

אגב כדאי לשים לב שהסמכויות שתוקפים בחוק הזה (ככל שזה נכון), קיימות כבר בחוק הישראלי. אין בהן שום חידוש מיוחד. כלומר אם אכן זאת הבעיה שגורמת לך להרגיש שאנחנו חיים ברודנות ולא בדמוקרטיה, כנראה שאנו חיים כך כבר למעלה מ70 שנה. האמנם?

נערך לאחרונה ב:

dory039

Active member
אם זה כך, למה צריך בכלל לחוקק את החוק הזה? הוא מיותר.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש שם הסבר, מהו חוק הקורונה שציינת שאתה לא בקיא בו.
הסבר של ליינט לא אומר לי כלום, סורי.
בשביל להבין מה אומרת הצעת חוק צריך, אפס, לקרוא את הצעת החוק. כל דרך אחרת פר הגדרה אינה ודאית. זה נכון לגבי כל דרך אחרת כאמור, אך ודאי אם המקור שלך הוא ליינט.

R 1 3

Well-known member
רודן? מזל שלא הגזמנו :).

מה שיפה בשמאל, או ליתר דיוק, בקבוצת חולי הנפש בשמאל (שהרי לא כולם כאלה), הוא שהוא לא קולט שאמירות מגוחכות ומוגזמות כאלו, מעבר לכך שהן רק מוציאות את מי שמבטא אותן מפגר ולא את מושא ההתבטאות, הוא כנראה גם מוסיף למושא ההתבטאות קולות שיאפשרו לו להיבחר שוב בבחירות הבאות :).

אולי יבוא יום וילמדו, אם כי אני חייב להודות שאם עד עכשיו הם לא קלטו את הקטע, אני די מסופק אם זה עוד יכול לקרות.

בינתיים נאחל למסכנים שלעולם לא ידעו מה זה לחיות תחת רודן אמיתי.
זה לא שמאל מדובר בנאשם שמתבצר נגד האזרחים במדינה שלנו - אנחנו רבבות ומאות אלפים שלא רוצים בו כראש ממשלה כי מיצה והותר זכותנו לדרוש שיפרוש ככה כי בא לנו גם מעבר למערכת בחירות - לא נרפה כדי שיבין שאינו מייצג את אזרחי המדינה כדי שאנשים כמוך יבינו שלמרות ששילמו לך כדי לתמוך בתופעה המזעזעת הזו לא תישן יום אחד בשקט ומבחנתי אתה אויב - האם הבנת מה גרם נתניהו ? אין יותר אזרחים מאוחדים אלא מלחמה כאן בינינו . מלחמה על דמות המדינה שבנינו אנחנו לא נתניהו המדינה שתקיא אותך יחד עם נתניהו וחבר מרעיו - לא יהיה לך יום אחד שקט בשל התמיכה בצורר המטורף המתבצר בבלפור וקסריה עם גדרות תיל כלבים סוסים ורובוטים כמו אוחנה. שמאל תקרא לרגל השמאלית שלך בה החלטת לצעוד לעבר שלטון מושחת וגזל משאבי המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה לא שמאל מדובר בנאשם שמתבצר
היכן הוא מתבצר בדיוק? במה הוא מתבצר? זה שאתה החלטת שהוא צריך לעבור דירה לא מחייב אותו :)? האיש אמנם נאשם אבל לא מתבצר בשום מקום מיוחד.

אנחנו רבבות ומאות אלפים שלא רוצים בו כראש ממשלה
ומולכם "רבבות ומאות אלפים" שכן רוצים אותו כראש ממשלה.

זכותנו לדרוש שיפרוש
וזכות האחרים לדרוש שיישאר :).
מי שזוכה לקבוע זה כלל הציבור ביום הבחירות ובמקביל החוק במדינת ישראל. דרכה של דמוקרטיה.

ככה כי בא לנו גם מעבר למערכת בחירות
בשום מקום לא שמעת ממני מחלוקת על זכותך לדרוש, כך שהדברים די מיותרים :). אני רק לא חושב שיש טעם לדרוש זאת. לבקש אולי אפשר, אבל לדרוש? נו שוין. גם זה לגיטימי. רק חסר תוחלת.

לא נרפה כדי שיבין שאינו מייצג את אזרחי המדינה
האמת שהוא דווקא כן :). ככה זה עובד בדמוקרטיה. מחליפים הנהגה בקלפי. במקרה של הרשעה חלוטה אפשר אולי להחליף גם באמצעות בית המשפט. אבל אלו הדרכים שעומדות לרשותך, מה לעשות. עד שתצליח באחת הדרכים הנ"ל, ראש הממשלה הנבחר והמכהן כשמו כן הוא, ראש הממשלה הנבחר והמכהן. זה כולל את ייצוג המדינה כולה, לטוב ולמוטב.

כדי שאנשים כמוך יבינו שלמרות ששילמו לך כדי לתמוך בתופעה המזעזעת הזו לא תישן יום אחד בשקט ומבחנתי אתה אויב
המממ... מתלבט איך להגיב לזה...
לגבי התשלום קודם כל, תוכל בבקשה לעדכן אותי לאיזה חשבון נכנס הכסף, כי אני לא זכיתי לראותו. קצת עזרה בעניין בהחלט יהיה במקום.
לתמוך בתופעה המזעזעת הזאת? אני לא יודע באיזו תופעה מזעזעת אני בדיוק תומך, אבל אשאיר לך להחליט מהן דעותי והיכן תמיכתי :).
מבחינתך אני אויב? שוין. חבל לי על כל, אבל לי עובדה זו לא תפריע לישון בלילה. כך שנראה שרק אצלך היא תגרום לכאבי בטן. לשיקולך לחלוטין :).

האם הבנת מה גרם נתניהו ?
נתניהו גרם לים של דברים. חיובים יותר וחיובים פחות. תצטרך להיות קצת יותר ספציפי כדי שאוכל לענות על שאלה זו.

אין יותר אזרחים מאוחדים אלא מלחמה כאן בינינו .
הו, אני לא חושב שנתניהו גרם לכך, אבל אני גם לא חושב שהאקסיומה הכללית שלך נכונה. אני למשל לא מרגיש במלחמה מיוחדת עם איש מבני עמי. אתה זה שהחלטת רק לפני כמה שורות שאני אויבך. נראה מכך שאתה זה שמצוי במלחמה, איתי או עם אחרים. אני לא שם ברוך ה'. לא מולך ולא מול אחרים.

לא יהיה לך יום אחד שקט בשל התמיכה בצורר המטורף המתבצר בבלפור וקסריה עם גדרות תיל כלבים סוסים ורובוטים כמו אוחנה.
ראשית אני מקווה דווקא שיהיו לי הרבה ימים של שקט :). מאחל את אותו כנ"ל לך.
לא מכיר צורר מקרב העם היהודי. לא בבלפור, לא בקיסריה, ולא בשום מקום אחר.
מכיר אנשים שיש להם בעיות נפשיות ברמה כזאת שהם מרגישים צורך לכנות אחרים צוררים. מאחל להם רק בריאות ומקווה שזה יעבור להם במהרה. אבל רואה בזה לחלוטין בעיה נפשית שלהם אישית. לא שום דבר אחר.
בכל מקרה, לא מכיר מישהו, צורר או לא, שמתבצר לא בבלפור ולא בקיסריה, לא עם גדרות תיל, כלבים, סוסים, היפופוטמים, רובוטים, וחיות אחרות.

שמאל תקרא לרגל השמאלית שלך בה החלטת לצעוד לעבר שלטון מושחת וגזל משאבי המדינה.
מודה שאכן אני נוהג כך מעת לעת. אמנם לא יוצא לי הרבה לדבר אל רגלי, אבל פעם בכמה זמן כשאף אחד לא מסתכל, אני אכן מכנה את רגלי השמאלית שמאלית. לא רק זה, אני גם מתייחס לרגלי הימנית כאל ימנית. אגב, כך אני נוהג גם עם זרועותי, ידיי, ובמקרים מאוד נדירים, גם עם אוזני.

בה החלטת לצעוד לעבר שלטון מושחת וגזל משאבי המדינה.
המממ...
לא מכיר שלטון מושחת במיוחד כיום (ודאי לא ביחס לשלטונות מסוימים שהיו לנו בעבר) ואישית אינני הולך לעבר שום שלטון. טוב לי בביתי שלי :). אבל מעבר לכך, אחלה אמירה, אני חייב להודות :).

דיברגנט חדש

Well-known member
הסבר של ליינט לא אומר לי כלום, סורי.
בשביל להבין מה אומרת הצעת חוק צריך, אפס, לקרוא את הצעת החוק. כל דרך אחרת פר הגדרה אינה ודאית. זה נכון לגבי כל דרך אחרת כאמור, אך ודאי אם המקור שלך הוא ליינט.
צודק, זה לא בשביל להתעמק בנושא, אלא רק בשביל לקבל תמונה כללית, שלי היא מספקת.

אבי בן 1231

Well-known member
האדם היחיד שצריך להיות נתון בסגר במדינה הוא הנאשם בתיק 67104-01-20 , האסיר הנמלט, הפושע, המאפיונר והעבריין בנימין נתניהו, שמשום מה קוראים לו כבוד ראש הממשלה. טפו!

אין לך עוד תארים ששכחת להוסיף.
קבל עוד כמה: הפדופיל, האנס הסידרתי, הרוצח, סתם מניאק, האם זה הסגר הממושך או השפעת החום?!
גש לבדיקה אתה מאבד את הצפון חביבי!!!

למעלה