ממשיכים לרקוד מכוח האנרציה

אופל33

New member
ממשיכים לרקוד מכוח האנרציה

חברים רבים אמרו לי במשך השבוע, חשבנו שנחזור עייפים מכרמיאל. הנה אנחנו רוקדים עוד יותר פעמים מאשר קודם. אפילו אני המשכתי במחולות.אולי הפכנו לרוקדים נצחיים,ואולי המשך כרמיאל באילת הוא רעיון טוב.רק שלא נהיה מכורים מדי ונשכח את הדברים האחרים שיש עוד לעשות. גם בשיחות משפחה שיעצתי בהן, אמרתי- קחו כוס יין, קחו לפעמים בקבוק, אך אל תשתו ללא הבחנה. שכרון יתר-מוביל לחיים של אשליה ,שכרון במידה -מוביל אותנו להיות שיכורים ולא מיין-ואז אנו נשארים "בצימאון" ולא טובעים בשיכר.אפרופו "צימאון"- ריקוד שאהבתי.

לאופל33

ואני מכירה מישהו שחזר "שפוך" מכרמיאל, רקד עמי ביום שני ואמר לי שהוא מאד עייף מכרמיאל, ביום ג´ הוא כבר לא הגיע (הוא אחד שרוקד כל יום) לגבי הריקוד "צמאון" אני לא אהבתי ואף אמרתי או יותר נכון שלחתי אימייל אישי לגדי ביטון - אמרתי לו שעל פי ראות עיני הריקוד לא נקלט היטב בחוגים למרות שחזרו עליו פעמים רבות, אך גדי מתעקש עליו - נראה לי שלבסוף ריקוד זה יירד.

avigal23

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי "צימאון" ריקוד מאוד נחמד. אולי בהרקדות שביקרת המדריך/ה לא לימדו היטב את הריקוד. {לא שאני חושבת שיש דרך מיוחדת ללמד וקשה לי לחשוב על מדריכים שמלמדים את הרוקדים בצורה שונה} בהרקדות שאליהן אני הולכת אני רואה שהריקוד נקלט דווקא. בקשר לכרמיאל, חייבים לומר שכרמיאל אכן הוציא את המרץ וכשחזרתי הביתה בשעות הבוקר המוקדמות לא חשבתי שאני עייפה אבל רק שמתי את ראשי על הכרית ונרדמתי. אבל להמשיך לרקוד? האמת זה באמת משך אותי להמשיך, גם בגלל הכמות שראיתי שם,כזו כמות של אנשים מעולם לא ראיתי ולא חשבתי שריקודי העם ובכלל כל סוגי הריקודים והמחולות יכולים להביא כמות כזו של אנשים.

למעלה