ממשיכים קדימה

flowerboy69

New member
ממשיכים קדימה

מיד לאחר ההופעה(האם יש קשר?!) התחלתי להרגיש לא טוב והייתי בבית חולים ונעלמתי מפה קצת... האיחוד מאחורינו-והשאלה עכשיו מה מצפה לנו בעתיד? קראתי משהו שנורא עצבן אותי.מיסון אמר שהם לא יחזרו להופיע יחד כי הם "זקנים מידי" ושההופעה הייתה דרך להעביר סוף שבוע.אפילו ולמרות הסגנון ההומוריסטי של מייסון זה עצבן אותי.זה גרם לי להרגיש מן זלזול כזה בכל המעריצים וגם בכל המשמעות של האירוע בשבת.יש דברים שלא אומרים גם בצחוק. לפני יומיים אם הם דייקו בלוח הזמנים היה אמור לצאת בשעה טובה הדיוידי של הסרט the committi ממה שאני מבין זו לא הוצאה מאושרת רשמית שכן היא כוללת דיסק עם קטעים שנלקחו מהבוטלוגים של הפסקול... בספטמבר בעזרת השם יצא הדיסק הכפול והמפואר של ווטרס של האופרה שהוא כתב ככ הרבה זמן... באוקטובר יוצאים 2 ספרים חדשים על הדרק סייד.יוצא גם מהדורה של הספר inside out של מיסון על דיסק כפול שבו הוא מקריא את הספר- ההוצאה הראשונה תהיה מוגבלת ותיוחד להופעת האיחוד!!! אחרי זה צפויים לנו אלבומי הסולו של ווטרס וגילמור וכנראה גם ריק רייט וגם הופעות של גילמור ווטרס-לצערינו בנפרד... כמעט שכחתי-לכל מי שאוהב את השירים מפס הקול של tonight let's all make love in london...יוצאת גרסה חגשה של הדיסק עם 2 השירים מהסרט-גרסה מספר 100,000 בערך...:) בנובמבר ייצא הדיוידי של ה live 8...מתי שהוא גם יצא פולס בדיוידי...לפי החישוב שלי בערך בשנת 2857 כשבכלל לא יהיו יותר דיוידי אלא טכנולוגיות חלל מתקדמות... וזהו כרגע...

new revolution1

New member
תודה על המידע

החלמה מהירה! אגב, מאיפה שמעת את מה שמייסון אמר לגבי האיחוד?

flowerboy69

New member
לאחר האיחוד

פורסמו כמה ראיונות שנערכו עם מיסון וזה היה אחד מהם.אני אישית הרגשתי ממש לא טוב אם זה כמו שאמרתי זם אם זה היה ציניות

new revolution1

New member
צודק

אומנם הם כבר לא רוצים להמשיך בדרך הזאתי- וזכותם. אך רק בשביל להעביר את הסופ"ש, זה תירוץ די עלוב וגם מעליב, אם זה באמת כך- עדיף שלא היו מופיעים. יכול להיות שזה רק מצד מייסון, מי יודע לגבי הפלוידים האחרים. חוצמזה ההופעה הייתה התנדבות, והתנדבות עושים מרצון ולא מהכרח או לחץ. ואני חושבת שעוד אומנים לא ממש רצו, אבל הפרסום... יום טוב.

חמודה, מייסון רק התלוצץ

לניק מייסון יש חוש הומור אנגלי דק, טיפוסי לעם ממנו הוא בא. בכל הראיונות עמו - וכמובן בספר אותו כתב - הוא מתנסח בחוש הומור דומה. הוא לא התכוון לזה ברצינות. מזה חודשים שמייסון מדבר על רצונו להשתתף בארוע כזה ולאחד את הפלויד סביבו. ראי גם את הדברים הרציניים שהוא וחברי הלהקה אמרו בראיונות, לגבי השתתפותם בארוע. אני מציעה לא לקחת את הדברים כ"כ בכבדות. מייסון אינו יודע, ככל הנראה, מה יהיה בעתיד, ולכן הוא מתחמק ממתן תשובה "רצינית" באמצעות ההומור הנ"ל.

לא, זה היה ביום הארוע

מאחורי הקלעים, התקשורת ראיינה את כל המשתתפים (או לפחות המשתתפים היותר מפורסמים) שבארוע. מייסון וגילמור התראיינו אף הם. חלק מהדברים שהם אמרו בראיונות, ציטטתי ב"חשדות". קראתי גם את הדברים האלו של מייסון באחד הראיונות הקצרים שנתן, בין יתר הבדיחות שסיפר. מאחר שציטטתי בדיחות אחרות, לא נתתי את זו. מה דעתך, אגב, על מה שגילמור אמר על האיחוד: "זה כמו לשכב עם האקסית שלך?". נראה לך שזה רציני?

אגב, הוא מיד הוסיף...

"אני לא ממש אמרתי את זה, נכון?" מעניין איך פולי הגיבה. ואיך רוג'ר.

One Echoe

New member
חח רוג'ר מאושר, אני חושב,

ולא משנה מה גילמור יגיד. הבנאדם פשוט עלה על גדותיו ועלה על הציפיות. בקשר לפולי-מסכן גילמור..היא לא תתן לו בימים הקרובים..

למעלה