ממשיכים....

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
ממשיכים....

עם מה ממשיכים? ציטוטים, כמובן!! 1. "I´m with everyone and yet not" 2. "needless to say, the beast was stunned" 3. "They were put there by a man, in the factory downtown" 4. "I´m closer to where I started. I´m chasing after you" 5. "Finnaly someone let me out of my cage" 6. "ומה תבקשי מלמעלה..." 7. "לאחוז בידו לפסוע לאט לאט לאט בשבילי הגן..." ready? get set..... GO אורי

המממ

New member
תשובה למספר 5!

השיר הידוע והאהוב, ששמו גם לא מופיע במילותיו: clint eastwood של הגורליאז!

trinity triple

New member
מספר שלוש וארבע

Hanging by a Moment - lifehouse -4 3- peaches- Presidents of the United States of America שיר כזה חמוד...

אה! עליתי על זה!

זה ישב לי על הראש בלי הפסקה.. אבל לבסוף הצלחתי השיר הוא של Bush "Swallowed" אני חושבת שזה אחד הקליפים שגרמו לי לראות MTV... וזה הזיכרון הכי רחוק שלי מהתקופה שהייתי רואה בכלל את הערוץ הזה... מממ נחמד להזכר

naps

New member
רוח!

מה את עושה כרגע בחיים שאת תמיד פה בשעות כאלה? את לא חייבת לענות, מן הסתם, אם לא בא לך... אורי

אתה מתכוון לשאול מה אני עושה

כלומר, למה אני כזאת משועממת וגולשת בלילה במקום לישון? או שאתה מתכוון מה העיסוק שלי בחיים? אז אם התכוונת לעיסוק- אני תלמידת תיכון... ויש לי עכשיו חופשת מתכונת... אז בזמן שכולם לומדים או ישנים אני מעדיפה לראות טלוויזיה או לתפוס קצת גלים

naps

New member
אז

יש לך המון זמן לחשוב על 2 ו-7 שעוד לא מצאתם... אורי

המממ

New member
משהו לגבי 2....

מכיוון שכתוב שם beast, האם זה שיר כלשהו מהיפה והחיה?

naps

New member
לא

ואני אתן רמז קטן- זה שיר די חדש. אל תחשבו רחוק אחורה.... אורי

המממ

New member
אני כבר מאוד מסוקרנת...

לצערי, אני כנראה לא אוכל להיות בפורום עד יום ראשון... אז אולי נקדם את המשחק בעזרת רמז קטנטן? בבקשה... אנא...

naps

New member
רמזים לשתיים ושבע...

2. זה שיר מצוין לטעמי, ויש כאלה שיגידו שזה השיר הכי טוב בעולם... 7. השיר במקור נכתב ללא לחן ע"י משוררת ידועה. רק שנים לאחר מכן נכתב לו הלחן. אני אבדוק מה קורה עם התשובות שלכם עוד איזה שעתיים...

naps

New member
עוד רמזים

רק תמצאו כבר... 2. זה לא השיר הכי טוב בעולם.... זאת רק מחווה. 7. השם שלי מופיע בשיר!

למעלה