ממשיכים

brunu

New member
ממשיכים

מפה הבאתי לה 600 כעת הכסף זורם חח תודה רבה בקשר לממשימה עם המשטרה אי אפשר לצבוע מכונית משטרה נכנסתי וכלום לא קרה קניתי את בית הסירות...מה עושים כדי לקבל כסף?

SaintArchon

New member
עושים את המשימות של הבית סירות

הם מעצבנות ביותר אבל כשאתה מסיים נראה לי שמקבלים שם 5000 כל פעם

ashkeloni

New member
משימות?

יש משימה אחת, מירוץ נגד הזמן, ומקבלים 2000 מקסימום אם אני לא טועה

brunu

New member
איך?

אין שם כלום של משימה...ונכון מקבלים 2000

SaintArchon

New member
כן משו כזה

וזה ממש משימה חרא לקח לי מאה פעמים וזה מעצבן ד"א עזבתי תמשחק בגלל המשימה שצריך לאסוף רובים שנופלים ממשאיות כי היה לי איזה רובה שאספתי בשבילו איזה 8000 כדורים ופתאום אני צריך להחליף אותו באיזה אחד חדש :'( זה חרא ביותר

ashkeloni

New member
כשאני עשיתי את המשימה הזאת

וראיתי שאני צריך להחליף נשק ממש טוב, פשוט הלכתי לנמל התעופה ונכנסתי, ככה הנשקים שלי נשארים שם לתמיד :p לפחות עד שאני לוקח אותם שוב ^_^

chinuk

New member
בסירות...

תתחיל מהראשון ותלך לפי הסדר, לא זוכר כמה צריך לאסוף... תסתכל במפה כל פעם מה יש אחרי ותלך לשם בקשר למכונית משטרה פשוט תמצא מכונית רגילה ותיסע למוסך אני לא מבין איך כל שניה כולכם מסתבכים כל כך סיימתי את המשחק די בלי בעיות...

brunu

New member
אבל כמה יש בערך?

ואי אפשר לצאת מהאוטו... ישר הורגים

chinuk

New member
אין לי מושג כמה יש, סיימתי את המשחק

לפני שנה בערך... בקשר למשימה, אחרי שאתה מגיע לשם עם ניידת, תרד, תיקח מכונית רגילה, שים אותה שם, וזהו

Sheepe D

New member
המשימה של בית הסירות

מאוד נחמדה... לא יודעת למה, הצלחתי להשתלט טוב על הסירה... ולמה אתה צריך לדעת כמה? אתה פשוט אוסף אותם עד שזה נגמר... ואיפה לעזאזל מצאת את מועדון החשפנות הזה?!

brunu

New member
כי אני לחוץ אני מספיק לקחת רק איזה

6 [קצת קשה לי במשימות כי...אני נכה] מועדון החשפנות...תצאי מהבית מלון תסעי ימינה אחרי שהכביש מתעגל ימינה ואת כבר תראי בית , זה הכי שווה רק מביאים 600 דולר והכסף מתחיל לזרום

chinuk

New member
המועדון חשפנות...

דרך אגב חשבתי שסיימת כבר את המשחק שיפי די... הנה מפה שכתוב שם איפה המועדון חשפנות קוראים לו pole position אם לא הבנת זה בעיר הראשונה בדרום

Sheepe D

New member
אבל, אבל... יש לי אותו כבר...

ולא היה שם שום מועדון חשפנות

chinuk

New member
זה כן מועדון חשפנות!

את לא רואה בפנים שיש בנות שרוקדות שם, ויש חדרים אחוריים שחשפניות רוקדות מול טוני ורסטי וכאלה???

למעלה