ממשלה אטומה מתעללים בנכים

ממשלה אטומה מתעללים בנכים../images/Emo60.gif

כואב כואב , איזה מדינה איזה? אם אתה חלש , נכה , מוגבל ,זקן ולא נאבק לזכויות שלך פשוט : דופקים אותך ! העשירים יהיו יותר עשירים הרוב הגדול ישלמו יותר מיסים ורק יותר הרבה סובלים! די להתעלל בנכים ,לא מסוגלים חודשיים לפתור והגרוע שנוח להם להשמש בנכים כדוגמא לקיצוצים ! , שכל ח"כ יוותר על 10% מהמשכורת שלו למען נזקקים אמורים לשרת את הציבור? ותחשבו על זה...?

ערן100

New member
עדיין לא שמעתי כמה כסף מקבל נכה?

המדינה צריכה לעזור כלכלית לנכיה,אבל לא במידה המעודדת בטלה.לכל נכה יש את המיגבלות שלו וההוצאות שניגרמות לו בעקבות נכותו,כל מקרה הוא לגופו ולא כמו שוועד הנכים מנסה להציג את כל הנכים כיחידה אחת.

אנדרי ז

New member
ועוד קריטריון אחד

כלפי נפגעי פעולות איבה, בין אם בפעילות צבאית או כתוצאה מפיגועים, יש למדינה אחריות מוסרית עוד יותר גדולה, גם אם זה "מעודד אבטלה".

smile2life

New member
זו טעות נפוצה

נסה אתה בתור נכה להתקבל לעבודה. אני נכה ואני מכיר את המצב. גם אם הרמה המקצועית שלך גבוהה ברוב המקרים לא יקבלו אותך לעבודה מכיוון ש"אתה לא מתאים" ז"א בפרשנות רבה - לא נעים להסתכל עלייך. קצבת נכות בסיסית עומדת כיום על 1741 ש"ח, אדם צריך להסתדר עם זה לתרופות, לטיפולים, למחייה, להתאמת הבית לצרכיו (ידיות בשרותים ובמקלחת, הרחבת משקופים, הנמכת המטבח - נכים על כסאות גלגלים) ורוב הנכים היום חיים בחובות שפשוט לא ניתן לצאת מהם כי המדינה מונעת מהם הכנסה נוספת על קצבת הנכות: הנה מצב אבסורדי=> נכה שמגיע לגיל פנסיה לא יכול לקבל גם קצבת נכות וגם קצבת זקנה (או פנסיה או כל שם אחר שיש לזה) זה נקרא "כפל קצבאות" דבר האסור עפ"י חוק. מה שהמחוקק לא לקח בחשבון הוא שעם השנים הבעיות של הנכה רק מחמירות ולא נעלמות להן וזו טעות שמנכ"ל הביטוח הלאומי וחברי הכנסת אינם מודעים אליהן כי הם שבעים. לגבי הטענה שכל מקרה לגופו - אין לך כח אדם להתחיל למיין עשרות אלפי אנשים בוועדות רפואיות שהן השפלה אחת גדולה לכל אדם. עכשיו - אני לא אומר שצריך לפרוץ את תקציב המדינה - אלא לקבל על הכתב שתקציב בשנה הבאה, שתבוא עלינו לטובה(עם פיגועים, תאונות דרכים ומחלות שיביאו עוד נכים או בלעדיהם)ינסה לפתור ולו במעט את העוול הנורא הזה. לסיכום נכות היא לא מחלה מדבקת אין דבר עצוב יותר מלראות נכה היושב על כסא גלגלים או פגוע נפש או קטוע יד, רגל או אוזן, או חרש, או עיוור הנדחים ע"י החברה כתוצאה מרתיעה. בפעם הבאה שתראה אדם שונה ממך אנא חשוב על כך. כי חברה נמדדת ביחסה אל החלשים בחברה. וכאלו גם בחורי הישיבה. אני מוסיף כאן שני לינקים ("קישוריות" בעברית) הראשון הוא עצומה על פשרה שנוסחה ע"י חכים אילן גילאון ורן כהן ממרצ בהן תומכות 14 סיעות הכנסת חוץ מסיעת הליכוד (כן. גם שינוי) והלינק השני הוא של מטה מאבק הנכים. מני

אנדרי ז

New member
למה להרוס?

כתבת דברים עם טעם, אבל בסוף התעקשת להשוות בין הנכים, שגורלם לא שפר עליהם, לבין בחורי הישיבות העצלנים שמתקיימים על חשבוננו. אתה באמת רוצה להרוס את הקייס שלך ע"י חיבור בין השניים?

ערן100

New member
נכות שכלית

מדהים אותי שנכה מתייחס לחרדים כאל "החלשים בחברה".מאיזה חולשה הם בדיוק סובלים? החברה ההישראלית מאפשרת לגופים דתיים להתפתח כמו סרטן ממאיר.אין שום סיבה שהמדינה תעביר כספים לאנשים ב ר י א י ם. תתעורר

למעלה