ממשלה בלי מס לש``ס H-)

• פותח הנושא steel
  • פורסם בתאריך

steel

New member
ממשלה בלי מס לש``ס H-)

ממשלת אחדות חילונית - ומייד!

שרוף

New member
חלומות חלומות חלומות.

אין סיכוי הליכוד לעולם לא יוותר על הבייבי שלו שס. במדינה שבה האינטרסים הצרים והפוליטיים גוברים על האינטרס הלאומי היחיד והחשוב שהוא החזרת שלטון הרוב לרוב החילוני אין סיכוי לשינוי כזה מובנה מן הכנסת. כפי שטענתי כל ההתארגנויות האזרחיות והאתרים היפים והמילים היפות כל זה שווה אתם יודעים למה. במדינה שבה הפתק הלבן אינו כח אלקטורלי אין סיכוי שהעם יפיל את השיטה. והשיטה היא לא משנה מי בשלטון העיקר שתמיד אחת מן המפלגות תהייה בשלטון אל דאגה כל שנה שנה וחצי בממוצע מחליפים מפלגה וראש ממשלה ושס תמיד בפנים.

אלוני.

New member
שרוף

התחייבת לגשת לבג``צ לאחר הבחירות בנושא הפתק הלבן. ואכן ש``ס, המפלגה החכמה בארץ, תמיד בפנים.

שרוף

New member
בוודאי ואכן עך יעשה

אבל אני וידידתי עורכת הדין חייבים לחכות מספר חדשים כדי להסיר ספק מכבוד השופטים בדבר פוליטיזציה של הנושא. אני מניח שתוך שלשה חדשים מיום הבחירות נגיש את העתירה. איידע אותך לגבי ההמשך. מצפוני שקט לאחר בחירתי בפתק הלבן לאות מחאה והיום אין לי מפח נפש גדול כפי שחויתי בימיו של ברק.

אלוני.

New member
נהפוך הוא

דווקא עתירה לבג``צ היום אינה פוליטיזציה של הנושא, הבחירות (לפחות תאורטית) רחוקות.

hreuven2

New member
לא חשוב

הנצחון הענק של שרון הופך את הנושא ללא חשוב,ולגבי הבחירות הבאות עוד חזון למועד וחבל לבזבז תחמושת גם כשלא ברור מה תהיה השיטה

למעלה