ממשלה חברתית עאלק...

ממשלה חברתית עאלק...../images/Emo31.gif

קודם העלו את מחירי הלחם ועכשיו מבקשים לעלות גם את מחירי המים ועוד ב50 אחוז. שני הדברים שאפילו בבית הסוהר מקבלים חינם, וזאת עוד קוראת לעצמה ממשלה חברתית...

gershon17

New member
פרץ לשלטון! פרץ לשלטון!

בתור מי שאחראי להעלאת הממשלה הזו לשלטון, יש לך די הרבה חוצפה.

ביבי לשלטון! ביבי לשלטון! ../images/Emo3.gif

בתור מי שתמך בכל הגזירות של נתניהו שהחריבו את המדינה, הורידו אין ספור אזרחים למעגל העוני, עשקו עניים וקיצצו לחלשים, שלחו אלפים לתוכניות ויסקונסין המשפילות והמרושעות, הרסו משפחות שלמות וגרמו לאין ספור אזרחים ליטול את חייהם בידיהם ולהתאבד, הביאו את מדינת ישראל אל פי התהום ואל המקום הראשון במספר העניים בכל מדינות המערב, יצרו פער אדיר בין עניים לעשירים בישראל, והכניסו נורמות פסולות ומושחתות אל תוך בית הנבחרים של המדינה שלנו, יש לך די הרבה חוצפה.

gershon17

New member
ואתה בכל זאת תומך במפלגת העבודה...

מפלגת העבודה הולכת ומממשת את המדיניות שלטענתך היא המדיניות הכלכלית שלי, ואתה ממשיך לתמוך בהם ולקרוא לעמיר פרץ "המנהיג שלי". כמה קל להם!

זה שאתה קשה הבנה זו לא בעיה שלי

אני לא קורא לפרץ "המנהיג שלי" מאותו רגע אומלל שבו הוא הסכים לוותר על תיק האוצר ולקחת תחתו את תיק הבטחון. מאותו רגע, וכבר חזרתי על זה אלף פעמים, הוא הפסיק להיות המנהיג שלי ומפלגת העבודה הפסיקה לייצג אותי. אתה לעומת זאת תומך בנתניהו עושק העניים גם לפני וגם אחרי וגם בזמן שהוא עשה זאת. כך שאתה האחרון שיכול להטיף לי מוסר.

גברי 22

New member
העלאת המים ב50 אחוז

חמורה יותר מכל גזירה אחרת שנעשתה אי פעם מכיוון שעכשיו אנשים עניים יחסכו בהיגיינה (ואני לא אומר את זה בצחוק)כלומר יתקלחו פחות וזה יגרום לתחלואה ...

למעלה