ממשלה שכזו

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
במקום לעזור למנף את החקלאות 🥜🍍🌴ופרנסת תושבי עוטף עזה, הממשלה החליטה לבטל את ההיטלים על תוצרת חקלאית מארצות הברית.

Harrington

Well-known member
מנהל
במקום לעזור למנף את החקלאות 🥜🍍🌴ופרנסת תושבי עוטף עזה, הממשלה החליטה לבטל את ההיטלים על תוצרת חקלאית מארצות הברית.
זה במסגרת פעולות שנדרשות כרגע מחשש להטלת מכסים על-ידי ארצות הברית. זאת לא פעולה שהממשלה מבצעת בגלל שהיא רוצה לכתחילה או בגלל חוסר רצון לסייע לחקלאות הישראלית. סוג של אין ברירה זמני.

משתפרת1

Well-known member
ישראל מייצאת לארה"ב הרבה יותר מכפי שהיא מיבאת ממנה. בעיקר ידע ומוצרי היי-טק. טראמפ איים להטיל מסים על מדינות שמטילות מס על תוצרת אמריקאית. לישראל יש הרבה יותר מה להפסיד מהטלת מס על היצוא שלה מאשר מביטול מס על היבוא.
לא מאמינה שאני כותבת את זה, אני מגיעה ממשפחה של חקלאים וכואב לי שישראל מקשה עליהם את החיים בעוד במדינות אחרות מסבסדים את החקלאות. אך במשבר העכשווי זו האפשרות ההגיונית.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ישראל מייצאת לארה"ב הרבה יותר מכפי שהיא מיבאת ממנה. בעיקר ידע ומוצרי היי-טק. טראמפ איים להטיל מסים על מדינות שמטילות מס על תוצרת אמריקאית. לישראל יש הרבה יותר מה להפסיד מהטלת מס על היצוא שלה מאשר מביטול מס על היבוא.
לא מאמינה שאני כותבת את זה, אני מגיעה ממשפחה של חקלאים וכואב לי שישראל מקשה עליהם את החיים בעוד במדינות אחרות מסבסדים את החקלאות. אך במשבר העכשווי זו האפשרות ההגיונית.
שפכת אור נכון על המצב.

lemner40

Well-known member
הממשלה ה"לאומית" הנוכחית
הרסה את הכלכלה, את הביטחון, את ההתישבות
את השם של מדינת ישראל
ישראל היום היא המדינה השנואה בעולם בזכות ממשלת הימין
התושבים איבדו את כל תחושת הביטחון
ואת הרצון לחיות בישראל
67 אחוז מהצעירים בישראל רוצים לגור במדינה אחרת

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הממשלה ה"לאומית" הנוכחית
את השם של מדינת ישראל
ואת הרצון לחיות בישראל
נקווה שהממשלה תתעורר ותנסה למזער נזקים, ואולי לעזור למשפחות לפרוח ולהפריח את עוט עזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הממשלה ה"לאומית" הנוכחית
את השם של מדינת ישראל
סתם להשכלה כללית, מצבה המקרו כלכלי של ישראל מצוין. פשוט ראוי לציון ולהערכה וטוב מכפי שרוב מדינות העולם היו נמצאות לאחר שנה וחצי של מלחמה לא צפויה.
מצבה הבטחוני הישראלי הנוכחי של ישראל גם לא רע בכלל. טוב יותר מכפי שהיה בעשורים האחרונים ובוודאי טוב יותר מכפי שהשמאל הוביל אליו עם 'הסכמי השלום' שלו.
ההתיישבות (זו שאתה בכלל מתנגד לה) פורחת, עולה ומתחזקת. אמנם צריך יותר וצריך עוד. אבל עובדים על זה.
ואת הרצון לחיות בישראל
לא לא יקירי, לא "התושבים". זה תושבים מסוימים. זה קשה וזה עצוב, נובע משלל סיבות, אבל חלק מהחיים. ברוך ה' גם היום הרוב המוחלט של התושבים מעדיפים להמשיך לחיות בישראל מרצונם המלא (ולא מתוך כורח).
בסקרי ליינט מפליא שזה לא 100% :).

למעלה