ממשלה של קשקשנים בלתי נלאים

sigmund7

New member
ממשלה של קשקשנים בלתי נלאים

ממשלה שלא רוצה להילחם, שלא רוצה למגר את הטרור, ממשלה הכובלת את ידי הצבא במלחמה בטרור ובולמת כל פעולה אפקטיבית. ממשלה שלא מפסיקה לאיים כשמאחורי האיומים יש פח ריק, ממשלה שמחסלת את כוח ההרתעה הישראלי מול הטרור הערבי, ממשלה המפקירה את האזרחים כברווזים במטווח לירי קסאמים וקטיושות, ממשלה של חנונים רופסים הפוחדים מעצמם ומהכוח העומד לרשותם ומספסרים בביטחון המדינה. אין הסבר אחר לתעודת הביטוח שפרץ נתן למנהיגי החמאס 'אם יפסיקו לירות קסאמים' בשעה שהם יורים באמצעות קבלני המשנה שלהם מהג'יהאד האיסלאמי והוועדות העממיות, כמו שערפאת עשה בזמנו באמצעות החמאס שהורשה לטבוח באזרחינו כשהגייסות הרשמיים של ערפאת נצרו את האש (והכנופיות הבלתי רשמיות מצטרפות לחגיגת הדם של החמאס).

trigotrigo

New member
למה בדיוק אתה קורא קשקשנים?

לזה? או אולי לכתבה הזו? או אולי למה שהצד השני חשוב עלינו?

דעתי על הקסאמים

כמו שכתבתי בפורום שינוי וזו דעתי ודעתי בלבד! לדעתי צריך לייצר העתק מדויק לקסאמים מבחינת מראה כיתוב וחומר הנפץ, ולשגר את "הקסאמים" לעבר אוכלוסיה אזרחית פלסטינאית,משגרי הקסאמים יהיו במבוכה ולא ידעו להסביר את הפאשלות ,ואם יהיו הרבה "פאשלות" כאלה הזעם כלפי משגרי הקסאמים ילך ויגבר בתוך האכלוסיה הפלסטינאית. זה נשמע נורא ואיום ולא מוסרי,אבל זה עדיף מאשר שיפגעו חיי אדם בצד שלנו יהיה שקט פה ,אז גם שם יהיה שקט .הנוסחא פשוטה. ואל תלגלגו בנוגע לחתימה שלי פשוט לא הייתי זמן רב בארץ ולראות את אולמרט ראש ממשלה קצת הפליא אותי. זה לא אומר שאני לא מעריך אותו אולי אני אתרגל עם הזמן...

למעלה