ממשלת אחדות

דןדןדן

New member
ממשלת אחדות

ממשלת אחדות זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למדינה. ממשלה כזו תתנהל בעיקר במאבקים ואינטרסים פוליטיים. מה יקרה אם פתאום תפחת האלימות וקלינטון או הנשיא הבא יקראו לשני הצדדים לבוא למשא ומתן. הרי מצד אחד איננו יכולים לסרב לשלום וברור כי מתישהו נצטרך לשבת למשא ומתן ולנסות לסיים את המאבק. מצד שני אסור שהאלימות תישא פרי ותשתלם לערבים. אריק שרון לא ייתן לברק להמשיך במשא ומתן ובחתירה לשלום אפילו אם התנאים לכך יבשילו. שלא לדבר על ה``רעיונות`` המקוריים שלו שהשמיע אתמול שיש לכבוש את שכם בתור ענישה. כאילו לא למדנו דבר וכאילו זה מה שיפחית את הנפעים.. (להפך) בכלל אריק שרון עושה לי צמרמורת אפילו אם ישאלו אותו מה השעה הוא יענה לכבושששש אה-אה. אם בראש הליכוד היה עומד מישהו אחר הייתי הרבה יותר שקט עם ממשלת האחדות. אפילו כבר ביבי עדיף.

חיננית

New member
שניהם מפחידים אותי עד מוות

אריק הכובש מלך לבנון והר הבית .הוא מה שנקרא באידיש צוראס מאיקאר.הוא יודע אולי לכבוש אבל לא יודע איך יוצאים מזה .ראה בוץ לבנוני וסתיו 2000.לעמת זאת ביבי השקרן יודע תמיד איך לצאת מזה טפלון מעולם לא אשם לא בארועי המנהרה ולא בפרשת מתנותיה של שרהלה ולא בכל מיני בחישות פוליטיות שבחש .לכן זה נבלה וזה טריפה מצטערת על הלשון הנקוטה ואל תשאל אם אני במקרה שמאלנית אני כן, וגיאה בזה.אפילו היום כשאני שמאלנית מאד מאד עצובה.

igul

New member
חיננית, ערפאת לא מפחיד אותך?

את מגדירה את עצמך כ``שמאלנית עצובה`` וזה כמעט טוב. כשתרגישי ממש אומללה אולי תשתמשי באנרגיה של הדיכאון כדי להתפקח. אנחנו תחת ממשלת שמאל. ברק הרי ``הפך כל אבן``, שרון לא ממש הפריע לו לעשות ``שלום``. ממשלת השמאל ו``השלום`` המיטה עלינו קטסטרופה - לא פחות. לא אריק, לא ביבי - את ודעותייך. רק את ושכמותך. הכשלון האישי שלך בהבנת המציאות שוב מיוחס לאריק? אגב אולי תסבירי איך זה שאתם והערבים אף פעם לא מבקרים את עצמכם? מה אצל ממשלת רבין/פרס לא קיבלנו את קטסטרופת האוטובוסים? וממשלת גולדה עזרה לנו בקטסטרופת יום כיפור? אתם מייבאים פנימה לתוך העם בישראל הרבה שכול. אני מניח גם שהיית מאלו שהדביקו על האוטו את הסטיקר ``שלום זה בטחון``. קילפת אותו?

markrin

New member
חיננית-כבר לא קונים היום סחורה משומשת...

שתי ההשמצות שלך,כבר לא עושות רושם אפילו לא על שמאלנים אינטליגנטיים. מה שנשאר זה שמאלנים חשוכים וחשוכי מרפא. תתחילי להתרגל..זה או זה - יבואו במהרה. לא יוותר מכם זכר לאחר מה שעוללתם למדינה הזו באין-אונים המתמשך שלכם. יש סדנת הסתגלות בשמורת השמאלנים טעוני- הגמילה. מוזמנת.

למעלה