ממשלת הזדון

שפן1

New member
ממשלת הזדון

ממשלת המינים הכופרת באלוקי עולם ממשיכה במטרתה האכזרית לאבד ולהשמיד את היהדות אם זה בחילולי קברים ואם זה ברמיסת השבת וחגי ישראל, וכמובן שלא עלה על דעתנו לתמוך ולהיתמך על ידה וכל מי שחשב כך האי הוא חסר דעת, בזמן שאפילו כל נוהגה אינו כמדינה מתוקנת, אלא של חבורת גנסטרים מאפיונרית, ובאים הם בשם הצדק והרחמים ואינם אלא שליחי השטן וחברותו, ולא זאת בלבד אלא ששלחו ידם במשפחות ברוכות הילדים ועשו קיצוצים נוראים, ונתנו יד וקרן לשונאי ישראל והעלו קרנם מעלה מעלה, ובמפלגות המזויפות המכונות מפלגות חרדיות שכל מהותם אשליה אחת גדולה הצטרפו לממשלת הרוע והזדון ואין פוצה פה ומוחה, וכמובן שאין להם שום זכות על ישיבה בארץ הקודש אלא ילכו למקומות הגויים ושמה יעשו מעלליהם, כי ארץ ישראל מקיאה עוברי עבירה וכש"כ ממשלת הכפירה שנלחמת כנגד הדת והחריבה צביון הדת והדבר בעוכרינו ותוצאתיו הכו גם במחנה החרדי שאיבדו צלם אנוש בצורת היהדות האותנטית. ואין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים!

שפן1

New member
ריחו של החזיר עולה מפיכם

שוב אני מריח את ריחו של החזיר צחוק וליגלוג כדרך הלצים הנואפים על כל דבר מחשבה ודעת! ליגלוגכם נשמע באוזני כחירוחורי החזיר הנובר באשפתות. סורו ממני פועלי אוון.

אתה ממש יודע כל

הזדמן לי לאכול חזיר לפני כשעה.ולמה אתה קורה דבר מחשבה ודעת, לברבורים היוצאים מהפה שלך? ולמה שנסור ממך?תסור מאתנו.

Azazel

New member
לא לפי מה שאני זוכר, לאחרונה.

חוץ מזה, אני לא אוהב את הטעם.

MarXer

New member
חבורה מוקיונית

הכופרת בערכי ההומאניזם הסוציאליזם ובכל דבר שאינו כתוב באחד מספרי האגדות שלהם. ובאים הם ופושעים בשם המוסר הדתי ובשם האל, אך למען הבהרת כל ספק, אלו הם לא יותר מחבורה של פאנטים פראיים ופרימיטביים. ולא זאת בלבד, הם מסרבים לקחת חלק בחובות האזרחיות שמוטלות עליהם מתוך אמונה שאין להם ולו חובה אזרחית אחת כל עוד הם סוגדים לאליליהם הבדיניים. עוד לא דובר על ההעדפתם המעוות של שטחי אדמה על חיי אדם.

Azazel

New member
מה הקשר לשטח ע"פ חיי אדם.

ככל הידוע לי, שפן1 הוא חרדי.

שפן1

New member
חבורה של גאנסטרים מאפיונרית

הכופרת בערכי ההומאניזם הסוציאליזם הנוהגות בכל מדינה מתוקנת ובכל דבר שכתוב באחד מספרי האגדות שלהם. ובאים הם בשם המוסר האנושי ובשם הדמוקרטיה, אך למען הבהרת כל ספק, אלו הם לא יותר מחבורה של טיפשים חסרי דעת ברברים. ולא זאת בלבד, הם מסרבים לקחת חלק בערכיה של הדת שמוטלות עליהם, מתוך אמונה שאין להם ולו רק חובה אזרחית אחת כל עוד הם סוגדים לאלילי הבג"ץ ובתי המשפט . עוד לא דובר על ההעדפתם המעוות של תמיכה בטרור ובאנטישמיות על רצח תינוקות בהתנחלויות.

Leiden

New member
ערכי הדת המוטלים עלי?!

לא יודע מי הטיל עליך כשפים ודיבוקים, אבל עלי לא מוטל שום דבר.

למעלה