לכל אלה החוששים מאיראן גרעינית יש טעות גסה: גם עם אורניום מועשר עד 61% ניתן לייצר פצצה מזוהמת שתסכן עיר גדולה לטווח של עשרות שנים. יחי הנהנתן!
למה רק אני לא חושש מאירן גרעינית?לכל אלה החוששים מאיראן גרעינית יש טעות גסה: גם עם 61% של אורניום מועשר ניתן לייצר פצצה מזוהמת שתסכן עיר גדולה לטווח של עשרות שנים. יחי הנהנתן!
כי אתה חי את היום ואינך מתייחס למחר.למה רק אני לא חושש מאירן גרעינית?
קודם כל אני חושב שלא נצליח למנוע מהם פצצה גרעינית ויתכן כבר שהיא קיימת. שנית זה ישמש אותם רק למאזן אימה כמו שהיה בזמן המלחמה הקרהכי אתה חי את היום ואינך מתייחס למחר.
קודם כל אני חושב שלא נצליח למנוע מהם פצצה גרעינית ויתכן כבר שהיא קיימת. שנית זה ישמש אותם רק למאזן אימה כמו שהיה בזמן המלחמה הקרה
אתה מתכוון לקונספציה שהוביל נתניהו?נשמע לי כמו "איראן מורתעת" , איפה ראינו את הקונספציה השמאלנית הזאת ?
כשהיה מדובר ברוסים ובאמריקקים? זה החזיק מעמד איכשהו. אבל כשמדובר בלחמנאי? אני לא ממש בוטח בו.קודם כל אני חושב שלא נצליח למנוע מהם פצצה גרעינית ויתכן כבר שהיא קיימת. שנית זה ישמש אותם רק למאזן אימה כמו שהיה בזמן המלחמה הקרה
אתה צודק .למה רק אני לא חושש מאירן גרעינית?
אתה צודק .
אין סיכוי שאיראן תמחק את המזרח התיכון שמאוכלס בהמוני מוסלמים .
כדאי שתחשוב שוב על תשובה יותר הגיונית מזו שכתבת.גם על עזה לא האמינו שהם יצאו לטבח שבוודאות גדולה תביא לחורבן עזה והרג אלפי פלסטינים , ועוד בתקופה שיש צמיחה כלכלית גדולה בעזה . חשבו שסינאוור רגיש לחיי אדם.
השמאל לא לומד שום לקח מהשטויות שלו.
הכהניסט הבזוי לא מסוגלכדאי שתחשוב שוב על תשובה יותר הגיונית מזו שכתבת.
(בספק אם אתה מסוגל)
לא חשבתי אחרת .הכהניסט הבזוי לא מסוגל
הצחקת! סינואר היה רגיש לחיי אדם? פחחחח... כמה אנשים הוא רצח בעזה לפני שנעצר והושלך לכלא הישראלי? אבל בגלל העובדה שהוא רצח עזתים, לא ממש חשדו בו שהוא גם ייקח את זה הלאה לישראל. ואגב... הוא מעולם לא הסתיר את כוונותיו הזדוניות.גם על עזה לא האמינו שהם יצאו לטבח שבוודאות גדולה תביא לחורבן עזה והרג אלפי פלסטינים , ועוד בתקופה שיש צמיחה כלכלית גדולה בעזה . חשבו שסינאוור רגיש לחיי אדם.
השמאל לא לומד שום לקח מהשטויות שלו.
הצחקת! סינואר היה רגיש לחיי אדם? פחחחח... כמה אנשים הוא רצח בעזה לפני שנעצר והושלך לכלא הישראלי? אבל בגלל העובדה שהוא רצח עזתים, לא ממש חשדו בו שהוא גם ייקח את זה הלאה לישראל. ואגב... הוא מעולם לא הסתיר את כוונותיו הזדוניות.
103fm.maariv.co.il
נכון, מעולם הוא לא הסתיר את כוונותיו הזדוניות אבל עדין כמעט כולם, הדרג המדיני ( כולל ביבי ) והצבאי האמינו שהוא פרגמטי ומעונין בשלום ( כלומר הסדרה) עם ישראל .
הנה זהבה גלאון רואה בחמאס פרטנר, ציטוט:
![]()
זהבה גלאון: צריך לשאול איך מונעים את הסבב הבא | 103fm
זהבה גלאון, המתמודדת לראשות מרצ, על השקט המתוח מול הג'יהאד האסלאמי וחמאס: "זו ההזדמנות של ישראל להמשיך במהלך של שיקום כלכלי בעזה"103fm.maariv.co.il
תפסיק כבר לברוח לדוגמאות לא רלוונטיות כמו זהבה גלאון בניגוד
לבנימין נתניהו שהוא הראש המחליט ולכן הטענות מופנות כלפיו.
גם אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא ידע וגם כתב על כך בספר זכרונותיו על כוונות חמאס בכלל וסינוואר בפרט ולמרות זאת,
הוא מכר את בטחונם של אזרחי ישראל כשפיטם את הארגון הרצחני במזוודות דולרים וסירב לסיכולו של סינוואר.
אז די כבר עם זיוני השכל שלך שחוזרים על עצמם.
הבעייה היא רק בך.הבעיה שזהבה גלאון השמאל ואתה דורשים להמשיך במדיניות ההתרפסות והכניעה לחמאס, בעוד נתניהו וקואליציתו בנתיים שינו את המדיניות ולא מוכנים להכנע לחמאס כמו שעשה בעבר. אפשר לומר שביבי חזר לעבוד לפי הספר ( שהוא כתב פעם ).
אמנם היו דברים מעולם (כמו למשל מחבל ערבי שהתריע בפני נוסעי אוטובוס ערביים לרדת לפני שהוא מפעיל את הפצצה שברשותו), אבל בדרך כלל העולם הערבי הפח"עי לא גילה עודף זהירות/נאמנות כלפי מוסלמים אחרים והסיכוי שייפגעו כתוצאה מנסיונותיו לפגוע ביהודים&ישראלים. מכנים אותם 'קורבנות המאבק' ומסתדרים בקלילות עם התפגרותם במסגרת הפח"ע. כך שלא הייתי ממהר להסתמך על מה שהצעת להסתמך עליו.אתה צודק .
אין סיכוי שאיראן תמחק את המזרח התיכון שמאוכלס בהמוני מוסלמים .
"ניתן לייצר" ובכוחה של אירן לייצר, לא בהכרח אותו דבר (גם אם הטענה כשלעצמה הייתה מדויקת, והיא לא בדיוק).לכל אלה החוששים מאיראן גרעינית יש טעות גסה: גם עם אורניום מועשר עד 61% ניתן לייצר פצצה מזוהמת שתסכן עיר גדולה לטווח של עשרות שנים. יחי הנהנתן!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.