ממשק התגובות הכבר-לא-כל-כך חדש!

חהמן

New member
ממשק התגובות הכבר-לא-כל-כך חדש!

בהמשך לדיונים ארוכים, תלונות, טענות, וניסיונות פשרה, עלומה הציאה את הפשרה הזאת. בגדול ההצעה היא להעלות את חלון התגובה הראשית הפתוח אל מעל לתגובות עצמן. ההגיון מאחורי זה הוא שככה תקטן מאוד כמות הפעמים שאנשים מתבלבלים. על הדרך יש מצב לא רע שהמיקום החדש גם יעודד יותר אאנשים להגיב. מצד שני, בגלל המיקום של החלון, תיווצר הפרדה בין הבלוג עצמו לתגובות. הרבה בלוגרים רואים את התגובות כחלק מהבלוג, מה גם שבד"כ תגובות מעודדות את הקוראים להגיב בעצמם, ככה שיכול להיות שזה דווקא יקטין את כמות התגובות. עלומה גם הציעה להוסיף בכותרת של כל תגובה את הכפתור "תגובה לתגובה זו", ככה שגם הטעויות בהגבה לתגובות ללא תוכן יתמעטו. כל מה שחסר עכשיו זה תגובה מבצלאל... המתח! הדרמה! האם בצלאל יגיב? מה עכבר כחול מדבר יגיד? האם תיפתר תעלומת ממשק התגובות החדש? האם אנחנו אי פעם נסיים לכתוב את התגובה הזאת? כל זאת ועוד אחרי הפיר-סו-מות! חה! אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

ברור! אנחנו הולכים להיות המחליפים של גדי סוקינק בחדשות ערוץ 2! מה שכן, זה יהיה מאוד נחמד לקבל תשובה עניינית הפעם. דיברת הרבה על זה שאתם מחפשים פיתרון שיעבוד, ונראה לנו שמלא מעט בחינות, הפתרון הזה עובד. אנחנו נשמח לקבל כל תשובה, כולל, "אנחנו שוקלים את זה", "זה לא מתאים לנו", או "HELL NO" במיוחד אם היא מפורטת (אבל לא רק) תודה מראש? אנשי חה!

Bezalel P

New member
חשבתי יותר בכיוון של ארץ נהדרת

או אילנה דיין או דודו טופז. כאלה שידועים בחיבתם ל"רק פרסומת אחת וחזרנו".

חהמן

New member
חה!

לא, אנחנו הרבה יותר מידי רציניים בשביל תכניות בידור זולות כמו ארץ נהדרת, דודו טופז או עובדה. חוץ מזה, אנחנו חושבים שאגננשה העובד הזר, ויונית יכולים להיות הדבר הבא בעולם הגשת החדשות! "כזה עוד לא היה!" |מבטא פלטו שרונאי| חה!

suki da yo

New member
אם תהיו רק טיפה פחות רציניים

זה כבר יהיה לא חוקי... אבל אני מזמן טענתי שאגננשה גדול. צריך לתת לו תוכנית בפריים טיים. מה דעתכם על זה : תפוס את החתול, מתכוני חתולים תל-אביביים

חהמן

New member
הי!

אגננשה הוא לא תילאנדי! הוא מוזמביקי! במוזמביק לא אוכלים חתולים! במוזמביק מניחים שמאחורי כל חתול עומדת אימא לביאה, והיא לא תאהב את זה אם מישהו ינסה לאכול את הבן שלה!

Bezalel P

New member
תשובה חלקית

לגבי ההצעה להציג בכותרת כל תגובה את כפתור "תגובה לתגובה", אני חושב שזה ייצור הכבדה מיותרת ולא אסטטית על תצוגת התגובות. אני בודק אפשרות ליישום הצעת הביניים, של החלפת חלון התגובה הראשית כשיש תגובה משנית פתוחה. תשובה מלאה יותר בנושא תהייה לי בהמשך היום או מחר.

אגב,

גם זה שיש שני כפתורי "שלח" בטופס שליחת התגובה זה לא ממש אסתטי לדעתי.. ובנוגע להצעת הביניים, אני חושב שזה יעזור לשפר את מצב הבילבול.

דנטל

New member
אבל הבעיה היא בעיקר בגלל תגובות ללא תוכן

וכשהן ללא תוכן במילא לא יפתחו אותן, כך שלא תפתח להן משבצת תגובה
.

Bezalel P

New member
שינויים קלים בתוכניות

מה שעשינו בינתיים זה לשנות את הכיתוב על כפתור השליחה, כך שיהיה גם שם כתוב במפורש "שלח/י תגובה ראשית". בדקתי אתמול את האפשרות להציג את חלון הוספת תגובה לתגובה כאשר פותחים תגובה לקריאה, אבל זה נראה מאוד לא יפה ומסרבל עוד יותר את קריאת התגובות. אם עדיין יהיו מתבלבלים רבים, נבדוק אפשרות נוספת.

למעלה