ממשק עברי לפאלם TX

vca2000

New member
ממשק עברי לפאלם TX

קניתי אותו היום (כלומר אתמול) התקנתי את העברית של הראל, איך אני הופך את הממשק לעברית? תודה רפי

אדווה345

New member
אני יכולה לענות על זה!!! יש!!../images/Emo6.gif

אז ככה- אוקיי אני לא ממש זוכרת בדיוק אבל בהחלט אוכל לקדם אותך- גם אני קניתי פאלם TX ואחר כך את העברית של הראל, ו...ראיתי ג'יבריש בלבד. כמה מעצבן.. התקשרתי לתמיכה והם הסבירו לי והכל עבד פרפקט. יש בהגדרות משהו שצריך לבטל (זה מאד פשוט רק שאני צריכה להיזכר), כלומר- TO HIDE משהו. אני לא זוכרת מה, אבל זה כתוב במדריך. תחפש במדריכים שהגיעו על דיסק ההתקנה. גם אני אחפש ו...ניפגש באמצע.

עברית - גש לאיקון העברית

מסומן ב - E + ע לחץ על האיקון SYSTEM LANGUAGE סמן - HEBREW זה הכל

אדווה345

New member
אני כבר לא זוכרת.

אבל בטח יש להם תפריט טלפוני כזה כשמתקשרים אליהם.

אדווה345

New member
אוקיי, זה הפיתרון

נכנסים ל- OFFICE DOCUMENTS פותחים מסמך חדש (ריק) הולכים לDATAVIZ WORD TO GO שם נכנסים ל PREFERENCES ושם מבטלים את ה-V ב- ENABLE FONT VIEWING זהו. דווח לי עם זה עזר. בהצלחה!!

Ariyeh1

New member
את מדברת

על תמיכה בעברית למסמכי Word ב-Documents To Go בעוד שהשאלה היא לגבי ממשק עברית ב-Palm עצמו. לצערנו (עד כמה שידוע לי...) אין תמיכה עברית בממשק עצמו אלא רק באפשרות לקרוא ולכתוב גופנים (Fonts) בעברית. התפריטים נשארים בשלב זה בשפת עכו"ם

אדווה345

New member
איך אתה יודע למה הוא התכוון?

זה שהוא אמר ממשק עדיין לא אומר שלזה הוא התכוון. מנסיוני, אם לא עושים את הפעולה שהראיתי, לא רואים עברית.

Ariyeh1

New member
ממשק

עד היום פרושו ממשק כלומר שפת מערכת. הפתרון שלך נכון אך ורק לגבי Documents To Go וגם שם אין הוא הופך את הממשק (שפת מערכת) לעברית אלא רק מאפשר תמיכה בגופנים בעברית.

למעלה