ממשק תגובה לבלוג לא בהיר מספיק

ממשק תגובה לבלוג לא בהיר מספיק

שלום אני נתקל בבעיה שכנראה נפוצה לא מעט... כאשר אני מסתכל בתגובות לרשומה בבלוג שלי, ורוצה להגיב על אחת מהתגובות האחרונות, הממשק של "הוספת תגובה ראשית חדשה " מבלבל ופעמים רבות אני מוצא שאני (ועוד בלוגרים רבים) מוסיפים תגובה ראשית לרשומה שלהם, במקום להגיב לאחת התגובות. דוגמאות יש אין ספור, אבל אני אצרף אחת בכל מקרה. )...http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1044441 יש המון תגובות של בעלת הבלוג, אבל רק אחת הצליחה להשתרשר לתגובה של קורא בבלוג. האם יש אפשרות לשנות, להבליט את הממשק, או להרחיק אותו משאר התגובות? (אולי שיהיה לפני התגובות תודה, צפור לילה

חהמן

New member
חה!

זה מתחיל להיות קומי. מעניין אם זה בטעות או בכוונה שזאת הפעם השלישית בשלושה ימים שנפתח כאן שרשור בדיוק, אבל בדיוק על אותו נושא. אנחנו לא נתפלא אם עכבר כחול מדבר מארגן אנשים לזה. בכל מקרה, התשובה של תפוז מאתמול היא: אנחנו מכירים את הבעיה, כרגע לא יהיה שינוי. אנחנו רק מנחשים, אבל לא נראה לנו שמשהו השתנה מאז. אנשי חה!

האמת שלא טרחתי לעשות חיפוש

אולי הייתי נתקל בתשובה שלהם ולא פותח שרשור חדש, או שהייתי מחזק את המשרשר הראשון. בכל מקרה זה פשוט מעצבן. ביחוד אם אתה רואה בבלוג כלשהו אחרי כמה ימים שהגיבו לך, ולא ידעת על כך. צפור לילה. מתי אתם טסים לארה"ב הברית של אמריקה לפגוש את הסימפסונים?

חהמן

New member
חה!

ארה"ב הברית של אמריקה? ארצות הברית הברית של אמריקה? זה קצת מוזר. אנחנו רואים את הסרט בשישי בערב, ככה שכנראה בלילה שבין שישי לשבת. אנשי חה!

מין עילגות מכוונת שלי.

זה אני ואני מרשה לכם לצעוק במקהלה... we love you night bird

חהמן

New member
חה!

אולי כשנכיר אותך יותר טוב... אנשי חה! מה שכן, עילגות מכוונת תמיד משעשעת אותנו.

ע ל ו מ ה

New member
דווקא הפעם זה יופי

אם מגיע מישהו שלא קרא את כל ים הדיונים ומצליח בעשר שורות לאפיין כל-כך ברור את הבעיה ובשורה בודדת להציע את כל ההצעות הכי טובות שהועלו פה (יותר בולט, יותר רחוק, אולי אפילו לפני התגובות!!!!), זה החיזוק הכי חזק לטיעונים שלנו. ואם באותה הזדמנות הוא גם מעשיר את glitter בעוד ועוד כניסות עד שבסוף תוכל לקנות בית בלי עזרת ההורים, מה טוב
.

כלכלונת

New member
אני גם לא הייתי מתנגדת למרות שאין לי שילומים. אבל תכלס, בצלאל מקבל כל הזמן תלונות. זה לא נעים, גם אם יש רעיונות טובים, לפתוח מלא שירשורים.

דנטל

New member
נידון? אבוי!

התכוונת "יעשה משהו בנדון". נידון זה אחד שגזרו דינו*, אלא אם יש לך תכנונים על בצלאל
. איזה כיף! עכבר חייב לי נשיקה
. לעזאזל אני והחלפת האות ד' במלים מסוימות עם האות ז'. מזל שעשיתי הגהה.

avocumber

New member
ובטח יש גם תגובות שאתה לא רואה בכלל...

וזה כזה מעצבן שאתה נכנס לבלוג ורואה המון תגובות משורשרות לא נכון וחושב על כל האנשים שאולי לא יראו בכלל שהגיבו להם... זה גם קצת מוציא ת'חשק להשאיר תגובה בעצמך, כי יכול להיות שאם יגיבו לך, זה גם לא יהיה משורשר נכון ואתה לא תראה את זה. (אם כי אפשר לבקש בנימוס, ואז הבלוגר ישרשר לתגובה שלך. לי זה עבד.)

למעלה