ממשש דחווווווווווף !!!!!!

ממשש דחווווווווווף !!!!!!

בתור מרטשת דיי חדשה, יש לי בעיה חמורה! לאחותי ולחבר שלה יש חצי שנה מחר והיא רוצה שאני אכתוב לה משהו על התמונה שמצורפת, הבעיה שבפוטושפ זה לא נותן לי לכתוב במסודר (גרסה 7.0) .. יש מצב אולי מישהו מהמרטשים בותיקים יתן יד ויעזור? :/ זה מה שהיא רוצה שיהיה כתוב: אהוב שלי בתאריך 4.10.07 החיים שלי השתנו! הפכת אותם לכ"כ מאושרים שאי אפשר לתאר. כל בוקר כשאני מתעוררת אתה הראשון שעליו אני חושבת אני אוהבת אותך הכי שאפשר!! בזכותך החיים שלי הפכו לחיים יותר מעניינים, יפים והכי חשוב מאושרים :) ומאז..הזמן עבר והיום- 4.4.08 אנחנו חצי שנה ביחד :) כל שנייה איתך היא בלתי נשכחת כל פגישה איתך עושה לי טוב על הלב, כשאני חושבת עלייך רק רגשות של טוב ואושר מציפים אותי מייד אושר עצום שלא הרגשתי לפני שהכרתי אותך! השישה חודשים הכי מאושרים שהיו לי תודה על הכל מאמי שלי..אתה פשוט האור בחיי! חלום שהתגשם לי מאחלת לנו עוד המון חודשים עם המון אהבה ושמחה. אני אוהבת אותך הכ שרק אפשר נשמה שלי בהמון אהבה שני שלך האהבה שלי עוברת גבולות" אני חושבת עלייך ללא הפסקות! בחרתי בך מכל האהבות כי כבשת את ליבי בשניות!" וצירפתי את התמונה! ממש תודה לכל העוזרים :)

למעלה