ממש, אבל ממש לא מבינה

ממש, אבל ממש לא מבינה../images/Emo4.gif

במהלך השבוע האחרון אני מתקשרת עם בחור אחד. החלפנו תמונות. בהחלט נראתה התאה. דיברנו בטלפון, היתה אחלה שיחה. והוא אפילו דאג לשלוח לי SMSים מחמיאים קבענו להיפגש ביום ספציפי. והוא התאייד לו באויר. יצרתי איתו למחרת אותו יום קשר במסנג'ר,כדיי לתת לו את האופציה לא להגיב. הוא חזר אליי מהר מאוד וסיפר שהוא חווה תאונה קלה, אך יצא ממנה עם מכות יבשות. המשכנו להתקשקש. וקבענו שהוא ירגיש טוב יותר נדבר. בינתיים הוא המשיך עם ה-SMSים, שכנראה מאוד אהובים עליו, וכמובן דאג להזכיר שהוא מאוד מעוניין שנפגש כבר. יצרתי איתו קשר, וקבענו להיום. היום בצהריים, הוא שלח לי עוד SMS, של "חשבתי עלייך"( כמה כבר אתה יכול לחשוב...), ומבחינתי אמרתי, שאני לא מתקשרת שוב. עכשיו זה באחריותו. נכון, אתם מנחשים נכון. דממת אל חוט.... מה הקטע? לא מתאים לך, אז דיי! למה המשיכות המטופשות האלה???? פשוט אוףףףףףףףףףףףףף

MaYcHuK

New member
אוי מוכר לי

היה לי את זה גם התברברתי איתו ככה 3 חודשים בהן נפגשנו 3 פעמים ואז ניתקתי קשר. אגב יומיים לאחר מכן הכרתי את החבר הנוכחי שלי הכי טוב נתקי קשר ואל תנסי להבין

יכול להיות שאני מרגיש מה הבעיה.

יש גברים שלא אוהבים שרודפים אחריהם. אפשרות שניה היא שמה שסיפרת שהיה לכם אחלה, זו הרגשה סוביקטיבית שלך. כלומר - לא קראת טוב את המציאות איתו. והוא לא טרח להסביר לך מה קורה. עזב אותך שתסתדרי לבד. נתן לך להבין לבד. ואפשרות שלישית היא שהוא סתם לא מחובר לעצמו או לסביבה. חסר איכפתיות. לא רציני. ילד.

תני לי להבין משהו שלא ממש מתחבר לי

בסיפור הזה... מה לעשות, לפעמים אני מבחין בפרטים הקטנים ולכן לכאורה נראה כאילו אני בכח מחפש משהו שלא בסדר בסיפור אבל באמת שיש פה משהו שלא מתחבר לי אז די להקדמה ולעניינים . אם הבנתי נכון אז סבבה, החלפתם תמונות ודיברתם בטלפון וגיליתם שיש התאמה. הוא לא הגיע לדייט מתוכנן ואת ניסית ליצור איתו קשר רק למחרתכדיי לאפשר לו ליצור איתך קשר שמא אולי הוא נבוך מזה שלא הגיע לדייט? טוף, למעשה הוא יוצר קשר מהר מאד ומספר לך שהוא חווה תאונה קלה והמשכתם לדבר... ובינתיים הוא המשיך לשלוח לך מסרים ( שבחייאת לא מבין מה לא בסדר בזה, לפעמים לא צריך על ההתחלה להעמיס בצילצולים מטרידים אז שולחים SMS, זה בסדר גמור אני חושב ומחמיא לדעת שחושבים עלייך) ,וכמובן הוא מראה לך סימנים שהוא כבר רוצה להיפגש איתך. ואז, יצרת איתו קשר וקבעתם להיום.. היום הוא שלח לך SMS " חשבתי עלייך " והסוגריים שלך בכלל לא לרוחי אגב... ואת מבחינתך ופה מגיע הקטע שלא מתחבר לי.... את אומרת לעצמך שאת לא תתקשרי שוב ושזה באחריותו. עד פה הבנתי? מה לא הבנתי? לא הבנתי על מה את כועסת, הוא שלח לך SMS שבו הוא אומר לך שהוא חושב עלייך, מתיי, את חיכית לו בדייט? ניסית לטלפן אליו לברר מתיי נפגשים ואיפה? מה באחריותו? הוא לא טילפן, אז מה? חסרים פה פרטים,למה את לא טילפנת אליו? למה זה באחריותו? איפה הדממת אלחוט הזו אם הוא שלח לך SMS שבו הוא כותב לך שהוא חושב עלייך, אז מה הבעיה לטלפן? את זה - לא הבנתי.

אנסה להסביר

הקביעה ליום ספציפי היתה ברורה. גם בערב הראשון וגם בשני שלא התרחשו. מעולם לא חיכיתי ולא הגעתי לשום מקום, כיוון שלא קבענו מיקום ושעה... שיחת הטלפון הראשונית היתה ממנו. ואח"כ הוא התמסמר בSMSים. SMSים יכולים להיות נחמדים ואפילו מלטפי אגו בעיקר כשיש ממשיות בקשר והם מהווים אחד מיניי דרכי התקשרות. כאשר חוץ מהם אין כלום, הם תמוהים בעייני. זה שפעם אחת הבחור חווה תאונה לא נעימה, ועקב כך לא הצליח לשלוח SMS, נו, אפשר להבין. אבל בחייאת, אדם צריך להראות עניין בקשר, קצת יותר שליחה אלקטרונית. לא יתכן, וככה אני מבינה שאני אהיה אחראית על האינטראקציה אנושית...והוא ימשיך להתמסר באותיות. מבחינתי זה מעיד על פחד ממשיות. והאמת, ממש לא מתאים לי.

נימשון

New member
נראה לי שהוא מסוג האנשים

שמאוהב בהאהבה ומחפד לבוא ולנסות לראות אם אפשר להפוך את הפנטזיה למציאות כי יש גם את הסיכוי שהפנטזיה לא תתממש. דברי איתו שוב, תגידי לו שאת לא רואה לנכון להמשיך את הקשר ככה ושכשהוא ימצא לנכון להפגש את תשמחי ומעכשיו הכדור נמצא במגרש שלו.

מצטערת, לא מבינה אותך

אם הייתי שולחת למישהו SMS "חשבתי עליך" ולא היתה שום תגובה, לא בטוחה שהייתי מתקשרת אליו. ואני חושבת שאת כן היית צריכה לחזור אליו, ואם לא הגבת הוא בטח חשב שאת לא מעוניינת ולא יצר איתך קשר!

ואם

כל התקשורת מצידו בנויה על SMSים, ואת זאת שנאלצת להרים טלפון ליצירת האינטראקציה האמיתית, לא היית מרגישה שמשהו לא ממש מתארגן פה?

משחקי כוחות

קצת מיותרים, הוא יתקשר, ההיא תתקשר-חבל, מוציא המון אנרגיה מיותרת והופך למשהו אינפנטילי לחלוטין שמזכיר התבגרות נפשית לקויה. זה כמו להוציא את הצהוב של הביצה ולהישאר עם הלבן, כי יותר נוח לאכול את הלבן והוא גם יותר בריא. כך חינכנו את הרגשות שלנו, הנוחיות וההנאה (" sms היא חוזרת אלי, אני מרגש אותה)" הופכים לעיקר כשלמעשה ממשיכים להתבשל בתוך עצמנו, יש אנשים שמתמכרים לאנטיתזה הזו של התרגשות אולי מהפחד לפגוש את המציאות הנגישה. תרימי טלפון, תגידי את אשר על ליבך, כל ה sms הללו הם משהו קר ומרוחק אם הוא לא חוזר או ממשיך עם ההתכתבויות הבלתי נגמרות. תברכי אותו בדרך צלחה, ושיישאר בפורמט של מעטפה כמו שיש על הצג בסלולארי. חארם על כל המחשבה שמעסיקה אותך בגלל גחמה.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי.

ויותר מזה - מערכת יחסים שמתחילה עם משחקי כוחות, לפחות מניסיוני הדל, לא תשרוד זמן רב. כשיש "חריקות" כאלה הקשר לא זורם. בוקר טוב. דנית

ועל זה את יודעת מה אומרים?../images/Emo26.gif

הרוצה את הרב יבוא אליו. כך בדיוק את מתנהגת, וככה אם תמשיכי את צפויה לגלות שמקרים כאלה יופיעו שוב ושוב. לא חבל?

כמו שוורדה אומרת: תזרקי אותו

חבל מראש על כל האנרגיות...סה"כ מישהו שאת לא מכירה בכלל... אני מדברת לפני הפגישה שיחת טלפון אחת ארוכה יחסית להכרות כזו ועוד שיחה אחת לקבוע ממש את השעה והמקום. מעבר לזה כלום (אלא אם כן הוא מתקשר לדבר, למרות שזה כמעט לא קרה לי). אחרי הפגישה מדברים (אם יש רצון להמשיך כמובן)

למעלה