ממש אהבתי את העיצוב החדש :)

barv15

New member
ממש אהבתי את העיצוב החדש :)

קצת מסובך אבל מתרגלים .. יצא ממש יפה [:

flora non

New member
הממ...../images/Emo4.gif קצת ביקורת? :)

אני לא יודעת מה איתכם, אבל בזמן האחרון הרמה של מעריב לנוער ירדה פלאים. אני לא יודעת אם זה קשור לעיצוב המרקרי החדש אבל זו עובדה בעיניי (כלומר דעה, חח). ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי לאן נעלמו מדורים ישנים וטובים כמו "סיפורים פה"? "מעריב לנוער" נהפך לדומה יותר ויותר ל"ראש1", וזו לא מחמאה. ונקודה חיובית- המדור\כתבה האקטואלי של זוג הדעות על הידברות עם חמאס היה רעיון נחמד. כל הכבוד. יומנעים לכולם:)

MIRI101

New member
כן, העיצוב קצת מבלבל, אבל הוא מגניב, לא?

ביקורות זה תמיד טוב לשמוע, במיוחד כשהם באמת בונות.... :)

reuttut

New member
לגמרי!

נעלמו דברים ממש טובים וזה באמת מתחיל להיות כמו ראש 1... ממש חבל

ronaldiniho3

New member
לא אהבתי את העיצוב

החדש.. הקודם היה הרבה יותר נוח.. אגב, יופי של ראיון עם אשר, סוף סוף משהו עליו (אם כי הביקורת הקטנה על האלבום מראה על חוסר ידע של הכותב. ממתי אשר היה ראפר?!
)

mor000

New member
ממממ

אני חושבת שהביקורת הקטנה על האלבום היא של עמית קוטלר... ונראה לי שהוא מבין בזה יותר מכולנו יחד \=

ronaldiniho3

New member
אם הוא טוען

ששירים כמו "Something Special" (שיר אשר קלאסי) ו-"Moving Mountains" (ההפקה הכי טובה באלבום בלי ספק בכלל) לא יכלו להיכלל באלבומיו הקודמים של אשר (שטויות) ושאשר בעצמו היה צוחק על עצמו אם היה מקליט שירים אלה לפני כמה שנים, אז, הרבה הוא לא מבין. ואיך הוא הגיע לזה שאשר היה פעם ראפר? מתי? כל האלבומים שלו שמרו על קו אר אנ בי/סול ופופ. ראפ? אשר? לא. לא כל זמר שחור הוא ראפר. ומאיפה המסקנה שהוא "מבין יותר מכולנו ביחד" ?

למעלה