הא?
עלבונות? אני התחלתי בעלבונות? מי זה שמעיר כל רגע על טעויות הכתיב שלי? מה זה כיתה ג פה? ואסור לי להשיב אש? אין דבר יותר פוצי ומעצבן מהערות על טעויות כתיב בכל הודעה (והוכחתי לך את זה עם ההערות על ניקולה וניקולס) אני לא התחלתי את הקרב, יקירתי, ואני לא זה שמתנשא, אבל משום מה יש לי איזו מין תגובה כעוסה אוטומטית כשאני מרגיש שאנשים שמתנשאים מעלי (למשל כשמתקנים לי טעויות כתיב ואומרים לי שאני ילד זב חוטם). כשקראתי לך פוצית חשבתי שאני מחליף איתך בדיחה כמו שאת מעירה לי על הכתב, אולי אני לא מבין את ההומור, טיפש שכמוני, ילד זב חוטם, אני צריך כתוביות כנראה, אז מה דעתך שעד שאני אגדל להבין את ההומור המתוחכם שלך אני פשוט לא אגיב לך? ואשמח אם תחזירי לי טובה.... אני גם עסוק יקירתי, עסוק מאוד! תאמיני לי שאת הזמן היקר שלי אני לא אבזבז בוויקוחים, לא בפורום הזה, ולא באף פורום אחר. הייתי פעם בפורום "אתאיזם ודת" אבל עזבתי מהר בדיוק מהסיבה הזו, בגלל שזה היה פורום עוין עם אווירה ווקחנית, מקום בו אנשים מחליפים עלבונות במקום לנהל דיונים בוגרים, מקום בו יורדים לפסים אישים, ומחליפים מהלומות כמו שדה קרב, ואין לי שום כוונה לנהל וויקוחים עם אנשים באינטרנט, דיונים זה כבר דבר אחר... אני באמת מצטער אם נעלבת, ואני בטח לא התכוונתי להעליב אותך, מה שאמרתי, ואני לא בטוח בדיוק מה זה היה, נאמר בצחוק, אבל יש לי הרגשה שאני לא זה שירה את יריית הפתיחה פה. הפנת אותי להודעת המנהלת אז קראתי אותה שוב, והופתעתי למצוא את הסעיף הבא שכנראה שלא שמתי לב אליו בפעם הראשונה שקראתי את ההודעה: "לכתוב רהוט, אינטליגנטי, קוהרנטי, מנומק. להקפיד על תחביר, על איות, על סגנון. אצלנו מומלץ להשקיע בניסוח התגובות, בעיקר אם רוצים לקבל התייחסות רצינית." בואי ואספר לך משהו, יש לי מספר הפרעות למידה, ובניהן דיסלקסיה ודיסגרפיה, וכמומחית גדולה במושגים פסיכולוגים את בטח יודעת מה זה, בכל מקרה, למי שלא יודע, זה הפרעות למידה שמקשות בקריאה וכתיבה, ואיות נכון. אני באמת מנסה, מאוד מתאמץ, אני עובר על כל הודעה פעמיים לפני שאני שולח אותה, אבל מה לעשות, לא תמיד אני מוצא את כל הטעויות, מה לעשות? ובגלל שאני מתאמץ כל כך אין דבר שמרגיז אותי יותר מאשר שמעירים לי על כך! אם דיסלקטים\דיסגרפים לא רצויים פה אז תגידו לי עכשיו שאני אדע, ואני יעזוב מייד מבלי לפצות פה (או מקלדת). ולגבי הודעות חדשות, אני לא יודע מאיפה הגעתם, ואיך נוהלו הדברים מהמקום שממנו באתם, אבל פה זה תפוז רבותי, קהילות פורומים שבהם כל אדם יכול לפתוח הודעה חדשה "סתם כך כי אתה במצברוח" ולא צריך אישור מיוחד בשביל זה, אז אתם מנהלים את הדברים אחרת פה, בסדר, לגיטימי, אבל אל תצפו מכל אדם שנכנס לפה שיבין מייד מה הפורמט פה, ואיך זה עובד, זה לא כמו פורום מכוניות לדוגמא, בו אנשים שלא מדברים על מכוניות מוחקים להם את ההודעה כי זה לא רלוונטי לפורום, מה רלוונטי לפורום "מגלומניה"? האם כל הודעה פה מדברת על מחלת הנפש מגלומניה? אם לא, אז כל ההודעות לא רלוונטיות פה! ואני מפנה אותך להודעה של קפת- "הכל צפוי, והרשות נתונה" לטעמי ולמיטב הבנתי זה אישור לפתיחת הודעה. אלא אם פה בפורום יש צורך באישור רשמי חתום ע"י נוטריון בכדי לפתוח הודעה חדשה? רק תסבירו לי שאבין... כי אני עדיין לא מבין מה הקריטריונים לפתיחת הודעה חדשה פה, ולעיתים קרובות אני נמנע מלכתוב פה בכלל בגלל שאין לי מושג איך זה יתקבל, חבל שהפורום הזה כל כך קשה לפיצוח, ולא כל אחד יכול להכנס... כנראה שהפורום הזה לא מתאים לכל אחד. סליחה.