ממש ביזיון מה שקורה עם זמני הגשת ציונים

TomaC

New member
אין ממש קשר בין קורע בבדיקות לבין בודק עם גרז

גרזן. יש כאלה שמתאמצים למצא איפה בדיוק הטעות ונותנים ניקוד לכל מה שיש עד לאותה טעות, ויש כאלה שרואים תשובה סופית לא נכונה וקוצרים את השאלה. זה שבנאדם מוצא את הטעות ומוריד עליה יחסית הרבה- זה משהו אחר. אגב, חכמי נהיה דוקטור?

יניב100

New member
זה לא מה שקרה כאן

יבגניה הצהירה בפני סטודנטים כי היא בדקה מספר קטן של בחינות ואת השאר העבירה לחכמי. אז אין כאן שום צדק. דבר שני למה כל המרצים בקורס צריכים להיות בובות על חוטים של מרצה אחראי. בגדול זה עבודה קלה.אבל מה עם הפעלת שיקול דעת ? וזה דבר שהסטודנטים קיוו למצוא אצל יבגניה מה שבטוח לא ימצאו אצל חכמי.

יניב100

New member
דע לך שגם היא לא משהו ציפיתי ליותר

הייתי אצלה בשעת קבלה והגיע מישהו שהגיש עירעור על הבדיקה של חכמי. הוא קרע לו את הצורה באותה שאלה. בכל מקרה הבחור קיבל 50 לפני העירעור. לאחר העירעור הוא קיבל 55. כאילו מה כואב לך להעביר עוד סטודנט או שאת כלי משחק בידיים של קנציפר? לסטודנט הגיע לעבור אך במקום זה היא שולחת אותו למועד ב' בלי ידיעה שתמיד מועדי ב' של קנציפר זוועתיים. אתה יודע מה היא אמרה לו עשיתי לך טובה שנתתי לך 5 נק' הייתי יכולה לתת לך רק שתים או שלוש נק'. ת'כלס עדיף שתתני 2 או 3 נק' ולא 5 ושסטודנט יבוא להתחנן שתעבירי אותו. ממש אי צדק וחוסר הפעל שיקול דעת.כל זאת למה ? עדיף שהיו עושים כמו שנה שעברה שכריכלי היה מלמד במקומה.הוא גם יודע בהרבה יותר טוב את החומר גם יש לו שיטות וגם תחום ההתמחות שלו זה סטטסטיקה והסתברות. אין עליו הוא העביר את המרתון בצורה תותחית !!! כל שאלה קשה הראה עד כמה היא פשוטה אם יודעים איך לגשת אליו. אם היתה לי היכולת הייתי שם אותו בתור מתרגל לקורס. אני בטוח שרב הסטודנטים יסכימו שהוא פשוט כוכב.

TomaC

New member
קרה לי מקרה דומה במקצוע אחר

הגשתי ערעור למרצה וסגרתי את הבעיה.

shloro

New member
ממש ביזיון מה שקורה עם זמני הגשת ציונים

מרצים לא פועלים לפי התקנון וכרגיל הסטודנטים נדפקים... מישהו יכול להסביר למה קנציפר הגיש ציונים בסטטיסטיקה אחרי 4 ימים בעוד שאיבגינה לא מספיקה לבדוק בשבועיים?! כמו שסטודנט לא מאריך לעצמו זמן במבחן כך גם המרצה לא צריך! אבל כרגיל...כלום לא ישתנה במכון

TomaC

New member
כי קנציפר בודק עם גרזן

כנראה איבגינה בודקת יותר לעומק.

shloro

New member
עדיין הממוצע של קנציפר היה יותר גבוה במועד א'

TomaC

New member
בגלל זה ה"כנראה"

לא ראיתי מבחנים שהיא בדקה. כן ראיתי כאלה של קנציפר

יניב100

New member
ממש לא

יבגניה כמעט ולא בדקה את בחינות מועד א'. היא טענה שיש לה לחץ מאלגברה לינארית ולכן כמעט כל הבחינות נבדקו ע"י חכמי.

TomaC

New member
אז קבל תיקון

"כי קנציפר בודק עם גרזן. כנראה חכמי בודק יותר לעומק" עמך הסליחה

יניב100

New member
לא חכמי מתקתק עיניינים

כמעט כל הבחינות של מועד א' הועברו אליו לאחר שבוע או יותר והוא תיקתק את העבודה בלי רחמים וקרע לנו את הצורה. אם מרצה יודע שלוקח לו לבדוק כ"כ הרבה זמן בחינות אז שיגיד להנהלה שלא יצמידו לו 2 בחינות. או שקנציפר יבוק את כל הבחינות כי אם איבגניה לא בודקת אז מחכמי לא תגיע הישועה.

יניב100

New member
שגיא לתשומת ליבך

מספר אנשים ניגשו לאיבגניה לאחר שבוע ושאלו אותה אם היא החלה בבדיקת הבחינות. הם נענו בשלילה ובתשובה עבר שבוע יש לי עוד שבוע שלם לבדוק את הבחינות ראיתי גם את המיונים אצל קנציפר. לא מבין מה הקשר בין הציונים אצל קנציפר אליה אבל שיהיה. היום שוב ניגשו אליה מספר אנשים ושאלו באם תפרסם את הציונים.התשובה היתה צפוייה והיא לא. התחלתי לבדוק את הבחינות רק לפני יומיים. אבל מכיוון שלא אספיק אני מעבירה לחכמי חלק מהבחינות. אולי ביום א' יהיו ציונים. דבר ראשון סטודנטים נרשמו אל איבגניה כי חשבו שהבדיקה שלה תיהיה יותר רחמנית ולא תחתוך כמו קנציפר. פתאום מתגלה שחכמי בודק את הבחינות משמע זה בדיקה קפדנית ונוקשה כמו של קנציפר ולפעמים אף יותר. כידוע לכולם משום מה המכון שם לו למטרה אחוזי נכשלים גבוהים בקורס הזה ושלא בצדק !!! אז למה לא לתת את הצ'נס לשמח עוד אדם בעובר? דבר שני אין אנו מבינים למה לוקח לבדוק בחינות יותר משבועיים. מה זה אולי ביום א' יהיו ציונים. אז אולי נחליט שמבחן הוא עבודה קבוצתית? או אולי נחליט שמכיוון שלמרצה לוקח יותר זמן לבדוק בחינה מגיע לנו תוספת זמן בבחינה שלו? הדבר מן הסתם לא נובע לא רק מהסקרנות של הסטודנטים לראות כמה קיבלו במועד זה.

swallow the sun

New member
כתבת רחמים והסתברות באותו טקסט?

המבחן סיוט. הבדיקה סיוט. חכמי בתור בודק זה סופר סיוט.

shloro

New member
אין למי לדבר...

אין ממש תקנון במכון וגם אם יש אז עוברים עליו...

למעלה