ממש במקרה יצא לי לראות היום את "עזה"

Ambious

New member
ממש במקרה יצא לי לראות היום את "עזה"

לא ידעתי שיש כזה פרק בכלל ושהוא מגיע - אבל וואו, הם השקיעו בטירוף בפרק הזה. אפילו השחקנים שדיברו עברית דיברו עברית אמיתית, ולא סתם דיקלמו טקסטים, ואפילו המדים של החיילים היו אמיתיים. זאת פעם ראשונה, אני חושב, שבאיזשהי סדרה אמריקאית מראים חיילים ישראלים כמו שהם נראים באמת (בג'אג למשל היו חיילים ישראלים שלבשו מדים עם עניבות ודרגות שלא באמת קיימות). בכל מקרה, זה פרק שמאד מתאים למצבינו הנוכחי, והדאגה של ג'וש לדונה כלכך אמיתית שזה מדהים. מישהו יודע לתת עוד פרטים על הפרק הזה? למשל איפה הוא צולם, מי ייעץ להם לגבי תלבושות ומידע, וכו'?

lightanddark

New member
אלא היו שחקנים ישראלים

אם אני לא טועה אני זוכרת שאמרו משהו על זה בערב טוב וזה צולם באיזה מדבר בקליפורניה

אכן, מדברים על זה בתוספות

לפחות אחד השחקנים (ארז ? זה שמדבר עברית) הוא ישראלי שחי בארה"ב, והצילומים היו בעיר נטושה אי-שם במדבר בקליפורניה. לכאורה הם באמת השקיעו בזה הרבה זמן וכסף (הליקופטר, שקיות במבה) אבל כמובן שכל מי שאי-פעם היה במחסום ארז, או כל מעבר אחר, יודע עד כמה זה *לא* נראה ככה. נו שוין. למי שמסתקרן, יש Gaza - The making of an episode בתוספות של עונה 5.

o n o f f

New member
יש ראיון על זה עם היוצרים....

באתר www.tv.com פשוט לחפש את הבית הלבן, ובקטעי וידאו יש כל מיני בונוסים מהדיוידי...

Popeye78

New member
לא ראיתי את הפרק בג'אג אבל

יש מדים ישראליים דומים למדים האמריקאים, חליפה עם עניבה ודרגות רקומות על סוף השרוול. הם לא נפוצים באופן מיוחד אבל קיימים.

Ambious

New member
כן, אני מכיר את המדים המדוברים

וזה לא היה דומה.

ניבי נ

New member
ולמרות ההשקעה

לא ראיתי את השידור הפעם, אבל ממה שאני זוכרת מהשידורים הקודמים היו שם כמה פספסוסים - כפר דרום מעולם לא נראה כמו פרבר אמריקני עם גגות רעפים, שבילי חנייה ומדרכות בטון - כמו באחת הסצינות. עוד דבר - הפרשי הזמנים בין וושינגטון לעזה היו קצת בעייתיים - בהתחלה הבוקר בוושינגטון ובעזה הגיע באותה שעה, ובהזדמנות אחרת היה קודם בוקר בארה"ב, ורק אחר כך במזה"ת.

למעלה