ממש במקרה ראיתי הערב בטלוויזיה

אורי_ח

New member
ממש במקרה ראיתי הערב בטלוויזיה

את הסרט "חלום אחר". הסרט אינו מלהיב, אך כמו שהמבקרת ב"פרומו" אומרת הוא מצליח "להמחיש את הריקנות שנפערה במשפחה עקב מות האח ,את שברונה ואת הסבל ,המועקה והכאב שבאובדן." לניצקי שמחפשת עץ זית שלחתי תמונה עם שתי ורסיות על אותו העץ: לילה טוב

אורי_ח

New member
../images/Emo13.gif פעמיים לחצת על "שלח" ועשית לי

"פעמיים כי טוב", sad. ואצלי על המחשב מה יכול להיות טבעי יותר מעץ זית, כמי שמחובר לחטיבת גולני, אם רוצה בכך ואם לאו. שולח אותך לסיור קצר, אם עוד לא היית שם. אורי

sad

New member
אורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת שהתכוונתי לבקר, ונכנסתי אבל המוסיקה שהתפרצה לי מהאתר והפסיקה את הדיסק הבהילה אותי

אורי_ח

New member
בימים אלה של אנתראקס וכאלה

שונא לחשוב שגרמתי לבהלה, ואפילו בשוגג.
אלף סליחות. בהזדמנות תבואי שוב לבקר עם רמקול כבוי.

sad

New member
מלנכולית מה המוסיקה שם

לא נשארתי הרבה אבל היתה "כבדה"

אורי_ח

New member
קצת מביכות אותי הודעותיך, sad,

או שאיני מצליח להתחבר משום מה לסוג ההומור המיוחד לך. יואב אהב גם שירים שמחים, קלילים וקצביים והיו כאלה לרוב בשנות השישים. Unfortunately, לא הספיק אחי לכתוב צוואה ולציין איזה שיר הוא בוחר שאצרף לאתר הוירטואלי שלו. המילה הזו בכלל עוד לא נולדה אז. ואני בחרתי שיר שיואב אהב לשמוע וגם לשיר. ומי שזה מכביד עליו ומלנכולי עבורו יותר מדי - אינו חייב. אורי

ניצן16

New member
אוי אורי

מה אני אגיד לך- בתקופה האחרונה הזמנים שלי לא מסודרים: אני בקושי מצליחה לישון בלילה, וכשאני חוזרת מבי"ס אני הולכת לנוח איזה שעתיים- ואז בלילה אני לא מליחה לישון. ממש בלאגן. וגם הארוחות לא מסודרות והכל לא מסודר. וכמו שאתה יודע- בבי"ס בכלל מתנהלת לה חגיגה. מין תקופה כזאת של עליות חדות ונפילות חדות עוד יותר. רגע אחד מאושרת ובמצב רוח מצוין, ורגע לאחר מכן מתהלכת כמו זומבי וחוטפת קריזה ללא שום סיבה "מוצדקת". מזכיר לי את הסצנה מהסרט "חדרו של הבן" כשהאחות שלו חוטפת קריזה באמצע משחק הכדורסל שלה. זה לדעתי היה קטע מאוד חזק.

ניצן16

New member
וגם,

יש מין קטע כזה שפשוט לא אכפת לי מכלום שהולך סביבי (לפעמים! לא תמיד). ש.ב שאני צריכה לעשות, עבודות להגיש, מבחנים להתאמן, ועוד כל מיני דברים כאלו- לאו דוקא שקשורים לביה"ס. לפעמים אני חושבת לעצמי איזה מסכנות החברות שלי, שאני ככה מתנהגת אליהן. גם לפעמים מגעילה ואומרת לפעמים דברים לא נחמדים, וגם חסרת כל אכפתיות ממה שהולך מסביבי, כשזה כולל אותן. והמוזר הוא שאני יודעת שזה לא טוב, אבל זה לא אכפת לי. אמא שלי כבר די משתגעת ממני. אני לא רוצה לחשוב מה ההורים ישמעו בשיחות הורים.

אורי_ח

New member
ניצן, אני יודע שאת יודעת שההורים

וגם החברות והחברים וגם המורות והמורים יודעים ומבינים טוב טוב מה עובר עלייך בעת האחרונה. זה בדיוק הזמן שאת יכולה להרשות לעצמך את ההתפרקות הזו ולא להרגיש אשמה. זו גם העת להעיז ולבקש עזרה והבנה כשאת מרגישה קושי לתת לעצמך תשובות לכל השאלות. להיות חזק, פירושו להיות מסוגל להיות חלש, לפעמים. להיות אמיץ, פירושו להיות מסוגל לפחד, לפעמים. להיות נחוש ובטוח, פירושו להיות מסוגל לאבד עשתונות, לפעמים. לא כך? חכם ציון אני, על אחרים.

ניצן16

New member
אוי אורי- מאיפה הבאת את הביטוי

"חכם ציון"
??? נו העיקר שזה העלה לי חיוך וצחוק על השפתיים. דווקא נראה לי שהמורים לא מבינים מה "עובר עלי". זה לא כאילו השכול שלי טרי, וכולם יודעים ש"קשה לי" בגלל זה. רוב המורים שלי בכלל לא יודעים שאני אחות שכולה. רק החברות החברים וההורים יודעים (ואתם כמובן). וכל מה שאתה אומר למעלה זה נכון. רק זה כל כך קשה ליישם את הדברים. מי כמוך יודע, הא? טוב, אני פורשת. אנסה להרדם. ואם לא אצליח- עדיין יש לי את "הגר". לילה טוב אורי
, ותהנה מחר בסדנה
.

ניצן16

New member
וגם אחרון-

כשאני רואה את כל הפיגועים שרואים בטלויזיה- זה לא כואב לי. אני רואה את ההורים שלי ככה נהיים עצובים ונאנחים, ואני- כאילו כלום לא קרה. כאילו לא נחרבו החיים של עוד שתי משפחות היום. קראתי לפני כמה ימים באיזה ספר של שכול שזה נחשב ל"תגובה נורמלית". זאת אומרת שיש כאלו שמגיבים לאסונות של אחרים בצורה מוגזמת, ויש כאלו שזה כביכול לא אכפת להם ולא מצער אותם. לפחות זה "כביכול".

ניצן16

New member
קבלת את המכתב מהיום?

ורק שתדע- שגם אני זיהיתי את עץ הזית שלך. איך אפשר שלא? היה לי די ברור כל הענין.

אורי_ח

New member
את זה הקצר מהבוקר - כן!

מחר, כאמור, יש לי סדנת נשימה, א-מחייה! ובקשר לזיתים, ביחד עם אלה ששלח לך עזרא את יכולה כבר לפתוח בית בד ולתת קונקורנציה לרפול.

ניצן16

New member
../images/Emo13.gif ומה אומר אריק על סדנת הנשימה?

מכתב מהבוקר??? נראה לי ששלחתי אותו דווקא היום בצהרים. על כאלו "שנישבו" וכד´. גם הזכרון שלי לא מתפקד משהו בימים אלו.

אורי_ח

New member
הוא מחר ממריא לחו"ל. אשריני ../images/Emo9.gif

ועכשיו אני לישון לילה........ לכ-ו-ל-ם

למעלה