ממש דחוף !!

4520

New member
טיולון לירושלים בחנוכה

היש למי מכם המלצות לאן לבקר בירושלים עם ילדים ? כותל, מגדל דוד... וכו'... אפשרויות חניה, עדיפות לתחבורה ציבורית כן/לא,

לירזי18

New member
ממש דחוף !!

ערב טוב, חבר שלי ואני רוצים מחר לנסוע לחיפה ברכבת ולטייל. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים כ"כ אילו אטרקציות יש בחיפה. חשבנו על הגנים הבאהיים , אבל מה עוד ניתן לעשות שנמצא בסביבה? אנחנו לא נהיה עם אוטו ואנחנו לא רוצים לבזבז את כל היום על אוטובוסים. אנחנו מתכננים להגיע לשם בסביבות השעה 8 בבוקר ולהישאר עד 14. בנוסף, אשמח אם תמליצו על מסעדה נחמדה וכשרה לארוחת צהריים והאם היא נמצאת באיזור של האטרקציות (או ליד הגנים הבאהיים). תודה רבה :)

בהול!../images/Emo228.gif

סעו ברכבת....... אם אתם לא גרים באיזור תחסכו זמן יקר ותהנו מהנוף מה עושים בחיפה? נוסעים לשדרות הציונות עם אוטובוס שמספרו 115 הנמצא בתחנה מרכזית חוף הכרמל משם יורדים ברגל את מדרגות הגנים הבאהים עד שמגיעים לשדרה של המושבה הגרמנית אחרי שסוקרים את הבתים המשוחזרים עם הארכיטקטורה המיוחדת ,( על מרביתם יש לוחות עם הסברים) פונים ימינה לעבר רחוב אלנבי במספר 90 יש מסעדה מזרחית מעולה ולא יקרה , אבל אפשר לאכול גם בואדי ניסנס הסמוך . בכניסה אליו יש את השוארמה של אמיל ובפנוכו בסמטאה יש את 2 המוסדות הידועים הנקראים "פלאפל הזקנים" ופלאפל הוואדי. שניהם טובים באותה מידה. השוק ציורי ,קטן ומעוטר בפסלים על הגגות ופסוקי שירה על הקירות ומחר לקראת סוף השבוע יהיה מוצף במבקרים. קחו לכם אתנחתא באחד מבתי הקפה שם. אם ישאר לכם זמן ..... אפשר לבקר בעוד מקומות עליהם יש פרוט בקישור המצורף טיול נעים

מעוניינת להיכנס לתחום הפקות ורעיונות...

שלום! לא מזמן חגגתי לבעלי יומהולדת מפתיע ומדליק במיוחד, וזה לא שאני באה להחמיא לעצמי, פשוט יש לי רעיונות טובים להפתעות ויש לי ב"ה את הכישרון ליישם ולעצב אותם. בעלי הציע לי לנסות להציע את עצמי במקומות העוסקים בעיצוב והפקת אירועים כאלו, למישהו יש רעיון איפה ולמי כדאי לפנות? תודה מראש! מאיה.

הדרך ארוכה היא ורבה....../images/Emo168.gif

את יכולה לפתוח אתר באינטרנט עם פרסום בגוגל את יכולה להפיק כרטיסי בקור ולחלק בין מכריך ושהם יפיצו הלאה את יכולה לפנות במקום מגוריך לכל המשרדים, בתי הספר, מקומות העבודה הגדולים ולהציע אבל הכי חשוב שמלבד הכשרון , הידע והיכולות שלך תלמדי את הנושא בצורה מקצועית עם תעודה ממקום מוכר קל לפלס דרך.... ב ה צ ל ח ה

עזרה באירגון טיול חנוכיות

אנחנו יוצאים כ-10 משפחות לטיול חנוכיות ברובע היהודי ...רעיונות למסלול לסיפורים ובכלל נקבל בשמחה

למעלה