תנסי אולי בהתחלה לעשות ימים קצרים יותר ( אם העבודה שלך מאפשרת את זה...) גם אני בהתחלה הרגשתי רע והתגעגעתי, למרות שאבא שלו היה איתו. מה קרה עם המטפלת? התמונה מקסימה, איזה בובון חמוד
עמיתוש פשוט מתוק, איזה מבט, חבל"ז... מה קרה עם המטפלת? דווקא הייתה עליה ביקורת טובה? לא? אני ממש מבינה אותך, אבל כשאין ברירה, אז אין ברירה (לצערנו)... חייגי אליי אם בא לך לדבר, שולחת לך את הנייד שלי במסרים. אנג'לה
לעצבן אותך בחצי יום? ימים ראשונים של הגן ובכלל , ימים ראשונים, יכולים דכאוניים בהחלט, אני בטוחה שמחר תוכלי לחייך אם לא לצחוק על היום שעברת היום מחזיקה אצבעות להתסתגלות מהירה שלך ושל הפשוש תרגישו טוב אורית
לחזור לעבודה ופרידה מכזה ילד מקסים עם כל האינטנסיביות של החודשים האלו זה לא פשוט. השגרה תיתן כח לך ולו ותמצאו בה גם הרבה יתרונות. כמובן שהשאלה המכרעת היא מה קרה עם המטפלת,האם משהו שקשור לביטחון שלך בה כדמות מתאימה לטיפול בו או כעס אחר? בהצלחה זהבה.
מוכר לי מאוד מה שאת מספרת. גם אני בכיתי וגם לי כאב להשאיר את הקטנטונת שלי בבית וללכת אבל בסוף זה הסתדר והיה יותר טוב. זה בריא בשבילך לצאת קצת ולהתגעגע. בהצלחה.
אני כ"כ מבינה אותך! תמיד השארתי עם מטפלת ולא משנה אם מי את משאירה, את תמיד לחוצה...בכל מקרה כדאי לפתור במיידי בעיות שצצות לטובתך ולטובת הפשושון המתוק. בהצלחה בהמשך!!!
אתן לא מבינות אתמול הגעתי לאסוף את הילד ולמרות שביקשתי והבהרתי לא להוריד לו את הנעליים הגעתי בדיוק ברגע שהיא החליפה לו (אני עדיין בשלב ההפתעות) ולתדהמתי היא מורידה לו את הנעליים מסתבר בכל החלפה.... אוף זה פשוט מרגיז שאין לי שליטה על מה שנעשה שם... איך אפשר להיות בטוחים ...
גם לי לקח זמן להרגיל את המטפלות בפעוטון לנעליים. אני ביקשתי לא להוריד, ואם מורידים אז לרשום את השעות שהיה בלי נעליים. אבל תמיד כשהגיעה מטפלת חדשה היה נדמה לי שהדבר הראשון שהיא עושה זה להוריד את הנעליים. הייתי צריכה הרבה סבלנות כדי לא לכעוס והייתי מבקשת שוב ושוב עד שנקלט. מאחלת לך שתצליחי להגיע איתה להבנה לגבי הנעליים. אם בשאר הדברים היא מוצלחת חבל לוותר עליה. בכלל הרבה פעמים היה נדמה לי שאנשים מהסביבה הקרובה היו רוצים לראות אותו בלי הנעליים ותמיד ביקשו שאוריד לו.
אני חזרתי לעבוד בדיוק אחרי 84 יום היה קשה אבלל גם אנחנו צריכות קצת חופש מהפשושים מחכים לנו ימים ולילות קשים צמיחת השינים בפתח וכדומה לכן קחי את זה קצת יותר בקלות אצלנו המטפלת מדהימה