ממש דיכאון

yaacobi

New member
ממש דיכאון

שלום לכולם חזרתי היום לעבודה הפשוש בן 3 חודשים איזה דיכאון חצי יום לא הפסקתי לבכות... הוא נשאר אצל המטפלת שהצליחה לעצבן אותי כבר ביום הראשון

פרלמנים

New member
לא נורא...ככה זה בהתחלה../images/Emo201.gif

תנסי אולי בהתחלה לעשות ימים קצרים יותר ( אם העבודה שלך מאפשרת את זה...) גם אני בהתחלה הרגשתי רע והתגעגעתי, למרות שאבא שלו היה איתו. מה קרה עם המטפלת? התמונה מקסימה, איזה בובון חמוד
בהצלחה! ג'סיקה

אירנה ק

New member
איזה מתוקי הפשושיק ../images/Emo25.gif

גם לי היה נורא קשה התחלתי לעבוד כשהקטנה עוד לא היתה בת 3 חודשים
ו

אנגלה3

New member
שלום לך

עמיתוש פשוט מתוק, איזה מבט, חבל"ז... מה קרה עם המטפלת? דווקא הייתה עליה ביקורת טובה? לא? אני ממש מבינה אותך, אבל כשאין ברירה, אז אין ברירה (לצערנו)... חייגי אליי אם בא לך לדבר, שולחת לך את הנייד שלי במסרים. אנג'לה

איך היא הצליחה, אם אפשר לשאול...

לעצבן אותך בחצי יום? ימים ראשונים של הגן ובכלל , ימים ראשונים, יכולים דכאוניים בהחלט, אני בטוחה שמחר תוכלי לחייך אם לא לצחוק על היום שעברת היום מחזיקה אצבעות להתסתגלות מהירה שלך ושל הפשוש תרגישו טוב אורית

זהבה29

New member
../images/Emo201.gifדיכאון.

לחזור לעבודה ופרידה מכזה ילד מקסים עם כל האינטנסיביות של החודשים האלו זה לא פשוט. השגרה תיתן כח לך ולו ותמצאו בה גם הרבה יתרונות. כמובן שהשאלה המכרעת היא מה קרה עם המטפלת,האם משהו שקשור לביטחון שלך בה כדמות מתאימה לטיפול בו או כעס אחר? בהצלחה זהבה.

ליבי א

New member
איזה מתוקקקקקק!

מוכר לי מאוד מה שאת מספרת. גם אני בכיתי וגם לי כאב להשאיר את הקטנטונת שלי בבית וללכת אבל בסוף זה הסתדר והיה יותר טוב. זה בריא בשבילך לצאת קצת ולהתגעגע. בהצלחה.

sigis7

New member
חמוד אמיתי!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני כ"כ מבינה אותך! תמיד השארתי עם מטפלת ולא משנה אם מי את משאירה, את תמיד לחוצה...בכל מקרה כדאי לפתור במיידי בעיות שצצות לטובתך ולטובת הפשושון המתוק. בהצלחה בהמשך!!!

yaacobi

New member
תודה על התגובות

אתן לא מבינות אתמול הגעתי לאסוף את הילד ולמרות שביקשתי והבהרתי לא להוריד לו את הנעליים הגעתי בדיוק ברגע שהיא החליפה לו (אני עדיין בשלב ההפתעות) ולתדהמתי היא מורידה לו את הנעליים מסתבר בכל החלפה.... אוף זה פשוט מרגיז שאין לי שליטה על מה שנעשה שם... איך אפשר להיות בטוחים ...

מוכרת לי ההרגשה הזו ../images/Emo201.gif

גם לי לקח זמן להרגיל את המטפלות בפעוטון לנעליים. אני ביקשתי לא להוריד, ואם מורידים אז לרשום את השעות שהיה בלי נעליים. אבל תמיד כשהגיעה מטפלת חדשה היה נדמה לי שהדבר הראשון שהיא עושה זה להוריד את הנעליים. הייתי צריכה הרבה סבלנות כדי לא לכעוס והייתי מבקשת שוב ושוב עד שנקלט. מאחלת לך שתצליחי להגיע איתה להבנה לגבי הנעליים. אם בשאר הדברים היא מוצלחת חבל לוותר עליה. בכלל הרבה פעמים היה נדמה לי שאנשים מהסביבה הקרובה היו רוצים לראות אותו בלי הנעליים ותמיד ביקשו שאוריד לו.

חדוה7

New member
קחי הכל בקלות

אני חזרתי לעבוד בדיוק אחרי 84 יום היה קשה אבלל גם אנחנו צריכות קצת חופש מהפשושים מחכים לנו ימים ולילות קשים צמיחת השינים בפתח וכדומה לכן קחי את זה קצת יותר בקלות אצלנו המטפלת מדהימה

למעלה